|
FORUM KULLANICILARININ DİKKATİNE!!! |
|
|
Yazar |
Mesaj |
Redkit
|
Konu: FORUM KULLANICILARININ DİKKATİNE!!! Çarş. Haz. 10, 2009 8:48 pm |
|
|
Sevgili KFC kullanıcıları son zamanda görünüyorki forumun kalitesi iyice düşmüştür. KFC ekibi olarak aldığımız yeni bir kararla foruma üye olduğunuzda aldığınız hesabı aktifleştirme maillerini kapattık. Böylece KFC forumuna elini kolunu sallayan her multi üye olamıyacak.Yeni üyeleri sadece adminler aktifleştirip foruma girişine izin verecektir. Bunu yapmamızdaki amaç forumdan banladığımız kişiler başka nick alıp tekrar foruma üye oluyordu bunun önüne geçiyoruz. Çok fazla multi hesap açıp multilerle forumda küfür dolu hakaretler ediliyordu.Bununda önüne geçiyoruz.
Sayın kullanıcılarımız yeni üye olucak kişilerin kesinlikle oyun içindeki nickleri ile üye olmaları gerekiyor.Aksi taktirde üyelikleri onaylanmayacaktır.
KFC'de iyi vakitler geçirmeniz dileği ile
Redkit...
En son Redkit tarafından Çarş. Haz. 10, 2009 8:51 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
Yamatoo
|
Konu: Geri: FORUM KULLANICILARININ DİKKATİNE!!! Çarş. Haz. 10, 2009 8:50 pm |
|
|
TEşekür Ederiz çok yerinde bir karar almışsınız sayın adminler Bu güzel çalışmaya Tam destek |
|
|
|
Cucurman
|
Konu: Geri: FORUM KULLANICILARININ DİKKATİNE!!! Çarş. Haz. 10, 2009 8:52 pm |
|
|
Cok yerinde bir karar. |
|
|
|
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: FORUM KULLANICILARININ DİKKATİNE!!! Çarş. Haz. 10, 2009 8:54 pm |
|
|
Harika bir proje tebrikler! |
|
|
|
EmirBerkKorkmaz
|
Konu: Geri: FORUM KULLANICILARININ DİKKATİNE!!! Çarş. Haz. 10, 2009 9:41 pm |
|
|
Harika ama yeni üye olacak kişilerin beklemeleri kötü. |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: FORUM KULLANICILARININ DİKKATİNE!!! Çarş. Haz. 10, 2009 9:54 pm |
|
|
yrinde ama geç kalınmış bi uygulama herkez için hayırlısı olsun... |
|
|
|
Capanoglufetihbey
|
Konu: Geri: FORUM KULLANICILARININ DİKKATİNE!!! Çarş. Haz. 10, 2009 10:03 pm |
|
|
hayırlı olsun ne diyelim isabetli karar olmuş |
|
|
|
LoRD_DeViL
|
Konu: Geri: FORUM KULLANICILARININ DİKKATİNE!!! Çarş. Haz. 10, 2009 11:08 pm |
|
|
Hayırlı olsun.İsabetli bir karar. |
|
|
|
@li
|
Konu: Geri: FORUM KULLANICILARININ DİKKATİNE!!! Çarş. Haz. 10, 2009 11:28 pm |
|
|
İsabetli bir karar..
|
|
|
|
kadir1131
|
Konu: Geri: FORUM KULLANICILARININ DİKKATİNE!!! Perş. Haz. 11, 2009 12:01 am |
|
|
Hep Destek!
Tam Destek!!!
|
|
|
|
infini
|
Konu: Geri: FORUM KULLANICILARININ DİKKATİNE!!! Perş. Haz. 11, 2009 12:11 am |
|
|
aferim admin |
|
|
|
blackenerji
|
Konu: Geri: FORUM KULLANICILARININ DİKKATİNE!!! Perş. Haz. 11, 2009 2:34 am |
|
|
hay agzını opeyım dedırten bır karar ellerınıze saglık ayrıca post kasan her konuya sadece yorum getırmek ıcın mesaj yazanlara da bır uygulama getırsenız tam olur cunku aynı kısıler aynı konuya en az 10 mesaj atıyor bırakın da mılletde goruslerını yazsın mesela ben sabah foruma bakıyorum konuyu goruyorum yorum yazıyorum aksam gelene kadar aynı ısımler aynı kısılere konu farklı olsada aynı seylerı soylemıs konu dagılmıs gıtmıs bazen mod kılıt atmıs hanı forumun amacı hanı bılgı almak bılgı vermek mılletın bırbırının serefını olctugu mılletın bırbırını sana kufur ederım benı kızdırma dedıgı bır yer halıne gelmıs yahu artık büyüyün büyüyün büyüyün bugun ıspanyadakı tum oyuncular medrese dıye ayrı bır forum kurmuslar adamlar tum sancakların medreselerını ayrı baslık yapmıslar nasıl ederız de derslerı bır an once bıtırırız nasıl olur da admınlerden oyunda yenı ozellıkler acmasını saglarız dıye kafa yoruyorlar burada ıse lak lak tan baska bısey yok forumun kurulus amacı nerde kaldı bazen bırı cıkıyor bırbırne gaz verıyor bız turkuz bız osmanlıyız dunyanın avrupanın bılmem nesını ne yaparız dıyor mıllet pesıne gıdıyor oyle bısey yapılmaz adam gıbı adam olunur akıl varken agız bos konusmaz arastırın bişey yapın ama nerdeee ancak admının anasıyla ugrasın belkı bıze yenı seyler kodlar.
