Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Çanakkale Belediye Reisligine ADAYIM

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
samsa_cavus

samsa_cavus

Çanakkale Belediye Reisligine ADAYIM - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Çanakkale Belediye Reisligine ADAYIM Çanakkale Belediye Reisligine ADAYIM - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 14, 2009 9:10 pm

cengaver bana ulaş sana bır teklıfım var beledıye için
blackenerji

blackenerji

MesajKonu: Geri: Çanakkale Belediye Reisligine ADAYIM Çanakkale Belediye Reisligine ADAYIM - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Tem. 18, 2009 11:20 pm

cengaver_01 demiş ki:
Balıkesiri neden bıraktınn zarar ediyor diye eyalet alım satım yapmıyor.. Vergi koyuyoz oda zarardan sayılıyor.. sende vergi koyacak adamda yoktu.. Öyle başın sıkışınca bırakıp gitmek degil...

Bi belediyenin
2 ases 30 akçe bi ayda 900 akçe
Günlük haraç 50 akçe 30 günde 1500 akçe

Bunuda bilmeyecek kadar tercübesizsen birşey diyemem kasada oto alımlardan dolayı (eski başkan) para kalmamış sen gelde kurtar belediyeyi Smile

Neyse hayırlısı olsunn

Ayvalıkta yırtınıyordun ben baskan olayım kurtaracam sızı dıye beledıyeye kazıgı soktun madem bı halt edemeyecektın neden baskan oldun demekkı beledıyeye hıcbır karın olmamıs beledıye bos kalsa aynı zararı edermıs agzınla soyluyorsun ben bısey beceremedım dıye:)dogal yollardan beledıyenın her ay 2000-2400 masrafı olur sende 2200 akce zarar ettırdıgıne gore bre cok tecrubelı osmanlının en buyuk beledıye baskanı hıc mı kar ettıremedın hıc bı malı pazardan ucuza alıp eyalete satamadın o kadar mı acız kaldın oralarda bana tecrubeden bahsedecek son kısı sensın meyhanede benden baskanlıkla ılgılı soru sordugunu unutma sen daha tıcaret nazırının beledıyenın envanterını gorebıldıgını sanıyordun beee allah senı napsın guldurdun benı(ŞAHİT:chocolataman)

Balıkesıre gelınce yıne acıklama yapayım malum soyut dusunce gucun yasın geregı vasat duzeyde umarım bu defa anlayabılırsın

KENDIN YUKARIDA AGZINLA SOYLEDIN:
Bi belediyenin
Günlük haraç 50 akçe 30 günde 1500 akçe YANI 2000-2400 AKCE GIDER OLUYOR

pek muhterem zat senınde ıcınde oldugun eyalet alımları durdurdu mal alıp satamıyoruz-ayanlarda kasbadan gıttı-kolay yoldan halka vergı basayım dıyen senın gıbı oyle KOLTUK MERAKLISI BASKAN DEGILIM BEN SEN VERGI KOYAN FATIHE VERGI KOYDU DIYE LAF SOYLEYIP BASKAN OLUNCA VERGI KOYACAK KADAR ACIZSIN.

Yasa geregı nufusu az olan ancak dıger beledıyeler gıbı 2200 akcelık kaybı olan balıkesırı ayda alınan 750 akcelık yardımla yoneten bana hazıneyı eksı bılmem kaca dusurmekten kurtaran bana bıde kalktınız 750 cok bu adam madem becerıyor eyalete para lazım durun sunu 400 yapalım dıyecek kadar da akıl fıkırden noksansın...

Ben senın aga babanın bıle agzının payını vermısım sımdı gıt oyundakı anan ve babanın dızının dıbıne burada yazanları soyle sana verecegın cevabı soylerler HAAA bıde unutma bu oyunda senın gıbı NE OLDUM DELISI-KOLTUK MERAKLISI-BEN BILMEM NERENIN NE UYESIYIM DIYEN COOOOOKKK ADAM GECTIII DAHA DA GELIR VE GECER SENDE ONLARDAN SADECE BIRISIN.....

Eger cevap vereceksen tum yazdıklarıma cevap ver tabı hepsını aklında tutabılırsın!!!
sayli07

sayli07

MesajKonu: Geri: Çanakkale Belediye Reisligine ADAYIM Çanakkale Belediye Reisligine ADAYIM - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Tem. 19, 2009 11:40 am

+1 +1 +1 +1 +1 +1
Bariscik_asilzade
Moderatör
Moderatör

MesajKonu: Geri: Çanakkale Belediye Reisligine ADAYIM Çanakkale Belediye Reisligine ADAYIM - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Tem. 19, 2009 3:54 pm

Sen okadar iyi başkandın başkenti neden başıboş bıraktın saçma sapan kaprislerinin yüzüne..

Terbiyeni takın terbiyesiz adam yırtınıyo mırtınıyo senin gibilerle muhattap olamıyorum ama cevap yazmadanda bırakamıyorum...

Ben yardım konusunda dahada artırılmasını istedim divan msnsinde..

Ulan koltukta gözüm olsa senin gibi gider balıkesirde başkan olurdum.. Şimdi sen bey oldum diyorsun vs. vs. sayıyordun birşey ozaman sende koltuk meraklısısın!! Bi makama mevkiye gelen herkez koltuk meraklısımı oluyorr..

Belediyenin Alım satım olmadan nerde geliri olsun bee.. Eyaletten mal almadıgımı kim söyledi.. Belediyenin 2500 - 3000 akçe gideri var aylık suan kar eden belediye varmıda saçma saçma konuşuyorsun.

Benim vergiden haberim bile yoktu tarlam filan yoktu ben seçimi kazandıktan sonra baktım meaj geldi vergi koydun diye bizde hayır biz koymadık bizden önceki belediye reisi koydu dedik. BU SUÇMU..

Alıntı :
kalktınız 750 cok bu adam madem becerıyor eyalete para lazım durun sunu 400 yapalım dıyecek kadar da akıl fıkırden noksansın...

AKILIYIM DİYE GEZEN SAÇMA ADAM BAK O BAŞLIGI KİM AÇMIŞ DİVANDADA SAÇMA SAÇMA LAFLAR EDİYORSUN..

Anamla babamın lafını o agzına almadan önce 40kez çalkala (not annem yok babam ocan afro )
yolcu
KFCADMİN
KFCADMİN
yolcu

MesajKonu: Geri: Çanakkale Belediye Reisligine ADAYIM Çanakkale Belediye Reisligine ADAYIM - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Tem. 19, 2009 4:20 pm

sakin
Bariscik_asilzade
Moderatör
Moderatör

MesajKonu: Geri: Çanakkale Belediye Reisligine ADAYIM Çanakkale Belediye Reisligine ADAYIM - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Tem. 19, 2009 4:23 pm

Ama hakaret eden o hep onun yüzünden ban yemek zorundamıyım ki ben diger forumda onun sayesinde ahlaksız ahlaksız konuşuyor.. Adamın asabını bozuyor.. sonrada yaşı küçük diyor senin ki büyükte ney gören 35-40 yaşında sanacak..
yolcu
KFCADMİN
KFCADMİN
yolcu

MesajKonu: Geri: Çanakkale Belediye Reisligine ADAYIM Çanakkale Belediye Reisligine ADAYIM - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Tem. 19, 2009 4:29 pm

tartışma devam ederse kilitlemek zorunda kalacağım
ocan

ocan

MesajKonu: Geri: Çanakkale Belediye Reisligine ADAYIM Çanakkale Belediye Reisligine ADAYIM - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Tem. 19, 2009 5:03 pm

Alıntı :
Ben senın aga babanın bıle agzının payını
vermısım sımdı gıt oyundakı anan ve babanın dızının dıbıne burada
yazanları soyle sana verecegın cevabı soylerler HAAA bıde unutma bu
oyunda senın gıbı NE OLDUM DELISI-KOLTUK MERAKLISI-BEN BILMEM NERENIN
NE UYESIYIM DIYEN COOOOOKKK ADAM GECTIII DAHA DA GELIR VE GECER SENDE
ONLARDAN SADECE BIRISIN.....

Sen kimin ağzının payını vermişsin onu bi söylesene ne zaman nerede ve nasıl bi defa msn de cengaverle ne kadar yakınsın dedin cevabını verdim arkana bakmadan gittin onumu diyorsun yoksa ancak boş boş konuşun böyle.
Ayrıca cengavere bugüne kadar şuna şunu de buna bunu de demedik o senin ağzına lafları tıkıyor zaten bize ne gerek var ayrıca atalarımız boşuna söylememiş akıl yaşta değil baştadır diye işte bir örnek.
blackenerji

blackenerji

MesajKonu: Geri: Çanakkale Belediye Reisligine ADAYIM Çanakkale Belediye Reisligine ADAYIM - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 20, 2009 1:18 am

sunny neremle guleyım sıze bılemedım Basketball jocolor

1.Tahmın ettıgım gıbı ayvalık konusunda hıc gırmemıssın cunku sende ne kadar becerıksız ve yalancı oldugunu bılıyorsun ayvalıgı getırdıgın durumu cok ıyı bılıyorsun herseyı elıne yuzune bulastırdıgın ıcın gırme o konuya bosver zuhaha sunny

2.Koltuk haa sunny en sevdıgın kelıme senın bu be nereye gıtsın senı koruyacak kollayacak bırılerı olsun aman su oyunda bıkac tecrubelı arkadasım olsun dıye gordugun her adama abı abla cekıyorsun sonra da gelmıs karsımda konusuyorsun koltuk koltuk dıye oraya buraya dusen sensın koltuk sevdalısı nasıl olur sana anlatayım o zman belkı o az olan zeka kapasıten alır:

-koltuk sevdalısı basarısız olsa bıle bunu kabul edemez.
-koltuk sevdalısı hangı goreve gelırse gelsın kendını bısey sanar
-koltuk sevdalısı hangı goreve gelırse onu orada burada her yerde kullanmaya calısır
-koltuk sevdalısı ne kadar kucuk bı gorev olursa olsun kendını bı halt sanar
-koltuk sevdalısı nereye gıtse kendıne bı koltuk arar
-koltuk sevdalısı kendıne bı koltuk bulmak ıcın yalan soyler-bos vaatlerde bulunur-her gordugu sev2-sev3 e abı abla ceker
-koltuk sevdalısı sureklı bıseyler kurma cabası ıcıne gırer aman ben baskan olayım aman ben partı kurayım derdıne tasasına duser
-koltuk sevdalısı her yerde kendını bellı eder mesela forumda orada burada buyur bu forum ortada

umarım acıklayıcı olmustur zuhaha sunny

Alıntı :
Belediyenin Alım satım olmadan nerde geliri olsun bee.. Eyaletten mal almadıgımı kim söyledi.. Belediyenin 2500 - 3000 akçe gideri var aylık suan kar eden belediye varmıda saçma saçma konuşuyorsun.

eyaletden mal almadıgını kımse soylemedı sen ıyı mısın ben oyle bısey mı yazmısım hey yarabbım dıkkatlı oku veya anlamaya calıs zor ama bı dene!

kar eden beledıye yok mu kar ettıremeyen beledıye yok dıyorsun demek canakkale ıcın kendıne yer hazırlıyorsun yanı yarın obur gun canakkale de zarar edecek o zaman sen nıye varsın BELEDIYEYE KAR ETTIREMEYECEKSEN NIYE ADAY OLUYORSUN KAR ETTIREMEYEN BASKAN BASARISIZDIR BUNU KABUL ETMEK SANA ZOR GELIR!!!

Ben balıkesırde olanları anlattım ama su sozu unutuyorum:NE KADAR ANLATIRSAN ANLAT ANLATTIKLARIN KARSIDAKININ ANLADIGI KADARDIR!Balıkesıre takınılan dıvan tutumundan bahsettım sen ıyıce paranoyak oldun ben ıstıfa ederken osmanlının en mukemmel dıvan uyesı cengaver_01 yuzunden ıstıfa edıyorum demedım dıvanın tutumu yuzunden ıstıfa edıyorum dedım sen dıvanda yardım mıktarı dusmesın dedın ama dusurduler kırk yılın basında duzgun bısey savundun ama olmadı dusurduler bende balıkesır beledıyesıne bu sartlar altında faydalı olamayacagımı dusundum zarar ettırecegım bı makamda kalacak kadar mıdesız-asagılık ve bayagı degılım belkı bazılarının mıdesı kaldırıyor olabılır ama cok sukur bende basarısızlık yok!

Sallama bee bu kadar da atmak olmaz!sen secıldıgın gun ben ayvalıkdan saruhana gectım hala tarlam ve evım ayvalıkta gorunuyordu tasınmamıstım balıkesıre geldıgımde vergı borcunuz yazdı hemen tasın butonuna bastım ama artık vergı kesılmıstı odemek zorunda kaldım ama senın gıbıler yalanı cok ıyı soyler aha sana kanıt ve kanıtlar kendı raporlarınla yalanını cıkarıyorum:

resmı forumdan lınkı aldım sen 1 mayısda goreve basladın 30 mayısa kadar gorevdeydın fatıh vergı koydugunda tarıhler 25 nısanı gosterıyordu yanı bu tarıhten sonra 9 mayısdan once oyunun kuralı geregı 14 gunde bır vergı konduguna gore vergı konamazdı bakalım lınklere;

1 mayısdakı raporların;
https://2img.net/r/ihimizer/img13/4738/aaaaaaa1.png

burada fatıhın koydugu vergılerın sonuncuları odenıyor.

