Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Çan Halkına Tarihi Uyarı

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
Kermet

Kermet

Çan Halkına Tarihi Uyarı Vide
MesajKonu: Çan Halkına Tarihi Uyarı Çan Halkına Tarihi Uyarı Icon_minipostedSalı Haz. 23, 2009 1:58 pm

Sevgili Çan Halkı Hepinizi Saygıyla Selamlıyorum,

Her seçim bir dönüm noktasıdır 1 ay boyunca kasabamızın geleceğini belirleyecek olan bu seçimlerde doğru kararı vermenizi isterim

geçen seçimlerde sizleri çok uyardım Çan halkının %22si uyarılarıma kulak astı ve oyunu bana verdi ama diğerleri türlü sebeplerle beni dinlemedi ama yinede tüm Çan halkına teşekkür ederim demokratik hilesiz bir seçim oldu...

rehaxxın vaatleri
Alıntı :

1-bildiginiz gıbı kasabamız meyve kasabasıdır fakat meyve hala pahalıdır bu yuzden meyve tımlerı kurulacaktır
2-kasabada
balık olmadıgından dısardan alınan balıklar pahalıdır bu sebepten
dolayı anlasmalarda daha ucuza almaya calısılacaktır.
3-sevıye 2ve 3e gececek olanlara maddı destek akıl hocalıgı saglanacaktır.
4-kasabada bugday uretımı beledıye elıne alınıp ekmek ve etın fıatı azaltılacaktır.
5-otomatık alımlar yenıden acılacak bu sayede halk daha rahat bır sekılde urununu satabılecektır.
6-beledıye baskanı sıklıkla onlıne olacak halkın sıkayetlerını dınleyecektır
7-makam dakı satılan va alınanlar kasabaya gosterılecektır
8-bır ayın sonunda kasabanın gelısme duzeyı yayaınlanacaktır.

bu vaatlerden çoğu gerçekleştirilmedi ve online süresi yüksek olan başkanımız 20 gün bile yönetmeden belediyeyi başkasına devretti iyi bir insandı ancak siyasi yeteneği yoktu

Kardeşlerim karar verirken aceleci olmayın lütfen bu yazdıklarımı dikkatlice okuyun ve düşünün

Çan Halkına Tarihi Uyarı Wj6lwo

En son Kermet tarafından Salı Haz. 23, 2009 9:24 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Kermet

Kermet

MesajKonu: Geri: Çan Halkına Tarihi Uyarı Çan Halkına Tarihi Uyarı Icon_minipostedSalı Haz. 23, 2009 2:25 pm

Çan Halkına Tarihi Uyarı 25p7kvm
Kermet

Kermet

MesajKonu: Geri: Çan Halkına Tarihi Uyarı Çan Halkına Tarihi Uyarı Icon_minipostedSalı Haz. 23, 2009 2:33 pm

Çan Halkına Tarihi Uyarı R8i9w4
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: Çan Halkına Tarihi Uyarı Çan Halkına Tarihi Uyarı Icon_minipostedSalı Haz. 23, 2009 2:34 pm

bi sen doğrusun hepimiz yanlışız zaten
sen o beledıyekı seçim duyurunda milletin üzerinden prim yapacağına kendi işine bak
Kermet

Kermet

MesajKonu: Geri: Çan Halkına Tarihi Uyarı Çan Halkına Tarihi Uyarı Icon_minipostedSalı Haz. 23, 2009 2:39 pm

Nistel demiş ki:
bi sen doğrusun hepimiz yanlışız zaten
sen o beledıyekı seçim duyurunda milletin üzerinden prim yapacağına kendi işine bak

ben sizlerin yanlış olduğunu söylemedim bu düzen yanlış bu düzen değişmeden gelen tüm reislerin yapacağı şeyler birbirinden pek farklı olmazlar sınırlı reformlarla kalır benim amacım bu düzeni köklü inkılaplarla halkın ihtiyaçlarına cevap verir hale getirmek

tüm adaylarada başarılar diliyorum diğer adaylarla kişisel bir sorunum yoktur
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

MesajKonu: Geri: Çan Halkına Tarihi Uyarı Çan Halkına Tarihi Uyarı Icon_minipostedSalı Haz. 23, 2009 2:46 pm

Zaaaaaaaaaa. Umut döndü lol!
Kermet

Kermet

MesajKonu: Geri: Çan Halkına Tarihi Uyarı Çan Halkına Tarihi Uyarı Icon_minipostedSalı Haz. 23, 2009 3:01 pm

EmirBerkKorkmaz demiş ki:
Zaaaaaaaaaa. Umut döndü lol!

ben bir yere gitmedim zaten burdaydım
hamet42

hamet42

MesajKonu: Geri: Çan Halkına Tarihi Uyarı Çan Halkına Tarihi Uyarı Icon_minipostedSalı Haz. 23, 2009 3:47 pm

Ben sana çok inanıyorum şahsen Very Happy
Bence baaşarılı olabilirsin umut Smile
Kermet

Kermet

MesajKonu: Geri: Çan Halkına Tarihi Uyarı Çan Halkına Tarihi Uyarı Icon_minipostedSalı Haz. 23, 2009 3:50 pm

hamet42 demiş ki:
Ben sana çok inanıyorum şahsen Very Happy
Bence baaşarılı olabilirsin umut Smile

teşekkürler hametim
hamet42

hamet42

MesajKonu: Geri: Çan Halkına Tarihi Uyarı Çan Halkına Tarihi Uyarı Icon_minipostedSalı Haz. 23, 2009 4:07 pm

