Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Moral Olsun

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

Moral Olsun Vide
MesajKonu: Moral Olsun Moral Olsun Icon_minipostedCuma Haz. 12, 2009 10:43 pm

Arkadaşlar bir çalışma yaptım. Maksat hepimize moral olsun Smile .

Moral Olsun Bulgar
SAYLI

SAYLI

Moral Olsun Vide
MesajKonu: Geri: Moral Olsun Moral Olsun Icon_minipostedCuma Haz. 12, 2009 11:09 pm

eline sağlık inş. oyundada bole olur...
karademir

Moral Olsun Vide
MesajKonu: Geri: Moral Olsun Moral Olsun Icon_minipostedC.tesi Haz. 13, 2009 12:40 am

zaten böyle degil mi?

ben onlar bize bağlı diye biliyordum.
skywalker22
Moderatör
Moderatör
skywalker22

Moral Olsun Vide
MesajKonu: Geri: Moral Olsun Moral Olsun Icon_minipostedC.tesi Haz. 13, 2009 9:26 am

harika bir çalışma..

Heleki alt resim ve yazı tipleri muhteşem olmuş..

Eline sağlık emir kardeşim..
recep298

recep298

Moral Olsun Vide
MesajKonu: Geri: Moral Olsun Moral Olsun Icon_minipostedC.tesi Haz. 13, 2009 9:29 am

karademir demiş ki:
zaten böyle degil mi?

Teknik Olarak Bize Bağlılar Ama Onların Kendi Mühürleri Var Divan Da Onların Özerk Gibi Bişiler Galiba...
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

Moral Olsun Vide
MesajKonu: Geri: Moral Olsun Moral Olsun Icon_minipostedC.tesi Haz. 13, 2009 10:52 am

Teşekkürler. Bence özerklik değil, tam bağımsızlıklarını elde etmişler Smile
islam44.

islam44.

Moral Olsun Vide
MesajKonu: Geri: Moral Olsun Moral Olsun Icon_minipostedC.tesi Haz. 13, 2009 11:35 am

Güzel Olmuş İNşallah Böyle Olur
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

Moral Olsun Vide
MesajKonu: Geri: Moral Olsun Moral Olsun Icon_minipostedC.tesi Haz. 13, 2009 12:22 pm

Amin.
Aksen090

Moral Olsun Vide
MesajKonu: Geri: Moral Olsun Moral Olsun Icon_minipostedC.tesi Haz. 13, 2009 12:27 pm

iç işlerinde bağımsız
dış işlerinde bağımlı deniyor buna lol!

ah ben bu osmanlının gözünü seveyim
TÜRK olmak ayrı bir duygu
TÜRK lüğü inkar etmekte duygusuzluk vatan
omer1994

omer1994

Moral Olsun Vide
MesajKonu: Geri: Moral Olsun Moral Olsun Icon_minipostedC.tesi Haz. 13, 2009 1:06 pm

karademir demiş ki:
zaten böyle degil mi?

Biraz doğru mesela biz oyuna girince "Edirne sancağı (osmanlı İmparatorluğu)" yazıyor.

Bulgarlardada Bulgaristan(Osmanlı İmparatorluğu) gibi bişi yazıyor.

Yani yalnızca yazı olarak Osmanlı gözüküyorlar.Yani kağıt üzerinde böyle.Bize karşı savaşmalarının en büyük nedenleri bu yazı kendilerini osmanlı imparatorluğunun himayesinde görmek istemiyorlar.
Aksen090

Moral Olsun Vide
MesajKonu: Geri: Moral Olsun Moral Olsun Icon_minipostedC.tesi Haz. 13, 2009 3:39 pm

omer1994 demiş ki:
Bize karşı savaşmalarının en büyük nedenleri bu yazı kendilerini osmanlı imparatorluğunun himayesinde görmek istemiyorlar.

bu kadar kişi savaşa geleceklerine adminlere toplu mesaj atsalardı fransız dostları o yazıyı silerdi gibime geliyor Rolling Eyes
omer1994

omer1994

Moral Olsun Vide
MesajKonu: Geri: Moral Olsun Moral Olsun Icon_minipostedC.tesi Haz. 13, 2009 4:24 pm

Aksen eminim denemişlerdir.Hatta bir ara Babeltowerda bu konuyu dile getirdiler diye duydum.

Oyun adminleri niye kaldırmıyor o yazıyı derseniz bence LJS bu oyunda aksiyon olmasını istediğinden bulgarlar ile Türklerin arasını bu şekilde açılarak savaşılmasını istiyor.Yani Bulgarlar osmanlı yazısını sildirmek istiyorsa hakketmeli diyorlar. Bu fikir tamamen benimdir böle şey olmayabilirde.Ama hepimiz biliyoruz LJS oyunda aksiyon istiyor.
skywalker22
Moderatör
Moderatör
skywalker22

Moral Olsun Vide
MesajKonu: Geri: Moral Olsun Moral Olsun Icon_minipostedC.tesi Haz. 13, 2009 5:32 pm

Ljs hem oyunda aksiyon istiyor orası ayrı ama dahada önemlisi var..

Ljs , tarihteki 1450 küsür yıllarının aynen oyunada yansıtılmasını istiyor..

Yani gerçek tarih ne ise oyunada onu yansıtmak yegane amacı bence..

Ve bırakın bulgaristanı şu anda osmanlı sınırları sırbistan sınırlarına dayandırması lasım..

En önemli sorulucak soru şu ; oyunda neden doğu toprakları yok ?

Mesela bir kudüs açılsa fenamı yani , bence ordaki putperestler bayaa iyi oynar bu oyunu , eğer aksiyon isteseydi bunu yapardı bence..
Aksen090

Moral Olsun Vide
MesajKonu: Geri: Moral Olsun Moral Olsun Icon_minipostedC.tesi Haz. 13, 2009 5:36 pm

eğer dogu açılsa işte o zaman bu oyun oynanır cheers
arkamızda bizi destekleyecek müslüman devletler olsa
hayatta sırtımız yere gelmez..tabi bu benim düşüncem..
özellikle iranı açsalar ahmedinejad bile başlar oyuna cheers
nüklüer fln kasarız lol!
lord3864

lord3864

Moral Olsun Vide
MesajKonu: Geri: Moral Olsun Moral Olsun Icon_minipostedC.tesi Haz. 13, 2009 5:42 pm

Aksen090 demiş ki:
eğer dogu açılsa işte o zaman bu oyun oynanır cheers
arkamızda bizi destekleyecek müslüman devletler olsa
hayatta sırtımız yere gelmez..tabi bu benim düşüncem..
özellikle iranı açsalar ahmedinejad bile başlar oyuna cheers
nüklüer fln kasarız lol!

haha çok komik!çok komik!çok komik!
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

Moral Olsun Vide
MesajKonu: Geri: Moral Olsun Moral Olsun Icon_minipostedC.tesi Haz. 13, 2009 5:44 pm

Buhahahahahaha lol!
LoRD_DeViL

LoRD_DeViL

Moral Olsun Vide
MesajKonu: Geri: Moral Olsun Moral Olsun Icon_minipostedC.tesi Haz. 13, 2009 7:18 pm

Hakikaten doğu ülkelerinide açsalar süper olur Very Happy Very Happy
turkscihad

turkscihad

Moral Olsun Vide
MesajKonu: Geri: Moral Olsun Moral Olsun Icon_minipostedC.tesi Haz. 13, 2009 7:21 pm

İsrail açılırsa görürsünüz Very Happy Ama gerçekten iyi olurdu Smile
omer1994

omer1994

Moral Olsun Vide
MesajKonu: Geri: Moral Olsun Moral Olsun Icon_minipostedC.tesi Haz. 13, 2009 9:04 pm