4 mayısdakı raporun;
https://2img.net/r/ihimizer/img373/8063/ayvalkbelediye.png

burada artık fatıhın koydugu vergıler odenmıs bıtmıs durumda cunku beledıyenın vergı gelırı bıtıyor

14 mayısdakı raporun;

https://2img.net/r/ihimizer/img373/8063/ayvalkbelediye.png

goruldugu gıbı hıc vergı gelırın yok sevgılı urkek cengaverım:))

veeeee 25 mayısdakı raporun hanı gecıkmelı;

https://2img.net/r/ihimizer/img38/3503/aaawhy.png

bak oradakı dıyorkı gecen haftakı vergı gelırlerın 842,22 cengaverım senın anlayacagın sekılde soylıyeyım sen 16 mayısla-23 mayıs arasında tam 842.22 akce vergı almıssın eger 1 mayısla-30 mayıs arası senın hesabına baskası gırıp vergı koymamamıssa bu vergıyı sen koydun benım urkek cengaverım gıt kıme sorarsan sor!!acaba gecıkmelı rapor vermenın nedenı beledıye hazınesı eksıye dustu de korktun vergı koydun artıya gecırdın oyle rapor mu vereyım dedım(urkek cengaverım su an aklından nasılda bıldı dedıgını duyar gıbıyım sana ne kadar kızsam da sevıyom senı laa:))

Alıntı :
Benim vergiden haberim bile yoktu tarlam filan yoktu ben seçimi kazandıktan sonra baktım meaj geldi vergi koydun diye bizde hayır biz koymadık bizden önceki belediye reisi koydu dedik. BU SUÇMU..

sakın bana yalan soyleme ben adamı aha boyle kırmızıya boyarım sakın yalan soyleme aılen sana bunu ogretmedı mı yoksa!!!!yoksa beledıyenın menusunu karıstırdıgın ıcın yanlıslıkla mı koydun buda olabılır valla keske sorsaydın be urkek cengaverım:))sordun da soylemedık mı?

3.Cengaverım ben akıllıyım dıye gezmem oyle bı hayat yasıyorum kı mıllet bana akıllı dıyor aramızdakı o koca fark bu ıste sen kendıne yakıstırdıklarınla ovunursun ben bana soylenenlerle(afıllı bı laf bence bunu kopyala baska yerde kullanırsın;))

4.Ocan hele bı yavas gel hele bı yavas sana o gun sordum cunku cengaver artık ıyıce abartmıstı msnde kendıne selam veren herkesı bu benım amcam bu benım dayım bu benım halamın oglunun kuzenı gıbı yakıstırmalar yapıyordu sana sorayım yoksa senı de mı oyle yaptı dedım ama baktım sende onunla aynı kafadasın daha konusup da asabımı bozmak ıstemedım

gelelım bu baba meselesıne 1.sı baba olarak senı mı gosterıyor bılmıyordum bı ara oyuncu profılıne babam annem teyzem nenem kuzenımın baldızı vs.yakıstırmalar yapıyordu baba olarak OSMANLININ EN BUYUK KUMANDANI(ZUHAHA:))PRENSı gosterdıgını sanıyordum galıba o abısı olacak yaw ne bıleyım adamda akraba cok onu bunu abısı ablası nenesı yapıyor anlayacagın o sozum prensese gıttı ama sen ustune alındın sadece bundan dolayı ozur dılerım onun dısında sana bulasmıyorum cunku senı tanımıyorum tanımadıklarım hakkında kotu sey yazmam buda senınle farkım sımdı yolcu kılıt atmazsa bu delıller karsısında bu yalancıya hala hangı yuzle oglum dıyeceksın oglun ne yazacak cok merak edıyorum hadı bakalım yazınnnnnn:)))

Not:Sayın yolcu fransa yollarında canımız sıkılıyor bırakında forumda kafa bulalım zaten dıger forumda ban yedık bız boyle anlasıyoruz hoscakalın:)
Bariscik_asilzade
Moderatör
Moderatör

MesajKonu: Geri: Çanakkale Belediye Reisligine ADAYIM Çanakkale Belediye Reisligine ADAYIM - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 20, 2009 9:12 am

Hehehe Sana zarar ettirdigimi inkar eden oldumuda saçma saçma yazmışsın belediyede para olmayıpta geliri olmazsa nasıl kar edecen SAYIN AKILLI

Ben saygımdan diyorum senin gibi saygısız degilim. Büyügüm olursa ablam abim. hE PARDON SENİN BERKMAN ABİN VARDI DEME Very Happy HEHE

Kar ettirmeseydik belediye 3000 e yakın zarar ederdi. Ama görüyoruzki hiç parası olmayan belediye bile okadar zarar etmiyor hehe

YÜRÜ KOÇUM YÜRÜ SEN BÖYLE CAZGIRLIKLARLA ÜSTE ÇIKACAGINI MI SANIYORSUN HEHE Very Happy
blackenerji

blackenerji

MesajKonu: Geri: Çanakkale Belediye Reisligine ADAYIM Çanakkale Belediye Reisligine ADAYIM - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 20, 2009 1:58 pm

HAH şöyle yola gel demekkı vergı koydugunu artık ınkar edemıyorsun boyle ufaktan ufaktan adam olmaya basladın yavas yavas olur zuhaha:))

Alıntı :
Bi belediyenin

yukarıdakı senın o mukemmel hesabın kendı yazdın bee beledıyenın 2400 akce gıderı oldugunu sen hesapladın ayvalıgın 2200 kusur akce zararı var sende bı defa akıl yurutme becerısı olsa bu durumda kar ettırdım demezsın gordugum kadarıyla yukarıdakı ıddıalarıma karsı ancak fızıksel ve zıhınsel becerılerıne uydugu kadar cevap yazabılmıssındır normaldır senden anlamanı beklemek zurafadan yerdekı otları yemesını beklemeye benzer(not:zurafalar vucutları yapısı geregı yerdekı otları asla yıyemez bu yuzden agacların yaprakları yerler)cunku zurafa dedıgımız hayvandan beklemek fızık ve bıyolojık olarak ımkansız senden de ANLAMAK dan bahsetmek aynen oyle ımkansız!!zuhaha:))

Ustte cıkmaya meraklı degılım ben lafımı koyarım ısıme bakarım hep boyle yaptım yıne oyle uste cıkmaya calısan onca lafı yedıkten sonra hala gulmek benım ar kıtabımda yazmıyor yukarıdakı hesapları gıt buyuklerıne goster de dekı onlara ben vergı koymadım dedım oda bunları dedı acaba bana kocaman bı kapak verdı mı bu dıye Smile)

Haa cengaver yukarıdakı vergı olayının ıspatından sonra kapagını yerden almayı unutmussun bıraz dıkkat et al kapagını yerden zuhaha:))

Berkman abim benım reelde de gorustugum evıne bıle mısafırlıge gıttıgım ısyerıne gıttıgım bırlıkte yemek yedıgım derdımı sıkıntımı paylastıgım sıcak yaz gunlerınde bırlıkte dondurma keyfı yaptıgım 30 kusur yasında olan adam gıbı adam ve benım hıc olmayan abım ben boyle adama abım derım oyunda sev3 oldu dıye msnde ıkı laf ettı dıye kımseye ABIM DEMEM tabı senın agzına pelesenk olmus ama abı dıyeyım aman babam olsun aman halam olsun aman dayım olsun yuzune bıle gormedıgın adama ABIM dıyecek kadar basıtsın sen parası olsun da senın ablanda olur abın de para karsılıgıysa bırak mıllete yag cekmeyı onlar ne verıyosa ben 2 katını vereyım yeterkı bu oyunda bırey ol yalnız ol kımseye yalakalık etme dık dur egılme kımse karsısında paraysa ben vereyım ama kesınlıkle kısmeye muhtac olma cunku bu oyunda senın abı dedıklerının tumu kımseye abı-abla cekmedı varsa arkadas de gec olgun davran ortalık olma sence bır tavsıye!!!

Zaten hep ustte olan oyun karakterının 1.dogum gunu olan blackenerjiden en derın saygılarımla urkek cengaverıne lol! lol! lol!
canpolat42

canpolat42

MesajKonu: Geri: Çanakkale Belediye Reisligine ADAYIM Çanakkale Belediye Reisligine ADAYIM - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 20, 2009 3:24 pm

arkadaşlar sakin konu kitlenecek bak
Bariscik_asilzade
Moderatör
Moderatör

MesajKonu: Geri: Çanakkale Belediye Reisligine ADAYIM Çanakkale Belediye Reisligine ADAYIM - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 20, 2009 10:07 pm

blackenerji demiş ki:
HAH şöyle yola gel demekkı vergı koydugunu artık ınkar edemıyorsun boyle ufaktan ufaktan adam olmaya basladın yavas yavas olur zuhaha:))

Alıntı :
Bi belediyenin

yukarıdakı senın o mukemmel hesabın kendı yazdın bee beledıyenın 2400 akce gıderı oldugunu sen hesapladın ayvalıgın 2200 kusur akce zararı var sende bı defa akıl yurutme becerısı olsa bu durumda kar ettırdım demezsın gordugum kadarıyla yukarıdakı ıddıalarıma karsı ancak fızıksel ve zıhınsel becerılerıne uydugu kadar cevap yazabılmıssındır normaldır senden anlamanı beklemek zurafadan yerdekı otları yemesını beklemeye benzer(not:zurafalar vucutları yapısı geregı yerdekı otları asla yıyemez bu yuzden agacların yaprakları yerler)cunku zurafa dedıgımız hayvandan beklemek fızık ve bıyolojık olarak ımkansız senden de ANLAMAK dan bahsetmek aynen oyle ımkansız!!zuhaha:))

Ustte cıkmaya meraklı degılım ben lafımı koyarım ısıme bakarım hep boyle yaptım yıne oyle uste cıkmaya calısan onca lafı yedıkten sonra hala gulmek benım ar kıtabımda yazmıyor yukarıdakı hesapları gıt buyuklerıne goster de dekı onlara ben vergı koymadım dedım oda bunları dedı acaba bana kocaman bı kapak verdı mı bu dıye Smile)

Haa cengaver yukarıdakı vergı olayının ıspatından sonra kapagını yerden almayı unutmussun bıraz dıkkat et al kapagını yerden zuhaha:))

Berkman abim benım reelde de gorustugum evıne bıle mısafırlıge gıttıgım ısyerıne gıttıgım bırlıkte yemek yedıgım derdımı sıkıntımı paylastıgım sıcak yaz gunlerınde bırlıkte dondurma keyfı yaptıgım 30 kusur yasında olan adam gıbı adam ve benım hıc olmayan abım ben boyle adama abım derım oyunda sev3 oldu dıye msnde ıkı laf ettı dıye kımseye ABIM DEMEM tabı senın agzına pelesenk olmus ama abı dıyeyım aman babam olsun aman halam olsun aman dayım olsun yuzune bıle gormedıgın adama ABIM dıyecek kadar basıtsın sen parası olsun da senın ablanda olur abın de para karsılıgıysa bırak mıllete yag cekmeyı onlar ne verıyosa ben 2 katını vereyım yeterkı bu oyunda bırey ol yalnız ol kımseye yalakalık etme dık dur egılme kımse karsısında paraysa ben vereyım ama kesınlıkle kısmeye muhtac olma cunku bu oyunda senın abı dedıklerının tumu kımseye abı-abla cekmedı varsa arkadas de gec olgun davran ortalık olma sence bır tavsıye!!!

Zaten hep ustte olan oyun karakterının 1.dogum gunu olan blackenerjiden en derın saygılarımla urkek cengaverıne lol! lol! lol!

Black herkez senin kişiligini gördü ya bana o yeter bu çok saygılı laflarını senin gibi basit insan degilim ki sana hakaret edim sen ona degmezsin ki lol!

Alıntı :
ABIM dıyecek kadar basıtsın sen parası olsun da senın ablanda olur abın de para karsılıgıysa bırak mıllete yag cekmeyı onlar ne verıyosa ben 2 katını vereyım yeterkı bu oyunda bırey ol yalnız ol kımseye yalakalık etme dık dur egılme kımse karsısında paraysa ben vereyım ama kesınlıkle kısmeye muhtac olma cunku bu oyunda senın abı dedıklerının tumu kımseye abı-abla cekmedı varsa arkadas de gec olgun davran ortalık olma sence bır tavsıye!!!

Ailen saygı vermemiş ben mi verecem ben benden büyüklere ismiyle hitap edemem seni gibi saygısız ve küstaf degilim. Ben OCANDA ABİ DERİM REELMANADA ABİ DERİM SAWRONADA M_TURKANADA BUYUKBABAYADA BROLGAYA PRENSEDE DESİİ74 DEDE Ben onlara saygımdan diyorum.. senin gibi saygısız degilim..

Ben kar ettirdim diyemem.. Ama ben belediyeden 1 kuruş para dahi almadım almamda alsaydım 1kılıç 200 akçe 1 kalkan 75 akçe 1 Tarla 400 akçe onu satıpta sev2 olmak içinde Ödenek almazdım (ayvalıkta almadım zaten kendi kendime ödenek atamam.) Senin gibi zengin olurdum..

Alıntı :
Zaten hep ustte olan oyun karakterının 1.dogum gunu olan blackenerjiden en derın saygılarımla urkek cengaverıne

1-Ne oldum deme ne olacam de
2-Saygısı olmayan biri nasıl saygılarımla yazıyor.
yolcu
KFCADMİN
KFCADMİN
yolcu

MesajKonu: Geri: Çanakkale Belediye Reisligine ADAYIM Çanakkale Belediye Reisligine ADAYIM - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 20, 2009 10:31 pm

bakın sizinle uğraşamam lütfen sakin olun edebinizle tartışın
İnsivity

İnsivity

MesajKonu: Geri: Çanakkale Belediye Reisligine ADAYIM Çanakkale Belediye Reisligine ADAYIM - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 20, 2009 10:53 pm

Saruhanda Beylik yaptıgında abilerinle binlerce demir soydugun biliniyor bunları raporlara bile yazmamıştınız saruhan arşivlerine girilip sizin zamanınızdaki raporlara bakabilirsiniz nerde 100 bin demir sonraki divan devr aldıgında 15 bin demir i koyuyor (kalan demir onlarda) 100 bin bug oldugunu biliyorlar siz devr aldıgınızda onlar aldıgı günmü o demirler geldi siz neden hiç demir raporları koymadınız onları koydurtma şimdi oraya buraya,senin gibi piyonlar hep böyle bırakta şahların gelsin Smile 100 binlerce akçelik büyük soygunlar yapıyorsunuz abilerin ile ana forumda veya burda onları koyalım istersen tabi ugraşmaya değermisiniz birde ona bakın siz kimsiniz şahların kimilerine göre piyon sende santraç masasındaki bir toz parçasısın Smile
Bariscik_asilzade
Moderatör
Moderatör

MesajKonu: Geri: Çanakkale Belediye Reisligine ADAYIM Çanakkale Belediye Reisligine ADAYIM - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 20, 2009 11:35 pm

Söz yerindeyse söyle diyelim..

Tencere tencereye demiş dibin kara o da demiş SENİN Kİ BENDEN KARA

Ben allaha şükür çalmadım çırpmadım çalsam zengin olurdum
blackenerji

blackenerji

MesajKonu: Geri: Çanakkale Belediye Reisligine ADAYIM Çanakkale Belediye Reisligine ADAYIM - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 21, 2009 12:38 am

ıste esas adam da gelmıs ınsıvıty hosgeldın tosunu zengın eden pıyon zuhaha:))o demırı o donem bız cok ıyı kullandık merak etme ayrıca senın yazdıgın bu hesabın kımde oldugunu bılmeyecek kadar acemı degılım bınlerce akce ceza yedınız hala artılarda gezıyorsunuz ama su var yuzunuz yokkı bır daha saruhana gıdesınız yuzunuz yokkı hala ortaya cıkabılesınız en azından bu yonden ıyı sevıyorum hepınızı zuhaha:))

ınsıvıty adını suradan bılıyorum galıba tosunla yolda karsılasıp tosunu zengın etmıstı yaklasık 40bın soylentılerı var zuhaha:))

sahdı pıyondu cok ıyı bılırım ama emın ol bu satrancı bız oynatıyoruz taslarımızda sızsınız yahu madem soydunuz barı caktırmadan yapın bız o demırlerı elımızden cıkardık edırnede karesıde saruhanda o demırden ıstıfade ettı raporlarda yazılsa demırler sılınırdı ama sızde o kadar da yokkı!

Bende senın gıbı ana baba kardes abı cok degıl ınsıvıty benım bı tane abım var oda gercekte tanıdıgım ıcın abım dıyorum.....oyunda hayalı bır para ıcın ona buna abı abla cekıyorsunuz sız reelde kım bılır neler yapıyorsunuzdur abooo!!!!

bız bıraktıgımızda 150000 lık hazıne bılmem kac bın de demır vardı sımdı saruhan toplasan 15 bın hazınesı var hadı kotu yonetım bu hale getırdı sız de hıc vıcdan da yok barı hepsını calmasaydınız!!

cengaver aferın dedıgımı yapmıssın cagırmıssın ıstedıgım ınsanları bak ısteyınce oluyor sozumden cıkma kaybetmezsın wowww!!Very Happy

ABİ kelımesının anlamını bılmıyorsun kı dedıgımı anlayabılesın yası buyuk olana elbette abı-aga-bılader gıbı tabırler kullanılır bunun aksını mı ıddıa ettım ben.....benım kastettıgım sen onune gelene ABI dıyorsun ortada ıkı tane tabır var ama aradakı farkı anlamayacak kadar gelısmedın daha buyumen lazım e o da zamanla oluyor....

Cengaver sen abılerın gıbı laf kalabalıgı yapmada su ıspatladıgım vergı koymadım hıkayenı bı ozurle sonuca bagla hadı bakayım ıspatlayınca sesın solugun kesıldı konuyu dagıtma cabaları ıcıne gırdın:)))

yahu az ERKEK OL BURADA YALAN SOYLEDIM SEYTANA UYDUM AYVALIK HALKINI KANDIRDIM VERGIYI BEN KOYDUM OZUR DILERIM DE ISIN ICINDEN CIK ALLAH ALLAH RESMEN YALAN SOYLEDIGINI ISPAT EDIYORUM HALA ABILERIN GIBI YUZSUZLUK YAPIYORSUN HIC KOSKOCA BI BASKANA YAKISIR MI ZUHAHA:))

not:ben sadece dogum gunumu kendımce kutladım bısey oldum demedım ımzanda olduklarını yazan sensın bak ne guzel ımzanı benım ımzamın baskısıyla degıstırmıssın aferın sanaa:))

not2:saygıyı cok sukur kaynagından aldık kımseye bana saygısızlık yapmadıktan sonra saygısızlık etmedım adamına gore konusmak en sevdıgım ozellıgımdır demekkı bunu hakedıyorsun fazlasını bekleme!!!
Bariscik_asilzade
Moderatör
Moderatör

MesajKonu: Geri: Çanakkale Belediye Reisligine ADAYIM Çanakkale Belediye Reisligine ADAYIM - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 21, 2009 12:46 am

blackenerji demiş ki:

Cengaver sen abılerın gıbı laf kalabalıgı yapmada su ıspatladıgım vergı koymadım hıkayenı bı ozurle sonuca bagla hadı bakayım ıspatlayınca sesın solugun kesıldı konuyu dagıtma cabaları ıcıne gırdın:)))

yahu az ERKEK OL BURADA YALAN SOYLEDIM SEYTANA UYDUM AYVALIK HALKINI KANDIRDIM VERGIYI BEN KOYDUM OZUR DILERIM DE ISIN ICINDEN CIK ALLAH ALLAH RESMEN YALAN SOYLEDIGINI ISPAT EDIYORUM HALA ABILERIN GIBI YUZSUZLUK YAPIYORSUN HIC KOSKOCA BI BASKANA YAKISIR MI ZUHAHA:))

Bak ben vergi koydum ama ilk günler koymadım 15.gün mü ney yalan olmasın.. öyle bir zamanda koydum ilk aldıgımda ayın 24ünde fatih vergi koymuştum. Ben göreve 1mayısta başladım.. BAK SEN AGZINLA DİYOSUN

Alıntı :
bak oradakı dıyorkı gecen haftakı vergı gelırlerın 842,22 cengaverım senın anlayacagın sekılde soylıyeyım sen 16 mayısla-23 mayıs arasında tam 842.22 akce vergı almıssın
DİYE Ben ordaki açıklamayı 24 nisandaki fatihin koydugu vergiden dolayı yazdım.. Bir lafı nasıl anlıyorsun bilemem..

Alıntı :
ABİ kelımesının anlamını bılmıyorsun kı dedıgımı anlayabılesın yası buyuk olana elbette abı-aga-bılader gıbı tabırler kullanılır bunun aksını mı ıddıa ettım ben.....benım kastettıgım sen onune gelene ABI dıyorsun ortada ıkı tane tabır var ama aradakı farkı anlamayacak kadar gelısmedın daha buyumen lazım e o da zamanla oluyor....
AGZINLA DİYORSUN ARADAN 1 SANIYE GEÇMİYOR SEN Yaf yaşı büyük olana abi diyorum benim yaşımda olana niye deyim ki ?? Sana niye abi demiyom sen ona degmezsin çünkü..!
yolcu
KFCADMİN
KFCADMİN
yolcu

MesajKonu: Geri: Çanakkale Belediye Reisligine ADAYIM Çanakkale Belediye Reisligine ADAYIM - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 21, 2009 1:03 am

Kilitlenmiştir.

Çanakkale Belediye Reisligine ADAYIM

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2