En azından boş keseden sallamıyorsun Smile
Kermet

Kermet

MesajKonu: Geri: Çan Halkına Tarihi Uyarı Çan Halkına Tarihi Uyarı Icon_minipostedSalı Haz. 23, 2009 4:10 pm

hamet42 demiş ki:
En azından boş keseden sallamıyorsun Smile
zaten Çan kasabasının hali malum herkes biliyor belediyenin ne güç durumda olduğunu belediye bu son imkanını iyi değerlendirmeli
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

MesajKonu: Geri: Çan Halkına Tarihi Uyarı Çan Halkına Tarihi Uyarı Icon_minipostedSalı Haz. 23, 2009 4:31 pm

Umutsultan bir madalya da ben sana takayım:

Çan Halkına Tarihi Uyarı 5031092174290gwon278
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

MesajKonu: Geri: Çan Halkına Tarihi Uyarı Çan Halkına Tarihi Uyarı Icon_minipostedSalı Haz. 23, 2009 4:32 pm

Kermet demiş ki:
Çan Halkına Tarihi Uyarı 25p7kvm

Ha bu arada deliye her gün bayram. O manada mı söyledin Smile Smile .
samsa_cavus

samsa_cavus

MesajKonu: Geri: Çan Halkına Tarihi Uyarı Çan Halkına Tarihi Uyarı Icon_minipostedSalı Haz. 23, 2009 5:36 pm

zuhaa emir +1
chocolateman

MesajKonu: Geri: Çan Halkına Tarihi Uyarı Çan Halkına Tarihi Uyarı Icon_minipostedSalı Haz. 23, 2009 5:56 pm

doğru söylüyor başkan olan ilgiyi kesiyor.2 günlük başkanlık olmaz
tiger1617

tiger1617

MesajKonu: Geri: Çan Halkına Tarihi Uyarı Çan Halkına Tarihi Uyarı Icon_minipostedSalı Haz. 23, 2009 6:14 pm

başlık çok kötü 'çan halkına tarihi uyarı'
Anubis
Moderatör
Moderatör
Anubis

MesajKonu: Geri: Çan Halkına Tarihi Uyarı Çan Halkına Tarihi Uyarı Icon_minipostedSalı Haz. 23, 2009 7:35 pm

Edep sınırlarını zorlayanlara karşı yapacaklarımı hayatımı okuyarak öğrenebilirsiniz.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Anubis
rehaxx

rehaxx

MesajKonu: Geri: Çan Halkına Tarihi Uyarı Çan Halkına Tarihi Uyarı Icon_minipostedÇarş. Haz. 24, 2009 9:51 pm

oncelıkle ılgıyı kesmemın sebebı reel hayatımdır kı oyundan onemlıdır 2.olarak zaten ılgıyı kestıgımde bıle bunu bıldırdım ve baskanlıktan cekıldım
3.olarak meyve ucuzladımı ucuzladı balık ucuzladımı evet et evet oda ucuzladı beleıdyeye zararım varmıydı yoktu msj atıldıgında cvp yazılıyomuydu yazılıyordu pekı nıe hala benı cekıstırmekten memnun oluyosunuz sorabılırmıyım? ama madem sız boyle benı cekıstırmeye devam edıceksınız edın o zaman ıstedıgınızı dıyebılırsınız arkamdan
Qarizmax

Qarizmax

MesajKonu: Geri: Çan Halkına Tarihi Uyarı Çan Halkına Tarihi Uyarı Icon_minipostedPerş. Haz. 25, 2009 10:26 am

rehaxx alis bunlari reisde olsan iyi seylerde yabsan insanlar seni mutlaka elsdirir o yüzde HE de gec Smile
rehaxx

rehaxx

MesajKonu: Geri: Çan Halkına Tarihi Uyarı Çan Halkına Tarihi Uyarı Icon_minipostedPerş. Haz. 25, 2009 3:20 pm

elestırıceklerse elestırsınler yeterkı yokken laf atmasınlar gelsınler yuzume soylesınler baskanken her maıle cevap verdık balık bıttı balık getırdık et bıttı etı 17 akceeye dusurduk et olmaya n kasabada meyve fıyatı 11 dı 9 a dustu hala hepsı konusuo
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Çan Halkına Tarihi Uyarı Çan Halkına Tarihi Uyarı Icon_minipostedPerş. Haz. 25, 2009 9:12 pm

Konuşurlar canım kardeşim konuşurlar..

İlla insanı isyancı yapacaklar,sonra korkularından bir taraflarını kemircekler..

Yoksa içleri rahat etmez..

Derler derler,yapmasan da yaptı derler.. (K.V)
niyal

niyal

MesajKonu: Geri: Çan Halkına Tarihi Uyarı Çan Halkına Tarihi Uyarı Icon_minipostedPerş. Haz. 25, 2009 10:30 pm

tam bir siyasetçisin umut:D:D
bnce reelde siyasette cok başarılı olabilirsin:D
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: Çan Halkına Tarihi Uyarı Çan Halkına Tarihi Uyarı Icon_minipostedPerş. Haz. 25, 2009 11:05 pm

alp_03 unanim unanim unanim unanim unanim
zamanında bizde çok çektik iftiralarından...
UmutSultan

UmutSultan

MesajKonu: Geri: Çan Halkına Tarihi Uyarı Çan Halkına Tarihi Uyarı Icon_minipostedC.tesi Haz. 27, 2009 12:59 am

reislikten çekiliyorum diğer adaylara başarılar....
***Dike***
Süper Moderatör
Süper Moderatör
***Dike***

MesajKonu: Geri: Çan Halkına Tarihi Uyarı Çan Halkına Tarihi Uyarı Icon_minipostedC.tesi Haz. 27, 2009 9:43 am

Bu Konu Dahada Uzamasın

KİLİT!

***Dike***

Çan Halkına Tarihi Uyarı

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası