Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Yolculuk vakti

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
turkscihad

turkscihad

Yolculuk vakti Vide
MesajKonu: Yolculuk vakti Yolculuk vakti Icon_minipostedPaz Haz. 14, 2009 3:12 pm

Sevgili Kfc üyeleri,

Yarın akşam memlekete gidiyorum.Oyuna 1 ay ara vercem.Dün girdiğim ordudan galiba bugün ya da yarın ayrılıp hesabı inzivaya alacağım.Döndüğümde savaşa yetişeceğim ümidindeyim.Herkes kendine iyi baksın.Allaha ısmarladık
Yamatoo

Yamatoo

Yolculuk vakti Vide
MesajKonu: Geri: Yolculuk vakti Yolculuk vakti Icon_minipostedPaz Haz. 14, 2009 4:04 pm

biran önce aramızı dönmeni bekliyoruz

iyi tatiller
Aksen090

Yolculuk vakti Vide
MesajKonu: Geri: Yolculuk vakti Yolculuk vakti Icon_minipostedPaz Haz. 14, 2009 4:07 pm

allaha emanet cihad...iyi tatiller...
_sahmeran_

_sahmeran_

Yolculuk vakti Vide
MesajKonu: Geri: Yolculuk vakti Yolculuk vakti Icon_minipostedPaz Haz. 14, 2009 4:31 pm

keşke orduya hiç girmesin.

Allaha Emanet Ol
turkscihad

turkscihad

Yolculuk vakti Vide
MesajKonu: Geri: Yolculuk vakti Yolculuk vakti Icon_minipostedPaz Haz. 14, 2009 4:37 pm

_sahmeran_ demiş ki:
keşke orduya hiç girmesin.

Allaha Emanet Ol
Eğer yerime girecek başkası olsaydı yani girmem ordunun zararına olsaydı girmeyecektim zaten.Ordu 16 akçe maaş veriyormuş 1 gün daha vaktim var ama şimdi bekleyipte yarın çıkacağıma bugün çıkarım o para da boşa harcanmamış olur.Döndüğümde tek isteğim savaşın bitmemiş olması Smile

EDİT:Orduya grupla girdik
LoRD_DeViL

LoRD_DeViL

Yolculuk vakti Vide
MesajKonu: Geri: Yolculuk vakti Yolculuk vakti Icon_minipostedPaz Haz. 14, 2009 5:22 pm

İyi tatiller.Biran önce aramıza dönmen dileğiyle.
kadir1131

kadir1131

Yolculuk vakti Vide
MesajKonu: Geri: Yolculuk vakti Yolculuk vakti Icon_minipostedPaz Haz. 14, 2009 7:27 pm

iyi tatiller (kısa ve öz Very Happy )
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

Yolculuk vakti Vide
MesajKonu: Geri: Yolculuk vakti Yolculuk vakti Icon_minipostedPaz Haz. 14, 2009 11:23 pm

Evet Kadir güzel demiş. İyi tatiller.
karademir

Yolculuk vakti Vide
MesajKonu: Geri: Yolculuk vakti Yolculuk vakti Icon_minipostedPaz Haz. 14, 2009 11:55 pm

yaz geldi herkes gidiyor savaşacak adam kalmayacak Very Happy

iyi tatiller.
turkscihad

turkscihad

Yolculuk vakti Vide
MesajKonu: Geri: Yolculuk vakti Yolculuk vakti Icon_minipostedPtsi Haz. 15, 2009 12:08 am

karademir demiş ki:
yaz geldi herkes gidiyor savaşacak adam kalmayacak Very Happy

iyi tatiller.
Ben yetişirim diye tahmin ediyorum.Ama hayırlısı olsun
Alcarondas

Alcarondas

Yolculuk vakti Vide
MesajKonu: Geri: Yolculuk vakti Yolculuk vakti Icon_minipostedSalı Haz. 16, 2009 12:05 pm

Cihad daha millet toparlanacak da temmuzu bulur bu olay ... kanımca tüm eyaletlerdeki seçimler yenilendiğinde çıkarız sefere

Yolculuk vakti

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası