|
Karesi Sancak Divanına !!! Yeni Yasa İstiyoruz ! |
|
|
Yazar |
Mesaj |
Pasadede
|
Konu: Geri: Karesi Sancak Divanına !!! Yeni Yasa İstiyoruz ! Paz Haz. 21, 2009 8:06 pm |
|
|
ister ortalıgı bulandırıyor deyin ,ister olay cıkarmaya calsıyor; bugun canko izinsiz ordu kurdu yarın mturkkan kuracak karesi bu orduların kurulumuna engel olamıyor. yarın haydutlar isyancılarda ordu kurunca bakalım bu kadar tepkisiz kalabilecekmi herkes. herkes birilerinin sırtını sıvazlıyacak diye kanun manun cıkmıyor. oy verdiginiz kişilerle görüşün bakalım ,karesi divanında en az 5 başlık var oylamaya acılan hangisine kimler katılmış??? adam kayırcaz mturkkan a ceza vermiyecez diye divan üyeleri görevinin basında degil!! siz daha haydutları durdurmak icin yasaa bekleyin. bu msjımdan sonra yazılacak hiçbir mesaja cevap verilmeyecektir.o kalın kafalı arkadaslar istediklri kadar atıp tutabilirler. eger savasa gitmek isteyen karesili varsa faceless yada ihtiyar96 ile irtibata geçsin.izinsiz ordulara katılmasın!!! |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Karesi Sancak Divanına !!! Yeni Yasa İstiyoruz ! Paz Haz. 21, 2009 8:17 pm |
|
|
- Pasadede demiş ki:
- ister ortalıgı bulandırıyor deyin ,ister olay cıkarmaya calsıyor;
bugun canko izinsiz ordu kurdu yarın mturkkan kuracak karesi bu orduların kurulumuna engel olamıyor. yarın haydutlar isyancılarda ordu kurunca bakalım bu kadar tepkisiz kalabilecekmi herkes. herkes birilerinin sırtını sıvazlıyacak diye kanun manun cıkmıyor. oy verdiginiz kişilerle görüşün bakalım ,karesi divanında en az 5 başlık var oylamaya acılan hangisine kimler katılmış??? adam kayırcaz mturkkan a ceza vermiyecez diye divan üyeleri görevinin basında degil!! siz daha haydutları durdurmak icin yasaa bekleyin. bu msjımdan sonra yazılacak hiçbir mesaja cevap verilmeyecektir.o kalın kafalı arkadaslar istediklri kadar atıp tutabilirler. eger savasa gitmek isteyen karesili varsa faceless yada ihtiyar96 ile irtibata geçsin.izinsiz ordulara katılmasın!!!
paşadede yine forumundasın bu ordular neden izinsiz kuruluyor diye bi düşündünüzmü ? sizin taş koymanızdan dolayı olmasın ? ne zamandan beri bu kadar hızlı oldunuz oylama için gözlerim yaşardı
sanırım korkunuz mturkkana dava açılmadan mturkkanın ordu kurarak bu davadan kurtulacağı herksi kendiniz gibimi sandınız ? mturkkan bu oylama sonuçlanana kadar ordu kurmaz oylama sonucu dava açılacaksa açılana kadar da ordu kurmaz pis kokularınızı dürüst insanlara bulaştırmayın herkes sizin gibi cin fikirli değil eğer o oylama bitmeden mturkkan ordu kurarsa davayı bana açın cezanın 2 mislini ödiyecem anlaştıkmı ? 2 kez divanda bulundun hiçbir oylamayı bu kadar aceleye getirtmediniz çok güzel devam edin ama deminde dediğim gibi dürüst insanları kendinizle karıştırmayın ? bir konuda oylama varsa insanların bunu düşünme hakkıda vardır
ayruyeten zaten istesende bu mesajdan sonra yazamazsın kolay kolay |
|
|
|
Savron
|
Konu: Geri: Karesi Sancak Divanına !!! Yeni Yasa İstiyoruz ! Paz Haz. 21, 2009 8:32 pm |
|
|
Kartal13,
Umarım dediğiniz gibi olur ama size şöyle bir şey söylemek istiyorum. Belki siz görmüyorsunuz ama divana gelip Canko'nun ordusuna mührü ben verdim, ben de ordu kuracam, ister izin verin ister vermeyin diyen Mturkkan'dan Divanı pek salladığını zannetmiyorum. Ordu kuruyorum Çan'dayım diye oyun içi alt yazı geçen de kendisi. Kime ne anlatıyorsunuz?
- Kartal13 demiş ki:
- 2 kez divanda bulundun hiçbir oylamayı bu kadar aceleye getirtmediniz çok güzel devam edin ama deminde dediğim gibi dürüst insanları kendinizle karıştırmayın ? bir konuda oylama varsa insanların bunu düşünme hakkıda vardır
Karesi Divanında bizden hızlı bir şekilde görüşünü dile getiren divan üyes,i ben şahsen bu zamana akdar görmedim. Ayrıca Karesi Divanı'na bir önerge sunacağım. Divanın şeffaf olmasını ve bütün tartışmaların halka açık olmasını sağlamak için. Umarım kimse taş koymaz. Bu sayede oylamalara kimler anında oy kullanıyor, kimler oylamalara katılmaya bile tenezül etmiyor, kimler her konuda tembellik yapıyor, kimler çalışıyor, kimler uyuyor, yatıyor herkes şahit olur o zaman.
Sizin de bu sayede palavralarınızla insanları kandıramazsınız... |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Karesi Sancak Divanına !!! Yeni Yasa İstiyoruz ! Paz Haz. 21, 2009 8:49 pm |
|
|
- Savron demiş ki:
- Kartal13,
Umarım dediğiniz gibi olur ama size şöyle bir şey söylemek istiyorum. Belki siz görmüyorsunuz ama divana gelip Canko'nun ordusuna mührü ben verdim, ben de ordu kuracam, ister izin verin ister vermeyin diyen Mturkkan'dan Divanı pek salladığını zannetmiyorum. Ordu kuruyorum Çan'dayım diye oyun içi alt yazı geçen de kendisi. Kime ne anlatıyorsunuz? sawron bunları gayet net bi şekilde görüyoruz tabiki dediğimiz gibi olacak şüphe duymanın tek sebebi adam kayırmaya çok yakın olmandan herkesi öyle sanıyorsun bu senin sorunun bizimle edeceğine kendinle kavga et umarım kazanırsın
- Savron demiş ki:
- Karesi Divanında bizden hızlı bir şekilde görüşünü dile getiren divan üyes,i ben şahsen bu zamana akdar görmedim. Ayrıca Karesi Divanı'na bir önerge sunacağım. Divanın şeffaf olmasını ve bütün tartışmaların halka açık olmasını sağlamak için. Umarım kimse taş koymaz. Bu sayede oylamalara kimler anında oy kullanıyor, kimler oylamalara katılmaya bile tenezül etmiyor, kimler her konuda tembellik yapıyor, kimler çalışıyor, kimler uyuyor, yatıyor herkes şahit olur o zaman.
bi oylamaya hızlı cevap yazan çok çalışıyor demek ? tuhaf bir belirleme yöntemi hızlı olmak çok ayrı bişeydir dürüst olmak ayrı bişeydir varsın geç olsun ama doğru olsun bırak reklam yapmayı daha dün böyle bir olayı hatta halktan bir kesimi divana sokmayı arkadaşlarıma önerdim onun üzerinde çalışıyoz ama dün gece gelip forumda duyurmadık işi iyice reklama dönüştürdünüz bişey yapacaksan yaparsın sonra haklı gururunu yaşarsın siz önce gurru yaşıyor sonra yaparız diyorsunuz hiç hoş bişey değil
- Savron demiş ki:
- Sizin de bu sayede palavralarınızla insanları kandıramazsınız...
insanlar koyun değil ki biz onları kandıralım koskoca resimler koyduk bi sen bi cucur resme itiraz edecek kadar sorunlusunuz sanki o ödeneği ben attımda size yükledim ödenek belli atan belli hatat amacıda belli bari montaj de o daha geçerli bi bahane |
|
|
|
Bariscik_asilzade
Moderatör
|
Konu: Geri: Karesi Sancak Divanına !!! Yeni Yasa İstiyoruz ! Ptsi Haz. 22, 2009 7:17 am |
|
|
- Pasha_Nico demiş ki:
- Şu devriye ordusu haydut kesme ordusu falan çok komiğime gidiyor kusura bakmayın ama zaten akıllı hayduta bir şey olmuyorki anca garip gurabalar eziliyor .. Kartalın fikri mantıklı ama böyle bir şey olursa artık haydutlar miting düzenler
Bursa yolu kapatsın saruhan kapatsın edirne kapatsın izle ozman tek diyecegimiz laf kalır Kendine güvenen söyle gelsin yada bölgeleri ayarlarsın 2 tane ordu çıkar yola sıkıştırır bunları nasıl keser ama şuan şu savaş bi bitsin sonra tartışırız bol bol bunu |
|
|
|
Bariscik_asilzade
Moderatör
|
Konu: Geri: Karesi Sancak Divanına !!! Yeni Yasa İstiyoruz ! Paz Haz. 28, 2009 5:17 pm |
|
|
Bide ljs kanunları var birşey diyemiyoruz ki |
|
|
|
karademir
|
Konu: Geri: Karesi Sancak Divanına !!! Yeni Yasa İstiyoruz ! Ptsi Haz. 29, 2009 1:30 am |
|
|
iş çıkarmayın |
|
|
|
Bariscik_asilzade
Moderatör
|
Konu: Geri: Karesi Sancak Divanına !!! Yeni Yasa İstiyoruz ! Ptsi Haz. 29, 2009 8:04 am |
|
|
|
|
|
|
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Konu: Geri: Karesi Sancak Divanına !!! Yeni Yasa İstiyoruz ! Ptsi Haz. 29, 2009 11:38 am |
|
|
Karademir zevkli olur böyle Oyunun zevki artar Ben senin kötülüğünü istermiyim aaa |
|
|
|
|
Karesi Sancak Divanına !!! Yeni Yasa İstiyoruz ! |
|
|