bunları yazıyorum cunku avrupada muftuluk-seyhulıslamlık-sev4-vaazlık-dervıslık hersey var bızde yok admıne sordum bızzat dıyor kı sızın durumunuza gore sonbaharda bıseyler yapabılırız.Haydaaa hadı bı daha admıne sovelım nasıl olurda bızı bekletır.Daha karsıdakının ınsan oldugunun farkına varamayan, karakter kelımesının karsısına kendısıne daır bısey yazamayacak olan 12-16 yas arasında olan fakat hayatın herseyını bılen karsıdakıne ders veren oyuncuların oldugu yerde ben olsam 2022 den once bu oyuna osmanlıya elımı surmem.Bugun bulgarlardan 2 oyuncu sev4 oldu.Ama yoookk bız super gucuz onlarda kımm??degıl mı onlar bızım dusmanımız olabılır onlar her kotu sey olabılır kımıne gore ama emın olun bızden daha bırlıkler daha akıllılar daha adamlar!hala sancagına beledıyesıne goz dıkenlerın oldugu yerde kımse admınlere agzını acmasın bundan sonra onları ben savunuyorum kufurse rahat edeceksenız bana edın!!!ne de olsa agzınız alışık!!! |
|
|
|
suskun68
|
Konu: Geri: FORUM KULLANICILARININ DİKKATİNE!!! Perş. Haz. 11, 2009 11:12 am |
|
|
aferin redkit amca:D:D |
|
|
|
Redkit
|
Konu: Geri: FORUM KULLANICILARININ DİKKATİNE!!! Cuma Haz. 12, 2009 12:12 pm |
|
|
Arkadaşlar bazı kurnaz kişiler foruma erişebilmek için oyuncu listesinden baktığı her hangi bir seviye 1 oyuna yeni başlamış kişinin nickini alarak üyelik almaya çalışıyor. Siz kurnazsanız KFC ekibi olarak biz daha kurnazız.Oyuna yeni başlayan yada oyunda yeni olan kişiler foruma muhakkak birinin tavsiyesi ile üye olmuştur.Tavsiye eden kişi bu forumun üyesi ise adminlere şu nickli kişi foruma üye olmuştur aktifleştirin diye öm ile bildirmesi gerekir. Referans olan kişilerde hile ile örneğin a kişisi forumdan banlanıyor.A kişisi gidip b kişisiymiş gibi nick alıyor.Referans olan kişi bunu bile bile referans oluyorsa yapılan hile açığa çıkarsa referans olan kişide cezalandırılacaktır... Redkit... |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: FORUM KULLANICILARININ DİKKATİNE!!! Cuma Haz. 12, 2009 12:18 pm |
|
|
bu daha güzel bi uygulama olmuş |
|
|
|
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: FORUM KULLANICILARININ DİKKATİNE!!! Cuma Haz. 12, 2009 12:20 pm |
|
|
Evet tedbir şart |
|
|
|
islam44.
|
Konu: Geri: FORUM KULLANICILARININ DİKKATİNE!!! Cuma Haz. 12, 2009 1:28 pm |
|
|
Tam Yerinde Bir karar |
|
|
|
LoRD_DeViL
|
Konu: Geri: FORUM KULLANICILARININ DİKKATİNE!!! Cuma Haz. 12, 2009 3:29 pm |
|
|
Çok güzel bir karar. |
|
|
|
asmen
|
Konu: Geri: FORUM KULLANICILARININ DİKKATİNE!!! Cuma Haz. 12, 2009 3:57 pm |
|
|
harika olmus yeni düsenlemeler.. hatta gec bile kalindi basi önlemlerin alinmasinda.. |
|
|
|
lord3864
|
Konu: Geri: FORUM KULLANICILARININ DİKKATİNE!!! Cuma Haz. 12, 2009 4:22 pm |
|
|
Yaw şurda bişey yapılmış diye saydım 17 kişi yerinde bi karar harika gibi şeyler yazmış anladık güzel olduğunu |
|
|
|
|
FORUM KULLANICILARININ DİKKATİNE!!! |
|
|