Doğu ülkelerinin açılması için o ülkelerden bayağı bir insanın bu oyuna başlaması lazım.Mesela Osmanlı önceden yoktu Türkler bayağı çoğalınca Osmanlıyı açtılar.İranda oyun yayılırsa İran açılır.
Osmanlının diğer doğu illerinin açılması içinde nüfusumuz artmalı.Yani osmanlının 3 kıta hali olsaydı şuan bu nüfusla kasaba başına 3-4 kişi anca düşerdi diye tahmin ediyorum.(Buna multielrimizde dahil çünkü şuan görüünen nüfus için konuşuyorum,Gerçek nüfusumuzda bazı kasabalar boş bile kalırdı Very Happy )
Dediğim gibi İran,Suriye vb. gibi ülkelerdeki oyuncuların yaygınlaşması lazım.
Ayrıca Azeri kardeşlerimizede oyunu öğretirsek onalrada Azerbeycan kurulabilir.Azeriler çabuk geliştiği vakit iyi bir müttefiğimiz olur.
turkscihad

turkscihad

Moral Olsun Vide
MesajKonu: Geri: Moral Olsun Moral Olsun Icon_minipostedC.tesi Haz. 13, 2009 9:42 pm

omer1994 demiş ki:
Doğu ülkelerinin açılması için o ülkelerden bayağı bir insanın bu oyuna başlaması lazım.Mesela Osmanlı önceden yoktu Türkler bayağı çoğalınca Osmanlıyı açtılar.İranda oyun yayılırsa İran açılır.
Osmanlının diğer doğu illerinin açılması içinde nüfusumuz artmalı.Yani osmanlının 3 kıta hali olsaydı şuan bu nüfusla kasaba başına 3-4 kişi anca düşerdi diye tahmin ediyorum.(Buna multielrimizde dahil çünkü şuan görüünen nüfus için konuşuyorum,Gerçek nüfusumuzda bazı kasabalar boş bile kalırdı Very Happy )
Dediğim gibi İran,Suriye vb. gibi ülkelerdeki oyuncuların yaygınlaşması lazım.
Ayrıca Azeri kardeşlerimizede oyunu öğretirsek onalrada Azerbeycan kurulabilir.Azeriler çabuk geliştiği vakit iyi bir müttefiğimiz olur.
Aklıma düşürdün şimdi.Acaba bir kaçımız Azeri taklidi yapsak adamlar bizim için devlet açar mı Very Happy Sonuçta orasıda Türk Yurdu.Ben biraz Azeri şivesi çalışayım şimdiden hehe Smile
Yamatoo

Yamatoo

Moral Olsun Vide
MesajKonu: Geri: Moral Olsun Moral Olsun Icon_minipostedC.tesi Haz. 13, 2009 9:45 pm

çok güzel emir güzel 1 çalışma ellerine saglık
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

Moral Olsun Vide
MesajKonu: Geri: Moral Olsun Moral Olsun Icon_minipostedC.tesi Haz. 13, 2009 10:56 pm

Çok güzel olurdu o ama çok ama çok çok zor Wink

Niçin Derseniz Oyunun Adı nedir

Rönesans Krallıkları

Rönesans ve Reform Hareketleri nerde başlamıştır Avrupada yani oyun Avrupa Devletlerini bir similasyonda bir araya getirip birbiriyle etkileşim sağlamayı amaçlamaktadır

Rönesans Öncesi Avrupa olsaydı keşke oyunun adı Very Happy

Derebeylikleri yıka yıka yok ederdik ki Fransa da Ekonomisi batık dere beylik şeklinde bir devletti Rönesanstan önce Very Happy
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

Moral Olsun Vide
MesajKonu: Geri: Moral Olsun Moral Olsun Icon_minipostedPtsi Haz. 15, 2009 4:45 pm

Ama Çapar rönesans öncesi de Osmanlı yeni bir devlet idi. "İmparatorluk" ünvanını bile 1453'te aldı. Zaten İstanbul fethedildikten sonra Bizans'tan Roma'ya giden bilim adamları Rönesans'ı başlattılar.
SAYLI

SAYLI

Moral Olsun Vide
MesajKonu: Geri: Moral Olsun Moral Olsun Icon_minipostedPtsi Haz. 15, 2009 6:06 pm

1457 yılında azerbay'can varmıydıki kaldıki varsada yanlış bilgi vermiyim ama ya soviyetler birliğinin içindedir yada bize bağlıdır...gene bilen varsa doğruyu yazsın...
recep298

recep298

Moral Olsun Vide
MesajKonu: Geri: Moral Olsun Moral Olsun Icon_minipostedPtsi Haz. 15, 2009 6:10 pm

O Zamanlar Sasaniler Elinde Değilmiydi ?? Ben Öyle Biliyorum Smile

Moral Olsun

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : 1, 2  Sonraki