Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Macera

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
kartal13

kartal13

Macera Vide
MesajKonu: Macera Macera Icon_minipostedCuma Tem. 10, 2009 5:26 am

Arkadaşlar aranızda ege de olanlar muhtemelen spil dağını bilirler biz yılda bir kere oraya kampa gideriz arkadaşlarla

laptop yok
cep tel. yok
pusula yok
eletronik hiçbir alet yok
çakmak
kibrit yok

tabi bu sende gidecez ama aklıma şöyle bişey geldi RK dakilerle gitsek nasıl olur bir haftalığına kamp kurarak doğanın içinde

çok istedik bi seri katil çıksında adrenalin yükselsin Smile şimdiye kadar çıkmadı bundan sonra belki çıkar

şaka bi yana müthiş bir macera oluyor heleki yılanlar kemirgenler ve yeni eklenen keneleride eklerseniz tam LOST tarzı bir macera aranızdan gelmek isteyenler olursa kendi Rk grubumuzla gidelim ege tarafında olacak bu organizasyon

gerçi kolay kolay kimse gelmiyo Smile)) ama her sene böyle kampa giden 2 grup var

En son kartal13 tarafından Cuma Tem. 10, 2009 5:31 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
kartal13

kartal13

Macera Vide
MesajKonu: Geri: Macera Macera Icon_minipostedCuma Tem. 10, 2009 5:30 am

pardon sanırım yenlış yere açtım uykusuzluk işte

mod lar uygun yere taşıyabilirmi tşk.
skywalker22
Moderatör
Moderatör
skywalker22

Macera Vide
MesajKonu: Geri: Macera Macera Icon_minipostedCuma Tem. 10, 2009 8:59 am

ben olsam gelirdim yaw Very Happy ama istanbuldayım Very Happy

jumping yaptım hayatımda bi kere adrenalim tavan olmuştu o aralar Very Happy

1 hafta diyosunda zaten savaş var Very Happy 1 hafta inzivayamı alıcaksınız oyunları Very Happy
Redkit

Redkit

Macera Vide
MesajKonu: Geri: Macera Macera Icon_minipostedCuma Tem. 10, 2009 9:50 am

Taşınmıştır...

Osmanlı Genel Arrow Osmanlı Meyhanesi

Macera

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası