Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Belediye Reisliği Seçimi

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
Nistel

Nistel

Belediye Reisliği Seçimi Vide
MesajKonu: Belediye Reisliği Seçimi Belediye Reisliği Seçimi Icon_minipostedCuma Haz. 19, 2009 2:04 pm

Öncelikle Selamlar Sevgili Çan Halkı,

Bu dönem için reisliğe adaylığımı koymuş bulunuyorum.İnşaallah sizin
desteğinizle güzel işler başaracağız.Kasabanın durumunu iyi görüyorum
bir kaç mesele dışında onlarıda düzelteceğiz inşaallah.
Vaatlerime gelince 30 günde yapamayacağım hiç bir şeyi söylemek istemiyorum.Yapacaklarıma gelince:

1.Pazardaki mal fiyatlarını halkın alım ve satım gücüne göre sabitlemeyi,

2.Belediyeye mal satımını aktif hala getirmek için belediyeye mal satan
kişilere haftada bir yapılacak çekilişlerle şanslı kişiye değeri
azımsnmayacak eşyalar hediye etmeyi,

3.Seviye 1 den Seviye 2 geçiş için parası yetmeyen arkadaşlara kredi
vermeyi, (aynı zamanda 2. tarla almak isteyenler içinde geçerlidir.)

4.Son olarak ise hepimizin ihtiyacı Kasabada huzur ve mutluluğu sağlamayı
hedefliyorum.

Sizin desteğinizle her şeyi başarabiliriz.Hepinize teşekkür ediyorum sevenede sevmeyenede.

Saygılar ve Sevgiler
Nistel
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

MesajKonu: Geri: Belediye Reisliği Seçimi Belediye Reisliği Seçimi Icon_minipostedCuma Haz. 19, 2009 10:04 pm

Vaay hayırlı olsun Nistel.
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: Belediye Reisliği Seçimi Belediye Reisliği Seçimi Icon_minipostedC.tesi Haz. 20, 2009 8:47 am

hayırlı olsun öncelikle...
bi kasaba reisi olaraktan dikkat çektiğim yer kredi verilmesidir.bi kasabada ne kadar nakit para olur ki hade 2000 akçe nakit paran var dielim sana adamlar tarla sew2 vs. işler için geldi yardım istedi sen hangi birine kredi atacan...onlara para yetmesi için azımsanmayacak meblalarda para olmalı...
2.ci olarak har hafta çekiliş falan söz konusu olmus ya belediye zaten meyhaneden biraz kar etse pazardanda çok z karı olsa anca ases tutma seyine gidecek kadar günlük kar eder...böle olunca o hediyeleri verirsen belediye nsl kar etcek...
NEYSE HER ŞEYE RAĞMEN ÇANDA İYİ BİR REİS OLACAĞINA İNANIYORUM...
suskun68

suskun68

MesajKonu: Geri: Belediye Reisliği Seçimi Belediye Reisliği Seçimi Icon_minipostedC.tesi Haz. 20, 2009 1:19 pm

Çan gibi bi yerde kredi ha süperr Very Happy

bana da geçerli mi bu kredi

gerçiği ben çanakkale doğmluyum sayli sen ver kredi Very Happy
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: Belediye Reisliği Seçimi Belediye Reisliği Seçimi Icon_minipostedC.tesi Haz. 20, 2009 1:45 pm

puhaha bana kredi veren olmamıstı hiç Sad
suskun68

suskun68

MesajKonu: Geri: Belediye Reisliği Seçimi Belediye Reisliği Seçimi Icon_minipostedC.tesi Haz. 20, 2009 4:56 pm

sana kim kredi verecek Very Happy reis sensin senin kredi vermen lazım geliyom çanakkaleye
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir

MesajKonu: Geri: Belediye Reisliği Seçimi Belediye Reisliği Seçimi Icon_minipostedC.tesi Haz. 20, 2009 5:26 pm

Hayırlı olsun nistel cheers

Banada kredi banada Smile yok verme ben pokerde yerim krediyi çok komik!
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: Belediye Reisliği Seçimi Belediye Reisliği Seçimi Icon_minipostedPaz Haz. 21, 2009 1:40 pm

