Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Bu Sehir Bağımsız

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3
Yazar Mesaj
sanduk

sanduk

Bu Sehir Bağımsız - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: Bu Sehir Bağımsız Bu Sehir Bağımsız - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Haz. 28, 2008 10:55 pm

boş verin ya, şavaş parayla kazanılmaz Smile Smile Smile
infini

infini

MesajKonu: Geri: Bu Sehir Bağımsız Bu Sehir Bağımsız - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Haz. 28, 2008 10:59 pm

kazanılır:Det alırsın kp yaparsın .onlar 18 den et pahalı derken biz 23 e dua ediyoz:D

yinede olsun et bulamayanlarada versin
ALLAH Smile
yolt01

yolt01

MesajKonu: Geri: Bu Sehir Bağımsız Bu Sehir Bağımsız - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Haz. 28, 2008 11:09 pm

bize bulaşmasınlarda kalkınak bide biz neden başka devletlere savaş açamıoz bizim çok hakkımız ölmüş (yasakalnmış) buneya
Exelance

Exelance

MesajKonu: Geri: Bu Sehir Bağımsız Bu Sehir Bağımsız - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Haz. 29, 2008 2:07 am

hani derler ya satın alırım dıye gelıp buraları satın alıyorum derse:)elbettekı satmayız ama adamın parası yetıyor walla helal olsun bence o adamdan daha gelısmıs bı oyuncu yoktur
Isoberto

Isoberto

MesajKonu: Geri: Bu Sehir Bağımsız Bu Sehir Bağımsız - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Haz. 29, 2008 6:36 am

Adminleri saymazsak

o Ecrip i bende farkettim bikaç ay önce kasabaların reislerine bakıyordum o da fransanın 1. eyaletinin 1. kasabasının reisi bi baktı 30-40 bin akçe:D Adam gelip osmanlıdaki bütün pazarları alsa gene bitmez o para be Very Happy
sanduk

sanduk

MesajKonu: Geri: Bu Sehir Bağımsız Bu Sehir Bağımsız - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Haz. 29, 2008 10:28 am

bakın bizde de adam gibi oyuncular olsa, 10 akçe için abuk subuk yollara başvurulmasa bizde onlar gibi gelişebilirdik.Hani cebimizde 40000 akçemiz olmasa bile bi 5000 akçemiz olurdu;ama insanlar yavaş yavaş bilinçleniyor, benim umudum var daha Wink
infini

infini

MesajKonu: Geri: Bu Sehir Bağımsız Bu Sehir Bağımsız - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Haz. 29, 2008 10:31 am

1.eyaletin 1. reisi ise eskilerdendir .ayrıca ilk kasaba olduğundan kasabanın mali durumu iyidir birazda kasabadan ödünçalmıştırVery Happy
crazy1024

crazy1024

MesajKonu: Geri: Bu Sehir Bağımsız Bu Sehir Bağımsız - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 11:24 pm

zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış, bizde öyle olduk işte Wink
Impulse_emre

Impulse_emre

MesajKonu: Geri: Bu Sehir Bağımsız Bu Sehir Bağımsız - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 11:55 pm

Dj ne zaman gittin len oraya ben de agen deydim salı günü geri dönmüştüm Very Happy
Macerayı kaçırmışız lol!

Bu Sehir Bağımsız

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
3 sayfadaki 3 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3