levozz
|
Konu: şimdi bu nedir ihanetmi ? Paz Tem. 12, 2009 10:08 am |
|
|
Arkadaşlar bu gün edirne sancagının prestjini görünce çok sevinmiştim 1.5 lik prestij yapmışız .
Ancak gel gelelim diger sancaklara bakarken gördügüm bişi var bursa İtibar: * * * ½ bu nedir?
Allah aşkına planlı şekilde prestij mi düşürülüyor sebebi giden orduların zafer kazanmasını engelemekmi .
hatırlarsınız bir kaç hafta öncede bununla ilgili bir tartışma olmuştu .ve sözde bursa hizmetkarları fıkrasını "bulgaristan hizmetkarları fıkrası" nı eleştirmiştim.şimdi görüyorumki söylediklerimin ne kadar dogru oldugunu yapın bakalım elinizden geleni ardınıza koymayın .
görüyoruz vatan hainleri kimler aylardır 5 olan prestiji ordular sefere gidicek diye düşüren gerçek vatan severleri görüyoruz .helal olsun devam edin adınız gibi belli ettiniz ne oldugunuzu . |
|
Cucurman
|
Konu: Geri: şimdi bu nedir ihanetmi ? Paz Tem. 12, 2009 11:17 am |
|
|
Kardesim ayni soru dun soruldu ve sancak beyi lalefm dedigine gore bir kac gun icinde bursanin prestiji yukselecekmis.Saygilar |
|
show_time
|
Konu: Geri: şimdi bu nedir ihanetmi ? Paz Tem. 12, 2009 11:34 am |
|
|
Eyaletlerinin prestijlerinin değişmesi için 10 gün süre var bu süreden önce değişim olmaz. Kutlamalar
10 günde hesaba alınıcaktır. Halkın memnuniyeti
10 günde hesaba alınıcaktır. Ayanlık
10 günde hesaba alınıcaktır. |
|
omer1994
|
Konu: Geri: şimdi bu nedir ihanetmi ? Paz Tem. 12, 2009 12:39 pm |
|
|
bir ara kutlama yapmayı unutmuşlardı 4 e düşmüştü ama 3.5 e düşüş nedenini bilmiyorum.Kasıtlı birşeyde olduğunu hiç zannetmiyorum. |
|
Savron
|
Konu: Geri: şimdi bu nedir ihanetmi ? Paz Tem. 12, 2009 3:07 pm |
|
|
Altında artniyet arayacak bir durum yoktur. Hele ki şuan Bursa Beyi olan Lalefem ile sizin bahsettiğiniz BHF arasında hiçbir bağ yokken. İşin aslını sorup soruşturmadan altında artniyet aramazsanız minnettar kalırım. ****'e düşmesinin sebebini biliyoruz, harcamanın unutulması ama bunun altında bir artniyer aramamak gerekli. Şuan da prestijin ***1/2 olmasının sebebi halk oylamasından gelen eksi değer. Bugün yükselirdi normalde ama giden prestij 0,95 olduğu için yükselmesi imkansız, sadece düşmemesi engellenebilir ki engellendi de. |
|
masatlik
|
Konu: Geri: şimdi bu nedir ihanetmi ? Paz Tem. 12, 2009 4:49 pm |
|
|
Bir ara Karesinin prestiji 5 olmuştu... Allaaah ver yansın bu kadar harcama mı yapılır? Prestij için harcama yapılırmıymış diyenlerin şimdi de harcama yapılması unutulmuş demesi ne kadar garip değilmi?
Arkadaşlar bu oyunu iyi bildiğini sanan fakat hiç bir halttan anlamayan bazı kendini, bilmezler nedense her şeye maydonos olmayı bir görev edinmişler... Şu halimize bakın!!! Şu karesinin düştüğü çıkmaza bakın? Biz Edirne sancağının durumunu düzeltmesi için çabalarken Bursa sancağının yaptıklarına bakın!!!
Yüz defa söyledim ayrımcılık yapmayın diye!!! Ama anlayan kim... Dört sancağımız var hepside aynıdır... Herkes üzerine düşen görevi bilmelidir.
Savaşa gidiliyor ama emin olunki içimizden birkaç kendini bilmez kişi varki bunların; Bir kısmı kendilerini belirgin bir şekilde hissettiriyorlar vebu kişileri ayırarak cezalandırmak her vatan evladının asil ve vazgeçilmez görevi olmalıdır... Düşünceleri olumsuz yöndedir...!!! Ordularımızın bir kaçı için duaları hatta eylemleri ölümcül yönde olması ihtimali yüksektir...!!! Bu tür düşünce ve emelleri olan kişilerin içimizde var olmaları sahsen beni oldukça rahatsız etmektedir...!!! |
|
malsi
|
Konu: Geri: şimdi bu nedir ihanetmi ? Paz Tem. 12, 2009 6:25 pm |
|
|
Arkadaslar ben daha once de teklif etmistim once ne olursa olsun savasaa gidelim ve gidecez de insallah sonrasindaysa geriye donup bir hainler listesi hazirlayip kellelerini alalim adeta sikiyonetim uygulayip asayisi saglayalim ve ben bunu derken sabrimi ne kadar tastigini anlamaniz icin soyluyorum fenediligimizi bozmuyalim dedik Karesiliyiz dedik abilik yapalim savasa da biz gidelim dedik gidiyoruz edirne iclerinde dogduk dedik ve oda bizim bir eyaletimizdir dedik yardim ediyoruz ama bu Bursanin yaptiklari artik yeter (iclerinde bizim gibi dusunenler var ve savasa katilanlari da var ama cok az) hele saruhandan ses seda yok!! demem suki kisaca donunce bir ceki duzen vermenin sirasi gelmistir! |
|
karademir
|
Konu: Geri: şimdi bu nedir ihanetmi ? Ptsi Tem. 13, 2009 1:03 am |
|
|
saruhanda ses olmadığını nerden anladın? |
|
malsi
|
Konu: Geri: şimdi bu nedir ihanetmi ? Ptsi Tem. 13, 2009 2:55 am |
|
|
Saruhandan kac adam var benim bildigim cok fazla degil ordunun buyuk cogunlugu karesiden ondan oyle dedim diger eyaletlerden tek tuk ancak. |
|
Nistel
|
Konu: Geri: şimdi bu nedir ihanetmi ? Ptsi Tem. 13, 2009 10:25 am |
|
|
bursnın gozunun ustunde kaşı var bence buda çok buyuk problem paranoyak oldugunuz artık bırakın işinize bakın |
|
karademir
|
Konu: Geri: şimdi bu nedir ihanetmi ? Ptsi Tem. 13, 2009 10:47 pm |
|
|
saruhandan katılan çok kişi var.
ben katıldım yetmezmi o kadar adam soymak varken :D |
|