|
Yazar |
Mesaj |
Nistel
|
|
|
|
EmirBerkKorkmaz
|
Konu: Geri: Belediye Reisliği Seçimi Cuma Haz. 19, 2009 10:04 pm |
|
|
Vaay hayırlı olsun Nistel. |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: Belediye Reisliği Seçimi C.tesi Haz. 20, 2009 8:47 am |
|
|
hayırlı olsun öncelikle... bi kasaba reisi olaraktan dikkat çektiğim yer kredi verilmesidir.bi kasabada ne kadar nakit para olur ki hade 2000 akçe nakit paran var dielim sana adamlar tarla sew2 vs. işler için geldi yardım istedi sen hangi birine kredi atacan...onlara para yetmesi için azımsanmayacak meblalarda para olmalı... 2.ci olarak har hafta çekiliş falan söz konusu olmus ya belediye zaten meyhaneden biraz kar etse pazardanda çok z karı olsa anca ases tutma seyine gidecek kadar günlük kar eder...böle olunca o hediyeleri verirsen belediye nsl kar etcek... NEYSE HER ŞEYE RAĞMEN ÇANDA İYİ BİR REİS OLACAĞINA İNANIYORUM... |
|
|
|
suskun68
|
Konu: Geri: Belediye Reisliği Seçimi C.tesi Haz. 20, 2009 1:19 pm |
|
|
Çan gibi bi yerde kredi ha süperr bana da geçerli mi bu kredi gerçiği ben çanakkale doğmluyum sayli sen ver kredi |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: Belediye Reisliği Seçimi C.tesi Haz. 20, 2009 1:45 pm |
|
|
puhaha bana kredi veren olmamıstı hiç |
|
|
|
suskun68
|
Konu: Geri: Belediye Reisliği Seçimi C.tesi Haz. 20, 2009 4:56 pm |
|
|
sana kim kredi verecek reis sensin senin kredi vermen lazım geliyom çanakkaleye |
|
|
|
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Konu: Geri: Belediye Reisliği Seçimi C.tesi Haz. 20, 2009 5:26 pm |
|
|
Hayırlı olsun nistel Banada kredi banada yok verme ben pokerde yerim krediyi |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: Belediye Reisliği Seçimi Paz Haz. 21, 2009 1:40 pm |
|
|
- SAYLI demiş ki:
- hayırlı olsun öncelikle...
bi kasaba reisi olaraktan dikkat çektiğim yer kredi verilmesidir.bi kasabada ne kadar nakit para olur ki hade 2000 akçe nakit paran var dielim sana adamlar tarla sew2 vs. işler için geldi yardım istedi sen hangi birine kredi atacan...onlara para yetmesi için azımsanmayacak meblalarda para olmalı... 2.ci olarak har hafta çekiliş falan söz konusu olmus ya belediye zaten meyhaneden biraz kar etse pazardanda çok z karı olsa anca ases tutma seyine gidecek kadar günlük kar eder...böle olunca o hediyeleri verirsen belediye nsl kar etcek... NEYSE HER ŞEYE RAĞMEN ÇANDA İYİ BİR REİS OLACAĞINA İNANIYORUM... saylicim zaten direk çatanak diye 500 akçeyi atmayacagız adama:) 2 veya 3 aşamalı olacak bu işler osmanlının ilk zamanlarında vardı yapılıyordu ve hatta bende faydalanmıştım gayette güzel oluyordu ve bu konseyin seçimiyle olacak benım kararım değil, konseydede aktif olmayanlar şutlanacak
ayrıcada herkes yararlanabilecek bi ayrım söz konusu olmayacak çanlı olması yeterli vatandaşın |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: Belediye Reisliği Seçimi Paz Haz. 21, 2009 3:35 pm |
|
|
Çan belediyesinin değeri 700-800 akçe bunuda göz önünde bulundur. |
|
|
|
hamet42
|
Konu: Geri: Belediye Reisliği Seçimi Paz Haz. 21, 2009 10:55 pm |
|
|
ayrıca nakit para 250 akçe filan varsa kredi uygulaması bende yararlanmak isterim ayrıca çekilişlere katılmayı istiyorum inşallah kayık filan çıkıyodur |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: Belediye Reisliği Seçimi Paz Haz. 21, 2009 10:56 pm |
|
|
hameti ortasında kocaman bi delik olan en güzel kayığı ben çanakkaleden yollıcam inş. ilk seferden dönmessin korkak... |
|
|
|
niyal
|
Konu: Geri: Belediye Reisliği Seçimi Ptsi Haz. 22, 2009 11:29 am |
|
|
bu gidişle Çan a kredi yetişmicek yetişmedigi yerde eyaletten kredi cekebilrisin belki basarılar |
|
|
|
hamet42
|
Konu: Geri: Belediye Reisliği Seçimi Ptsi Haz. 22, 2009 1:15 pm |
|
|
- SAYLI demiş ki:
- hameti ortasında kocaman bi delik olan en güzel kayığı ben çanakkaleden yollıcam inş. ilk seferden dönmessin korkak...
Ben gittiğim yere yalnız gitmem evladım İkimiz birlikte gideriz |
|
|
|
UmutSultan
|
Konu: Geri: Belediye Reisliği Seçimi C.tesi Haz. 27, 2009 1:01 am |
|
|
başarılar dilerim.... |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: Belediye Reisliği Seçimi Paz Haz. 28, 2009 11:53 am |
|
|
- hamet42 demiş ki:
- SAYLI demiş ki:
- hameti ortasında kocaman bi delik olan en güzel kayığı ben çanakkaleden yollıcam inş. ilk seferden dönmessin korkak...
Ben gittiğim yere yalnız gitmem evladım İkimiz birlikte gideriz ben senle bi yere gelmem bi kere yaptım o salaklığı ölümden döndüm KORKAK HAMET42 |
|
|
|
|