Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

hoscakalın

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
rehaxx

rehaxx

hoscakalın Vide
MesajKonu: hoscakalın hoscakalın Icon_minipostedCuma Haz. 19, 2009 4:30 pm

acısıyla tatlısıyla 2 yılı doldurmus oluyorum bugun fakat maalesef reeldekı ıslerım ve bu oyun dakı amacsızlık yuzunden oyunu bırakıyorum sızlerı ozlıcegım derdım ancak sadece bır kacınızı ozlıcem
bu oyunda karsımızda olanları da gorduk yanımızda olanlarıda herkeze reel de basarılar dıyorum ve hepınıze elveda dıyorum
lord3864

lord3864

hoscakalın Vide
MesajKonu: Geri: hoscakalın hoscakalın Icon_minipostedCuma Haz. 19, 2009 4:33 pm

güle güle Sad

hayatında başarılar Very Happy
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir

hoscakalın Vide
MesajKonu: Geri: hoscakalın hoscakalın Icon_minipostedCuma Haz. 19, 2009 4:38 pm

Allah'a emanet ol reha Sad

Okulunun hakkını verirsin inş.
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

hoscakalın Vide
MesajKonu: Geri: hoscakalın hoscakalın Icon_minipostedCuma Haz. 19, 2009 10:10 pm

Güle güle. Realde başarılar...
chocolateman

hoscakalın Vide
MesajKonu: Geri: hoscakalın hoscakalın Icon_minipostedCuma Haz. 19, 2009 10:19 pm

rehaxx demiş ki:
acısıyla tatlısıyla 2 yılı doldurmus oluyorum bugun fakat maalesef reeldekı ıslerım ve bu oyun dakı amacsızlık yuzunden oyunu bırakıyorum sızlerı ozlıcegım derdım ancak sadece bır kacınızı ozlıcem
bu oyunda karsımızda olanları da gorduk yanımızda olanlarıda herkeze reel de basarılar dıyorum ve hepınıze elveda dıyorum
güle güle hayatta başarılar dilerim.Hersey gönlünce olsun
LoRD_DeViL

LoRD_DeViL

hoscakalın Vide
MesajKonu: Geri: hoscakalın hoscakalın Icon_minipostedCuma Haz. 19, 2009 11:58 pm

Gerçek hayatında başarılar.
_sahmeran_

_sahmeran_

hoscakalın Vide
MesajKonu: Geri: hoscakalın hoscakalın Icon_minipostedC.tesi Haz. 20, 2009 10:47 am

OKulun çok güzel bir yer.

Oranın hakkını vermen için gerekeni yapıyorsun.

Reelde Başarılar.

hoscakalın

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası