Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Rk nın göremediğimiz anlamı

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2, 3  Sonraki
Yazar Mesaj
kartal13

kartal13

Rk nın göremediğimiz anlamı Vide
MesajKonu: Rk nın göremediğimiz anlamı Rk nın göremediğimiz anlamı Icon_minipostedPtsi Haz. 29, 2009 2:37 pm

Arkadaşlar RK artık bana çok sıkıcı gelmeye başlamıştı. The weste sarmıştım rk yı gözüm görmüyodu arabir uğrayıp zombikspora iki laf söyleyip çıkardım zaten onlara bi hafta yeterdi bu ama artık bundanda sıkılmıştım iyice soğumuştum . Ancak dün izmirde olan köprülü ailesi üyeleriyle buluştuk mükemmel ötesi birgün geçirdik harikaydı muhabbet makara zirvedeydi o sırada malatyada buluşan başka bir Rk grubu bizi telefonla aradı çok süper oldu çok muhteşem birgün geçirdik ve gelcek aya Allah ın izniyle çok daha büyük bir organizasyon yapacaz bu arada izmirde olan öteki Rk oyuncularından özür diliyorum haber veremedik ama çok ivedi oldu bu olay bundan sonra sık sık yapıcaz böyle şeyleri

demek istediğim Rk aslında insana çok güzel arkadaşlıklar kazandırıyor bunu değerlendirin inanın pişman olmayacaksınız bir dahaki organizasyonda forumda kou açılacak önceden böylece katılım daha büyük olacak sanırım Smile
_sahmeran_

_sahmeran_

MesajKonu: Geri: Rk nın göremediğimiz anlamı Rk nın göremediğimiz anlamı Icon_minipostedPtsi Haz. 29, 2009 2:43 pm

Yavv harika birşey olur Smile

Süper olur. Ama biz Kocaeliden İzmir'e gelemeyiz ki Very Happy

Şöyle ortak merkez bir il bulsak orada organizasyon yapılsa?
Örneğin; İstanbul.

Herkezin gelebileceği bir yer sanırım.

Olursa Güzel olur
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: Rk nın göremediğimiz anlamı Rk nın göremediğimiz anlamı Icon_minipostedPtsi Haz. 29, 2009 2:58 pm

Kartal organizasyonu büyük tutun her kesimden katılım olması lazım.İnfiniyede haber verdim oda dedesinin tüfeğini alıp geliyomuş Very Happy
Bu organizasyonla osmanlıya zararı olan adamları imha edebiliriz Very Happy
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir

MesajKonu: Geri: Rk nın göremediğimiz anlamı Rk nın göremediğimiz anlamı Icon_minipostedPtsi Haz. 29, 2009 3:24 pm

Biz şahmeranla her cuma buluşuyorduk bu kış king Güzel fikir ama buluşma yeri güzel olmalı .. İzmirden daha dün geçtim yok beğenmedim ııh geek Tüm rk cıları İzmite bekliyorum Smile

Buluşma yerimiz büyük ihtimal

Yuvacık (Harika bir trekking yaparız. Karadeniz yaylarını görmek için karadenize değil Başiskeleye gelin )
Kandıra (Kefken kerpe cebeci de sahil ve kum sonrasında paşasuyunda şelalerin içinde bir trekking kayalıklarda tırmanma yarışları yapabiliriz )
Kartepe (Kışın gelirseniz kayak yaparız kartepede )

olabilir . Aslında şahmeran biz izmitliler bi buluşma ayarlayalım bu ara ..
_sahmeran_

_sahmeran_

MesajKonu: Geri: Rk nın göremediğimiz anlamı Rk nın göremediğimiz anlamı Icon_minipostedPtsi Haz. 29, 2009 3:27 pm

Olabilir nico.

Ama bizim İzmitlilerle yapacağımız buluşma alt küme sıfatında olur.
Daha büyük ve genel buluşma yani kartalın dediği gibi birşey güzel olur.

Bu arada infini tüfekle gelirse ben can tehlikesine düşebilirim Very Happy
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir

MesajKonu: Geri: Rk nın göremediğimiz anlamı Rk nın göremediğimiz anlamı Icon_minipostedPtsi Haz. 29, 2009 3:31 pm

Hele bi alt küme yapakta üst kümeye sonra giderik afro Yer belirleyelim sonra eş dost akraba çağır öyle kalabalık gidelimki rk ya katılım artar çok komik!
_sahmeran_

_sahmeran_

MesajKonu: Geri: Rk nın göremediğimiz anlamı Rk nın göremediğimiz anlamı Icon_minipostedPtsi Haz. 29, 2009 3:33 pm

Forumda 1 kişi daha kocaeliliymiş. Oyunda Kocaelili nüfusu 1 kişi arttı.

5-6 kişi gelir herhalde.
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Rk nın göremediğimiz anlamı Rk nın göremediğimiz anlamı Icon_minipostedPtsi Haz. 29, 2009 3:46 pm

sizin dediğiniz gibi olmazki bayanlar var bayanlar uzak yerlere gelemezler ama sadece erkekler olabilir
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir

MesajKonu: Geri: Rk nın göremediğimiz anlamı Rk nın göremediğimiz anlamı Icon_minipostedPtsi Haz. 29, 2009 3:56 pm

yok izmitli çok oyunda araştırması sana kalmış Smile ben çok biliyorum king
Bariscik_asilzade
Moderatör
Moderatör

MesajKonu: Geri: Rk nın göremediğimiz anlamı Rk nın göremediğimiz anlamı Icon_minipostedPtsi Haz. 29, 2009 3:58 pm

Gaziantepli

OCAN VAR BAŞKA VARMI ACEP Very Happy
blackenerji

blackenerji

MesajKonu: Geri: Rk nın göremediğimiz anlamı Rk nın göremediğimiz anlamı Icon_minipostedPtsi Haz. 29, 2009 4:07 pm

sener abi maltya grubu olarak her zaman buradayız:)) burada rahat 10 kısı toplanabılıyoruz henuz tanısmadıgımız malatyalılar oldugunu da bılıyoruz ama kımseyı bulamıyoruz bununla ılgılı acaba nasıl bı calısma yapılabılır koprulu aılesı nasıl varsa acaba her ıl kendı grubunu kursa oyuncu mu bekleseee:))bu arada berkman abi ve ben ankaraya gidebilirz bılgınıze:))
kadir1131

kadir1131

MesajKonu: Geri: Rk nın göremediğimiz anlamı Rk nın göremediğimiz anlamı Icon_minipostedPtsi Haz. 29, 2009 4:25 pm

ben izmir bergamadayım ama şehir dışına çıkamıyorum Sad
dkocak

dkocak

MesajKonu: Geri: Rk nın göremediğimiz anlamı Rk nın göremediğimiz anlamı Icon_minipostedPtsi Haz. 29, 2009 5:05 pm

ben adıyamandayım. malatyada buluşalım derseniz gelebilirim zannımca.
Yamatoo

Yamatoo

MesajKonu: Geri: Rk nın göremediğimiz anlamı Rk nın göremediğimiz anlamı Icon_minipostedPtsi Haz. 29, 2009 5:12 pm

Ben kocaelindeyim Burda olursa gelmeye çalışırım
islam44.

islam44.

MesajKonu: Geri: Rk nın göremediğimiz anlamı Rk nın göremediğimiz anlamı Icon_minipostedPtsi Haz. 29, 2009 5:58 pm

blackenerji demiş ki:
sener abi maltya grubu olarak her zaman buradayız:)) burada rahat 10 kısı toplanabılıyoruz henuz tanısmadıgımız malatyalılar oldugunu da bılıyoruz ama kımseyı bulamıyoruz bununla ılgılı acaba nasıl bı calısma yapılabılır koprulu aılesı nasıl varsa acaba her ıl kendı grubunu kursa oyuncu mu bekleseee:))bu arada berkman abi ve ben ankaraya gidebilirz bılgınıze:))

Ben Warımda Şuan Adanadayımm
D4RK41

D4RK41

MesajKonu: Geri: Rk nın göremediğimiz anlamı Rk nın göremediğimiz anlamı Icon_minipostedPtsi Haz. 29, 2009 5:58 pm

Kocaelide benim bildiğim 10 kişi var Ama gelirlermi bilmem.Kocaelidede toplanalım Bizimkide Güzel olabilir...
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: Rk nın göremediğimiz anlamı Rk nın göremediğimiz anlamı Icon_minipostedPtsi Haz. 29, 2009 6:00 pm

Ben 1 hafta sonra antalyada olacagim. Belki ordan Izmir'e geçebilirim veya Konyaya Very Happy nicoyla gorusuruz artik Razz
levozz

levozz

MesajKonu: Geri: Rk nın göremediğimiz anlamı Rk nın göremediğimiz anlamı Icon_minipostedPtsi Haz. 29, 2009 7:37 pm

hehe Very Happy geçen sene bunun geyigi olmuştu sanırım hatta bir benzetme yapmıştım ozaman siyaset baya ateşli gidiyordu demiştimki acaba bodf ile ohrf yi taksim meydanına toplasak ne olur Laughing
sonuç biraz hayal ürünü bişiler eklendi ve işin sonu meydan savaşına döner demiştim Shocked

düşünsenize oyunda birbirini yiyen 2 zıt kutup'u biz bir araya getiricez ateşle barut ne kadar yan yana durursa artık Very Happy ondan sonra seyredin akşam haberlerini kendilerini bodf ve ohrf olarak tanımlıyan 2 rakip parti birbirine girdi taksimden canlı yayın Very Happy

neyse bu işin şakası tabi bende istanbuldayım böyle bir organizasyon güzel olabilir başka online oyunlardanda bu tür organizasyonlar yapılıyordu .neyse umarım bir gün karşılaşırız .
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir

MesajKonu: Geri: Rk nın göremediğimiz anlamı Rk nın göremediğimiz anlamı Icon_minipostedPtsi Haz. 29, 2009 7:45 pm

[b]Yapma yaw mit geliver akşehire . Bende haftaya akşehire gidecem nasipse Nasreddin Hoca şenliklerine Smile

Gel akşehirede görüşürük . 5-10 temmuz arası akşehirdeyim Smile
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: Rk nın göremediğimiz anlamı Rk nın göremediğimiz anlamı Icon_minipostedPtsi Haz. 29, 2009 8:01 pm

levozz demiş ki:
hehe Very Happy geçen sene bunun geyigi olmuştu sanırım hatta bir benzetme yapmıştım ozaman siyaset baya ateşli gidiyordu demiştimki acaba bodf ile ohrf yi taksim meydanına toplasak ne olur Laughing
sonuç biraz hayal ürünü bişiler eklendi ve işin sonu meydan savaşına döner demiştim Shocked

düşünsenize oyunda birbirini yiyen 2 zıt kutup'u biz bir araya getiricez ateşle barut ne kadar yan yana durursa artık Very Happy ondan sonra seyredin akşam haberlerini kendilerini bodf ve ohrf olarak tanımlıyan 2 rakip parti birbirine girdi taksimden canlı yayın Very Happy

neyse bu işin şakası tabi bende istanbuldayım böyle bir organizasyon güzel olabilir başka online oyunlardanda bu tür organizasyonlar yapılıyordu .neyse umarım bir gün karşılaşırız .

pasam biz en iyisi birbirimizi degil HD'ye randevu verip bulusalim biz onlari gebertelim Very Happy
merve44_10

merve44_10

MesajKonu: Geri: Rk nın göremediğimiz anlamı Rk nın göremediğimiz anlamı Icon_minipostedPtsi Haz. 29, 2009 8:10 pm

bu buluşma İzmrin neresinde oldu acaba???

bende izmirde oturyorumda.böyle bir organizasyon eminim çok güzel olmuştur. Smile
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Rk nın göremediğimiz anlamı Rk nın göremediğimiz anlamı Icon_minipostedPtsi Haz. 29, 2009 8:20 pm

merve44_10 demiş ki:
bu buluşma İzmrin neresinde oldu acaba???

bende izmirde oturyorumda.böyle bir organizasyon eminim çok güzel olmuştur. Smile

bucada oldu yakın zamanda tekrar olacak inş.
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: Rk nın göremediğimiz anlamı Rk nın göremediğimiz anlamı Icon_minipostedPtsi Haz. 29, 2009 8:52 pm

İstanbul Taksim meydanı olursa Ben Dedemin Tüfeğiyle 14 'lü bulup gelirim Very Happy

Mit paşam önce içi temizliyelim Bulgaristanada Tunada Piknik yapmaya gideriz Very Happy Very Happy
skywalker22
Moderatör
Moderatör
skywalker22

MesajKonu: Geri: Rk nın göremediğimiz anlamı Rk nın göremediğimiz anlamı Icon_minipostedPtsi Haz. 29, 2009 8:59 pm

Taksim değilde avcılar veya boğaziçinde bir yerde buluşabiliriz..

Ben gelirim vallaha hem çok iyi olur , hemde oyundanda konuşmuş oluruz Very Happy:D
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: Rk nın göremediğimiz anlamı Rk nın göremediğimiz anlamı Icon_minipostedPtsi Haz. 29, 2009 9:21 pm

kadir1131 demiş ki:
ben izmir bergamadayım ama şehir dışına çıkamıyorum Sad

Evlere servisimiz vardır.Evinizden alıp evinize bırakıyoruz Very Happy

Rk nın göremediğimiz anlamı

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 3 sayfası Sayfaya git : 1, 2, 3  Sonraki