Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Malkocbey

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
Malkocbey

Malkocbey

Malkocbey Vide
MesajKonu: Malkocbey Malkocbey Icon_minipostedÇarş. Tem. 01, 2009 11:54 pm

hakkında bilgiler Efe Malkocbey

Doğduğu tarih Kasım 24, 2008

Doğum günü Malkocbey için 24 Kasım.

Bilinen en son adresi
Ülke : Osmanlı İmparatorluğu
Eyalet : Karesi Sancağı
Kasaba : Çanakkale

Seviye : 3
İtibar Puanı : 191
Para : 23

Malkocbey est tisserand.
Malkocbey poss�de bir buğday ve bir buğday.

Son giriş 01 Temmuz 2009 saat 22h16

Oyuna başladığım tarih ve sonrası;
seviye 1 oldum,seviye 2 oldum,seviye 3 oldum. Hadi reislikte yapayım dedim çanakkalede belediye reisliğide yaptım. Özelliklerimide;

Seviye 3
Çok perişansınız.
Özellikler
Kuvvet 205
Zeka 84
Karizma 255
İtibar Puanı 191
(Güven Puanından 39) yaptıktan sonra tabi kılıcım kalkanımda hazırdı baktım savaş cıkıcak yürü be malkoç dedim savaşa
geldim. Edrine kasabasını korumak istedim isyan falan olurda önlerim niyetine ases oldum. Oyun güncellendikten sonra bir bakıyorum.

Son hadiseler:
01-07-2009 04:10 : Kalkanın parçalandı.
01-07-2009 04:10 : Theking93 adlı kişiye darbe indirdin. Bu darbe yüzeysel bir yaralanmaya neden oldu.
01-07-2009 04:10 : Theking93 kılıcı ile sana vurdu. Çarpışmada öldün.

olay bu daha sonra theking93 ile iletişime geçip konuştum ve kendisi edrine reisine msj atıp ordusunu dost ordusuna eklemesini
söylemiş ve edrine reisi Talhademir orduyu dost ordu kısmına eklemediği için ben 45 gün burda mahsur kalmak zorundayım oysa
savaşa gelmişken burda bukadar saçma bir şekilde ölmek varya çok saçma çok...
ama ben sitemimi ona buna bağırarak kızarak değil OYUNU BIRAKARAK veriyorum.

Bende Çanakkale Kasabasında reislik yaptım ama böyle olmadı iyice araştırdım soruşturdum iyice öğrendikten sonra aday oldum
Burdan herkese söylüyorumki reisliğe adaylığınızı koyucaksanız iyice araştırın öyle aday olun
Yoksa sizin yüzünüzden bukadar saçma nedenlerden oyunu bırakanlar olabilir

İyi Geceler
malsi

malsi

Malkocbey Vide
MesajKonu: Geri: Malkocbey Malkocbey Icon_minipostedPerş. Tem. 02, 2009 2:56 am

Iyi helal olsun dememi beklemiyorsun dimi? Bu yaptigin cok cocukca yasin 21 diye geciyor ama davranisin degil. Biz hic olmedik mi? olduk. Hemde pisi pisine bile bile 45 gun yatmadikmi yattik acliktan ozellik dusmedimi (olunce dusen 45 ozellik haric)? dustu.45 gunun ne kadarini cami temizledim 7-8 gun. Kac kez madenlerde calisttim 35 gun. ve bu boyle devam eder.... Neyse birakirsan da birakmasanda sen bilirsin. Ama bu arada sana buyuk gecmis olsun gercekten uzucu buyuk ihmalkarlik.
Lutfen arkadaslar gorevli arkadaslar ihmalkarliginizin nelere maloldugunu bakin gorun ve ona gore dikkatli olun.
Malkocbey

Malkocbey

Malkocbey Vide
MesajKonu: Geri: Malkocbey Malkocbey Icon_minipostedPerş. Tem. 02, 2009 3:41 am

bu başlığı açmamın amacı sadece böyle bir ihmalkarlığın bidaha olmamasında bir nebzede olsun katkıda bulunmak belediye reisliğinin nekadar sorumluluk isteyen bir görev oldugunu anlatabilmek beni tamamiyle yanlış anlamışsın sen yazdıklarımı dikkatlice okumanı tavsiye ederim.
Bariscik_asilzade
Moderatör
Moderatör

Malkocbey Vide
MesajKonu: Geri: Malkocbey Malkocbey Icon_minipostedPerş. Tem. 02, 2009 8:38 am

Smile Hımm bende reislige aday oldum söylemeniz çok iyi oldu Wink
malsi

malsi

Malkocbey Vide
MesajKonu: Geri: Malkocbey Malkocbey Icon_minipostedPerş. Tem. 02, 2009 10:34 am

Ben yazdiklarini iyi okudum ve cok iyi anladim ama kustum oynamiyorum demen cocukca olmus ama neyse sen bilirsin.
Malkocbey

Malkocbey

Malkocbey Vide
MesajKonu: Geri: Malkocbey Malkocbey Icon_minipostedPerş. Tem. 02, 2009 1:06 pm

ben sadece savaşa gelmişken bukadar saçma bir şekilde ölmenin sitemini oyunu bırakarak veriyorum anlatabildim mi ?
yolcu
KFCADMİN
KFCADMİN
yolcu

Malkocbey Vide
MesajKonu: Geri: Malkocbey Malkocbey Icon_minipostedPerş. Tem. 02, 2009 1:59 pm

Gereksiz konu açmayın

Malkocbey

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası