Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

bir hata bir kadi daha

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
kartal13

kartal13

bir hata bir kadi daha - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: bir hata bir kadi daha bir hata bir kadi daha - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Haz. 18, 2009 10:00 pm

Mit demiş ki:
Niye oyle diyorsun dostum jet hiziyla belirli birinin davasini sonuçlandirmislardi. Twisted Evil

eh mit dünya bile yuvarlak olduktan sonra üstündekiler ne olmasın Twisted Evil
karademir

MesajKonu: Geri: bir hata bir kadi daha bir hata bir kadi daha - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Haz. 18, 2009 10:06 pm

işte hata ettim keşke ljs abi ye söyleseydim benmkinide doğru bir şekilde sonuçlandırırlardı Very Happy
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: bir hata bir kadi daha bir hata bir kadi daha - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Haz. 18, 2009 11:13 pm

karademir demiş ki:
işte hata ettim keşke ljs abi ye söyleseydim benmkinide doğru bir şekilde sonuçlandırırlardı Very Happy

En iyisi. Very Happy
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: bir hata bir kadi daha bir hata bir kadi daha - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Haz. 18, 2009 11:17 pm

Geçmiş olsun mit paşam Wink Fuhrer'in mesajı LSJ'sye yollada bari akıllansın ümüğü sıkılmamış uzun zamandır belli

Babell'de Haçlıları destekleyen Bir Meşinden ne beklersinki !
LoRD_DeViL

LoRD_DeViL

MesajKonu: Geri: bir hata bir kadi daha bir hata bir kadi daha - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Haz. 18, 2009 11:21 pm

Geçmiş olsun Mit paşam bu oyunun iyice çivisi çıktı zaten.Bakalım ilahi adalet Osmanlıda ne zaman tecelli edecek.
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir

MesajKonu: Geri: bir hata bir kadi daha bir hata bir kadi daha - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Haz. 18, 2009 11:40 pm

Geçmiş olsun hemşerim hemen hesap açıp çan kasabasına gel .. Biliyorsun oyunun adı rönesans krallıkları bu oyunda her şey oluyor . Önemli olan iki kelam sohbet ve birlikte olmak.

Çan ' a bekliyorum gel .. Ama mutlaka gel

tekrardan geçmiş olsun kafaya takmaya değmez boşver Allahlarından bulsunlar..
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: bir hata bir kadi daha bir hata bir kadi daha - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Haz. 19, 2009 12:03 am

Free_İrish_Nico demiş ki:
Geçmiş olsun hemşerim hemen hesap açıp çan kasabasına gel .. Biliyorsun oyunun adı rönesans krallıkları bu oyunda her şey oluyor . Önemli olan iki kelam sohbet ve birlikte olmak.

Çan ' a bekliyorum gel .. Ama mutlaka gel

tekrardan geçmiş olsun kafaya takmaya değmez boşver Allahlarından bulsunlar..

Sanirim en mantiklisi, herseyi unutmak. Ben en iyisi Fransada devam edeyim Turk adminlerinden bagimsiz bir bolgede ikamet ederek. Very Happy
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir

MesajKonu: Geri: bir hata bir kadi daha bir hata bir kadi daha - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Haz. 19, 2009 12:07 am

Ne işin var fransada yaw Smile Gel çana ohh mis mis .. 2 Tane poker meyhanesi var cheers . Akşamları oynarız . gel işte uzatma .

Konyalılar güç birliği yapalım Cool Hamet42 de burda Cool
Aksen090

MesajKonu: Geri: bir hata bir kadi daha bir hata bir kadi daha - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Haz. 19, 2009 12:11 am

Free_İrish_Nico demiş ki:
Ne işin var fransada yaw Smile Gel çana ohh mis mis .. 2 Tane poker meyhanesi var cheers . Akşamları oynarız . gel işte uzatma .

herkes çana o zaman cheers
benide bekleyin belki bir gün
bende gelirim Very Happy
islam44.

islam44.

MesajKonu: Geri: bir hata bir kadi daha bir hata bir kadi daha - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Haz. 19, 2009 8:06 am

Ben Böyle adaleti bippppp NE bu çektiğimiz.Geçmiş olsun mit
D4RK41

D4RK41

MesajKonu: Geri: bir hata bir kadi daha bir hata bir kadi daha - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Haz. 19, 2009 10:11 am

Geçmiş Olsun mit...Yeni Karakterin içinde Her türlü yardıma hazırız.
_sahmeran_

_sahmeran_

MesajKonu: Geri: bir hata bir kadi daha bir hata bir kadi daha - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Haz. 19, 2009 10:17 am

Osmanlıya zengin dönüceğim için Very Happy yeni hesabına 'Her Türlü' yardıma hazırız.

Sen yeter ki Çan'a gel.
chocolateman

MesajKonu: Geri: bir hata bir kadi daha bir hata bir kadi daha - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Haz. 19, 2009 12:36 pm

Öncelikle mite geçmiş olsun diyorum.Her ne kadar anlaşamasakta kendisi saygı duydugum bir insandır.Lakin adminin kuralları belli.nasıl olduda bu kuralların dısına çıkıldı bilemiyorum.Kadılık makamı gercekten çok tehlikeli.dikkat edilmesi gereken bir yer.Umarım bu son olur ve bir daha bu yüzden silinmeler olmaz
hamet42

hamet42

MesajKonu: Geri: bir hata bir kadi daha bir hata bir kadi daha - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Haz. 19, 2009 2:56 pm

Pasha_Nico demiş ki:

Sadece konyalılar gelsin başka kimseyi istemiyorum Cool
karademir

MesajKonu: Geri: bir hata bir kadi daha bir hata bir kadi daha - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Haz. 19, 2009 9:41 pm

bende gelecem ailemin yarısı orda Very Happy

hem bende konyalı sayılırım aksaray komuşuyuz yani.
bozkurt_019

bozkurt_019

MesajKonu: Geri: bir hata bir kadi daha bir hata bir kadi daha - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Haz. 20, 2009 2:43 am

Saçma sapan bir silinme kararı artık kanunların ihlali mi sözkonu yoksa LJS ye yakınlıkları ile bilinen Arpazlı ve İpek Ailesinin mi marifeti bilinmez ama kadıları silerek ne kazanıyor adminler çok merak ediyorum.
Silmek çözüm değil
Bize türlü türlü hakaret eden sayın!!! Ljs aceba kendisi adaletin kelime anlamını bilecek zekaya sahip mi onu araştırmak lazım.
haydut_joker

haydut_joker

MesajKonu: Geri: bir hata bir kadi daha bir hata bir kadi daha - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Haz. 20, 2009 2:59 am

duzeltme:

basligi acarken kadi hatasindan siilindi diye yazdim ama resmi forumda kartal in bugunku okudugum yazisina gore silinme kadiliktan degil oyuncunun profilinde yazan milliyetci yazilardanmis.
blackenerji

blackenerji

MesajKonu: Geri: bir hata bir kadi daha bir hata bir kadi daha - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Haz. 20, 2009 12:57 pm

mit en esaslı yere geldı baskent balıkesırde;)
Schahi

Schahi

MesajKonu: Geri: bir hata bir kadi daha bir hata bir kadi daha - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Haz. 20, 2009 5:20 pm

Mit balıkesirdeki Mit hesabı senin mi ?
karademir

MesajKonu: Geri: bir hata bir kadi daha bir hata bir kadi daha - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Haz. 20, 2009 5:36 pm

kesin fuhrerdir Very Happy
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: bir hata bir kadi daha bir hata bir kadi daha - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Haz. 20, 2009 6:51 pm

Hayir. Fuhrerr açti.
Cucurman

Cucurman

MesajKonu: Geri: bir hata bir kadi daha bir hata bir kadi daha - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Haz. 20, 2009 7:09 pm

haydut_joker demiş ki:
duzeltme:

basligi acarken kadi hatasindan siilindi diye yazdim ama resmi forumda kartal in bugunku okudugum yazisina gore silinme kadiliktan degil oyuncunun profilinde yazan milliyetci yazilardanmis.

Hmm benim pek inanasim gelmiyor silinme gerekcesine.

bir hata bir kadi daha

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2