Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Meyhanelerde Müzik

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
chocolateman

Meyhanelerde Müzik - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Meyhanelerde Müzik Meyhanelerde Müzik - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Ağus. 09, 2008 4:15 pm

MUDUR_EFENDI demiş ki:
uniqex demiş ki:
Forumda para toplayıp oyunu satın alalım. Wink Very Happy
İYİ FİKİR
Bu sözün üstüne espiri olsun diye söyledim ama anlamadın sanırım.Oyunu satın alcak kadar paranız varsa bari para toplayıp aradan benim düğün masrafınıda çıkarın demek istedim.Senin anlayacağın espiri yaptım yani.ama anlaşılmamış sanırım
hakanona

hakanona

MesajKonu: Geri: Meyhanelerde Müzik Meyhanelerde Müzik - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ağus. 12, 2008 1:25 pm

chocolateman demiş ki:
okadar paranız çoksa para toplayında evlendirin beni ya:(

görücü ulusü mü
SihiR

SihiR

MesajKonu: Geri: Meyhanelerde Müzik Meyhanelerde Müzik - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ağus. 12, 2008 3:15 pm

bu başlık yeterince güncel kaldı durup durup yukarı cıkartılması anlamsız diye düşünüyorum artık çöpü boylama vaktidir Smile
Fatih44

Fatih44

MesajKonu: Geri: Meyhanelerde Müzik Meyhanelerde Müzik - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Ağus. 17, 2008 9:34 pm

Oyunu Kaç Paraya SAtın Alabiliriz Acaba ¿? lol!
uniqex

uniqex

MesajKonu: Geri: Meyhanelerde Müzik Meyhanelerde Müzik - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ağus. 19, 2008 9:58 pm

Herkes 1 ytl atsa..Cuma namazların çıkışındada dilensek toplarız herhalde gerekli parayı :=)

Meyhanelerde Müzik

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2