SAYLI demiş ki:
hayırlı olsun öncelikle...
bi kasaba reisi olaraktan dikkat çektiğim yer kredi verilmesidir.bi kasabada ne kadar nakit para olur ki hade 2000 akçe nakit paran var dielim sana adamlar tarla sew2 vs. işler için geldi yardım istedi sen hangi birine kredi atacan...onlara para yetmesi için azımsanmayacak meblalarda para olmalı...
2.ci olarak har hafta çekiliş falan söz konusu olmus ya belediye zaten meyhaneden biraz kar etse pazardanda çok z karı olsa anca ases tutma seyine gidecek kadar günlük kar eder...böle olunca o hediyeleri verirsen belediye nsl kar etcek...
NEYSE HER ŞEYE RAĞMEN ÇANDA İYİ BİR REİS OLACAĞINA İNANIYORUM...

saylicim zaten direk çatanak diye 500 akçeyi atmayacagız adama:) 2 veya 3 aşamalı olacak bu işler osmanlının ilk zamanlarında vardı yapılıyordu ve hatta bende faydalanmıştım gayette güzel oluyordu ve bu konseyin seçimiyle olacak benım kararım değil, konseydede aktif olmayanlar şutlanacak

ayrıcada herkes yararlanabilecek bi ayrım söz konusu olmayacak çanlı olması yeterli vatandaşın
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: Belediye Reisliği Seçimi Belediye Reisliği Seçimi Icon_minipostedPaz Haz. 21, 2009 3:35 pm

Çan belediyesinin değeri 700-800 akçe bunuda göz önünde bulundur.
hamet42

hamet42

MesajKonu: Geri: Belediye Reisliği Seçimi Belediye Reisliği Seçimi Icon_minipostedPaz Haz. 21, 2009 10:55 pm

ayrıca nakit para 250 akçe filan varsa kredi uygulaması bende yararlanmak isterim ayrıca çekilişlere katılmayı istiyorum inşallah kayık filan çıkıyodur Twisted Evil Rolling Eyes
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: Belediye Reisliği Seçimi Belediye Reisliği Seçimi Icon_minipostedPaz Haz. 21, 2009 10:56 pm

hameti ortasında kocaman bi delik olan en güzel kayığı ben çanakkaleden yollıcam inş. ilk seferden dönmessin korkak...
niyal

niyal

MesajKonu: Geri: Belediye Reisliği Seçimi Belediye Reisliği Seçimi Icon_minipostedPtsi Haz. 22, 2009 11:29 am

bu gidişle Çan a kredi yetişmicek Very Happy
yetişmedigi yerde eyaletten kredi cekebilrisin belki Very Happy
basarılar
hamet42

hamet42

MesajKonu: Geri: Belediye Reisliği Seçimi Belediye Reisliği Seçimi Icon_minipostedPtsi Haz. 22, 2009 1:15 pm

SAYLI demiş ki:
hameti ortasında kocaman bi delik olan en güzel kayığı ben çanakkaleden yollıcam inş. ilk seferden dönmessin korkak...

Ben gittiğim yere yalnız gitmem evladım
İkimiz birlikte gideriz clownBelediye Reisliği Seçimi Icon_clown
UmutSultan

UmutSultan

MesajKonu: Geri: Belediye Reisliği Seçimi Belediye Reisliği Seçimi Icon_minipostedC.tesi Haz. 27, 2009 1:01 am

başarılar dilerim....
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: Belediye Reisliği Seçimi Belediye Reisliği Seçimi Icon_minipostedPaz Haz. 28, 2009 11:53 am

hamet42 demiş ki:
SAYLI demiş ki:

Ben gittiğim yere yalnız gitmem evladım
İkimiz birlikte gideriz clownBelediye Reisliği Seçimi Icon_clown

ben senle bi yere gelmem bi kere yaptım o salaklığı ölümden döndüm Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil KORKAK HAMET42 Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Belediye Reisliği Seçimi

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası