|
Yazar |
Mesaj |
kartal13
|
Konu: Geri: bir hata bir kadi daha Perş. Haz. 18, 2009 10:00 pm |
|
|
- Mit demiş ki:
- Niye oyle diyorsun dostum jet hiziyla belirli birinin davasini sonuçlandirmislardi.
eh mit dünya bile yuvarlak olduktan sonra üstündekiler ne olmasın |
|
|
|
karademir
|
Konu: Geri: bir hata bir kadi daha Perş. Haz. 18, 2009 10:06 pm |
|
|
işte hata ettim keşke ljs abi ye söyleseydim benmkinide doğru bir şekilde sonuçlandırırlardı |
|
|
|
Mit
|
Konu: Geri: bir hata bir kadi daha Perş. Haz. 18, 2009 11:13 pm |
|
|
- karademir demiş ki:
- işte hata ettim keşke ljs abi ye söyleseydim benmkinide doğru bir şekilde sonuçlandırırlardı
En iyisi. |
|
|
|
Capanoglufetihbey
|
Konu: Geri: bir hata bir kadi daha Perş. Haz. 18, 2009 11:17 pm |
|
|
Geçmiş olsun mit paşam Fuhrer'in mesajı LSJ'sye yollada bari akıllansın ümüğü sıkılmamış uzun zamandır belli
Babell'de Haçlıları destekleyen Bir Meşinden ne beklersinki ! |
|
|
|
LoRD_DeViL
|
Konu: Geri: bir hata bir kadi daha Perş. Haz. 18, 2009 11:21 pm |
|
|
Geçmiş olsun Mit paşam bu oyunun iyice çivisi çıktı zaten.Bakalım ilahi adalet Osmanlıda ne zaman tecelli edecek. |
|
|
|
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Konu: Geri: bir hata bir kadi daha Perş. Haz. 18, 2009 11:40 pm |
|
|
Geçmiş olsun hemşerim hemen hesap açıp çan kasabasına gel .. Biliyorsun oyunun adı rönesans krallıkları bu oyunda her şey oluyor . Önemli olan iki kelam sohbet ve birlikte olmak. Çan ' a bekliyorum gel .. Ama mutlaka gel tekrardan geçmiş olsun kafaya takmaya değmez boşver Allahlarından bulsunlar.. |
|
|
|
Mit
|
Konu: Geri: bir hata bir kadi daha Cuma Haz. 19, 2009 12:03 am |
|
|
- Free_İrish_Nico demiş ki:
- Geçmiş olsun hemşerim hemen hesap açıp çan kasabasına gel .. Biliyorsun oyunun adı rönesans krallıkları bu oyunda her şey oluyor . Önemli olan iki kelam sohbet ve birlikte olmak.
Çan ' a bekliyorum gel .. Ama mutlaka gel tekrardan geçmiş olsun kafaya takmaya değmez boşver Allahlarından bulsunlar.. Sanirim en mantiklisi, herseyi unutmak. Ben en iyisi Fransada devam edeyim Turk adminlerinden bagimsiz bir bolgede ikamet ederek. |
|
|
|
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Konu: Geri: bir hata bir kadi daha Cuma Haz. 19, 2009 12:07 am |
|
|
Ne işin var fransada yaw Gel çana ohh mis mis .. 2 Tane poker meyhanesi var . Akşamları oynarız . gel işte uzatma . Konyalılar güç birliği yapalım Hamet42 de burda |
|
|
|
Aksen090
|
Konu: Geri: bir hata bir kadi daha Cuma Haz. 19, 2009 12:11 am |
|
|
- Free_İrish_Nico demiş ki:
- Ne işin var fransada yaw Gel çana ohh mis mis .. 2 Tane poker meyhanesi var . Akşamları oynarız . gel işte uzatma .
Konyalılar güç birliği yapalım Hamet42 de burda herkes çana o zaman benide bekleyin belki bir gün bende gelirim |
|
|
|
islam44.
|
Konu: Geri: bir hata bir kadi daha Cuma Haz. 19, 2009 8:06 am |
|
|
Ben Böyle adaleti bippppp NE bu çektiğimiz.Geçmiş olsun mit |
|
|
|
D4RK41
|
Konu: Geri: bir hata bir kadi daha Cuma Haz. 19, 2009 10:11 am |
|
|
Geçmiş Olsun mit...Yeni Karakterin içinde Her türlü yardıma hazırız. |
|
|
|
_sahmeran_
|
Konu: Geri: bir hata bir kadi daha Cuma Haz. 19, 2009 10:17 am |
|
|
Osmanlıya zengin dönüceğim için yeni hesabına 'Her Türlü' yardıma hazırız.
Sen yeter ki Çan'a gel. |
|
|
|
chocolateman
|
Konu: Geri: bir hata bir kadi daha Cuma Haz. 19, 2009 12:36 pm |
|
|
Öncelikle mite geçmiş olsun diyorum.Her ne kadar anlaşamasakta kendisi saygı duydugum bir insandır.Lakin adminin kuralları belli.nasıl olduda bu kuralların dısına çıkıldı bilemiyorum.Kadılık makamı gercekten çok tehlikeli.dikkat edilmesi gereken bir yer.Umarım bu son olur ve bir daha bu yüzden silinmeler olmaz |
|
|
|
hamet42
|
Konu: Geri: bir hata bir kadi daha Cuma Haz. 19, 2009 2:56 pm |
|
|
- Pasha_Nico demiş ki:
- Ne işin var fransada yaw Gel çana ohh mis mis .. 2 Tane poker meyhanesi var . Akşamları oynarız . gel işte uzatma .
Konyalılar güç birliği yapalım Hamet42 de burda
Sadece konyalılar gelsin başka kimseyi istemiyorum |
|
|
|
karademir
|
Konu: Geri: bir hata bir kadi daha Cuma Haz. 19, 2009 9:41 pm |
|
|
bende gelecem ailemin yarısı orda
hem bende konyalı sayılırım aksaray komuşuyuz yani. |
|
|
|
bozkurt_019
|
Konu: Geri: bir hata bir kadi daha C.tesi Haz. 20, 2009 2:43 am |
|
|
Saçma sapan bir silinme kararı artık kanunların ihlali mi sözkonu yoksa LJS ye yakınlıkları ile bilinen Arpazlı ve İpek Ailesinin mi marifeti bilinmez ama kadıları silerek ne kazanıyor adminler çok merak ediyorum. Silmek çözüm değil Bize türlü türlü hakaret eden sayın!!! Ljs aceba kendisi adaletin kelime anlamını bilecek zekaya sahip mi onu araştırmak lazım. |
|
|
|
haydut_joker
|
Konu: Geri: bir hata bir kadi daha C.tesi Haz. 20, 2009 2:59 am |
|
|
duzeltme: basligi acarken kadi hatasindan siilindi diye yazdim ama resmi forumda kartal in bugunku okudugum yazisina gore silinme kadiliktan degil oyuncunun profilinde yazan milliyetci yazilardanmis. |
|
|
|
blackenerji
|
Konu: Geri: bir hata bir kadi daha C.tesi Haz. 20, 2009 12:57 pm |
|
|
mit en esaslı yere geldı baskent balıkesırde;) |
|
|
|
Schahi
|
Konu: Geri: bir hata bir kadi daha C.tesi Haz. 20, 2009 5:20 pm |
|
|
Mit balıkesirdeki Mit hesabı senin mi ? |
|
|
|
karademir
|
Konu: Geri: bir hata bir kadi daha C.tesi Haz. 20, 2009 5:36 pm |
|
|
kesin fuhrerdir |
|
|
|
Mit
|
Konu: Geri: bir hata bir kadi daha C.tesi Haz. 20, 2009 6:51 pm |
|
|
Hayir. Fuhrerr açti. |
|
|
|
Cucurman
|
Konu: Geri: bir hata bir kadi daha C.tesi Haz. 20, 2009 7:09 pm |
|
|
- haydut_joker demiş ki:
- duzeltme:
basligi acarken kadi hatasindan siilindi diye yazdim ama resmi forumda kartal in bugunku okudugum yazisina gore silinme kadiliktan degil oyuncunun profilinde yazan milliyetci yazilardanmis. Hmm benim pek inanasim gelmiyor silinme gerekcesine. |
|
|
|
|