Canko
|
Konu: Geri: Ezine(başkanı???) Salı Haz. 16, 2009 10:12 pm |
|
|
yazik cok yazik ki bu oyuna harcanan zamanima yazik.
aciyorum cunku GERCEKTEN COK YAZIK.
HIKAYEDEN BAHSEDIYOSUN AKSEN AMA KENDIN HIKAYENIN KRALINI YAZMISSIN.
SIMDI BU KADAR SEY ANLATTIN SEN
BUNLARI KIMIN PARASIYLA KIMIN HESABIYLA YAPTIN.
EZINEDE MEYHANELERDE DEGISIK HESAPLAR ALARAK EN ALT SAG KOSEDE OTURAN HESAPLARINLAMI YAPTIN
SEAW61 KIM AKSEN YADA BROLGA KIM????
BUNLAR KUKLA AKSENIM.
GIT GETIR REELDAN DUNYA KADAR ARKADASINI O ZAMAN YAP SOYGUNLARINI ISYANLARINI DEGISIK ULKELERDE, O ZAMAN ISTE O PARALARLA KUR ORDUNU YAP YARDIMINI, O ZAMAN SEVILEYLER ATLATTIR ARKADASLARINA AILENDEKILERE KASABANDAKILERE ONDAN SONRA KONUSALIM OK.
SEAW61 , ROHONIN BROLGA GIBI KUKLALARLA BANA VE EZINEDEKI INSANLARA HAVA YAPMA.
NE GORDUYSEM ONU SOYLEDIM, NE BILDIYSEM ONU SAVUNDUM, NE YAPTIYSAMDA HERZAMAN ARKASINDAYIM.
SIMDI TEK HESAPLA GEL KARSIMA, TEK KARAKTERLE SAVUN KENDINI
BELEDIYE KASASINI KENDI HESABINA GECIRIP SILINEN BIR KARAKTERIN ( AKSEN) BELEDIYENIN 7 GUNLUK ZARARINI DUSUNMESI KADAR DA KOMIK BIR SEY YOK SANIRIM....
HIC BIR ZAMAN DOGRUYA YANLIS DEMEM, YANLISA DOGRU DEMEM
ite kibarlik olsun diyede insan demem.
sunuda hic bir zaman unutma
BIR BELEDIYE KOLTUGU ICIN COK AMA COK SEY KAYBETTIN AKSEN.
BENI BU KADAR SASIRTACAGINI HIC UMMAZDIM.
SAGLIK OLSUN.
bundan sonraki yasaminda esenlikler dilerim sana.
benim adimida bir daha agzina iyi yada kotu bir sekilde almaman dilegiyle aeo. |
|
Aksen090
|
Konu: Geri: Ezine(başkanı???) Salı Haz. 16, 2009 10:27 pm |
|
|
ben herkese demişim allaha emanet olun elimi ayagımı cektim bu işlerden rohonin i tanımam etmem brolga alemdaroglu brolgadır msn de osman abimdir...
seaw dostumdur reelden..
ben yine yaptıgım yanlısı kabul ediyorum...
bana sorarsanız madem elini ayagını cektin o zaman burada ne işin var diye...
ben oyunu bıraktıgımda bana denilen laf rk bırakılmaz sende bırakmassındı..
ben oyunu bıraktım. ama bir anda hersey silinip atılmıyor bilgisayarımı açar açmaz kfc yi açmak alışkanlık olmuş en alta inip son konulara bakmak yeni bir konu gördüğüm gibi içeri damlamak
işte bu alışkanlıklarda bir anda silinip atılmıyor
bu forum rk karakterlerinin özgürce harerket edebildikleri tek yer cok cok teşekür ediyorum bu forumu yaratanlara.. ve yine devam edecegim bilgisayarımı açar açmaz buraya damlayamaya
saygılar... |
|
Yamatoo
|
Konu: Geri: Ezine(başkanı???) Salı Haz. 16, 2009 10:31 pm |
|
|
Arkadaşalar Konu mahkemeye Taşına Cagına Göre Hiç TarTışmanın anlamı yoktur Boşuna Burda Konuşuyor Bribirlerinizi suçluyorsunuz Okadar laf söyliyonuz ama kim Dinler Sadece Forumda Bir birinizi Kötülüyonuz Tanıyacaklar Sizleri Tanımıştır Zaten artık tanınsa Neolur Tanınmasa ne olur |
|