Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Cucur Bana Mesaj Attı! = Kopma Garantili

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
Reuville

Reuville

Cucur Bana Mesaj Attı! = Kopma Garantili Vide
MesajKonu: Cucur Bana Mesaj Attı! = Kopma Garantili Cucur Bana Mesaj Attı! = Kopma Garantili Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 7:51 pm

-edit-

Banladiğimizda ben ne yaptım diye başlıklar açarsınız şu koyduğunuz sahte ssye bakın.
Bu kadarıda oha dedirtecek cinsten her ne olursa olsun iyi yada kötü bir bayan hakkında böyle bir sahte resim hazırlanması utanmadan foruma konulması yazıklar olsun diyoruz.

Sözü uzatmaya gerek yok 45 gün sonra foruma tekrar bekleriz.

Not: Kullanıcı 45 gün forumdan uzaklaştırılmıştır...

Redkit

En son Reuville tarafından Çarş. Haz. 10, 2009 7:57 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Yamatoo

Yamatoo

MesajKonu: Geri: Cucur Bana Mesaj Attı! = Kopma Garantili Cucur Bana Mesaj Attı! = Kopma Garantili Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 7:53 pm

foroshopp bu ya başka işin gücün yokmu senin bunla ugraşıyosun
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir

MesajKonu: Geri: Cucur Bana Mesaj Attı! = Kopma Garantili Cucur Bana Mesaj Attı! = Kopma Garantili Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 7:53 pm

Uyari Adamı öldürürsünüz siz Uyari
infini

infini

forumda bayanlarda var Wink
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Cucur Bana Mesaj Attı! = Kopma Garantili Cucur Bana Mesaj Attı! = Kopma Garantili Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 7:54 pm

Bunun neresi komik?

Terbiyesizlik ne zamandır komiklik oldu?
Reuville

Reuville

MesajKonu: Geri: Cucur Bana Mesaj Attı! = Kopma Garantili Cucur Bana Mesaj Attı! = Kopma Garantili Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 7:55 pm

editliom Very Happy

En son Reuville tarafından Çarş. Haz. 10, 2009 7:55 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: Cucur Bana Mesaj Attı! = Kopma Garantili Cucur Bana Mesaj Attı! = Kopma Garantili Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 7:55 pm

yolcu yu işe el koymaya davet eiyorum lol!
Yamatoo

Yamatoo

MesajKonu: Geri: Cucur Bana Mesaj Attı! = Kopma Garantili Cucur Bana Mesaj Attı! = Kopma Garantili Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 7:56 pm

alpi_03 demiş ki:
Bunun neresi komik?

alpiye katılıyorum kurallari okuyun kural kural kural kural
Reuville

Reuville

MesajKonu: Geri: Cucur Bana Mesaj Attı! = Kopma Garantili Cucur Bana Mesaj Attı! = Kopma Garantili Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 7:56 pm

Yamatoo demiş ki:
alpi_03 demiş ki:
Bunun neresi komik?

alpiye atılıyorum kurallari okuyun kural kural kural kural

la siz dionuz cinsiyetsiz diye biz diyincemi çıldırıyosunuz !
Reuville

Reuville

MesajKonu: Geri: Cucur Bana Mesaj Attı! = Kopma Garantili Cucur Bana Mesaj Attı! = Kopma Garantili Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 7:58 pm

uzaklaştır iyi yaparısn
Redkit

Redkit

MesajKonu: Geri: Cucur Bana Mesaj Attı! = Kopma Garantili Cucur Bana Mesaj Attı! = Kopma Garantili Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 8:01 pm

Böyle dengesizce konu açıcak kullanıcılarımız 45 gün uzaklaştırılıcaktır.
İyi oyunlar..

Redkit

Cucur Bana Mesaj Attı! = Kopma Garantili

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası