Exelance
|
Konu: Rönesans krallıklar hangı tarıhte baslamıstır Paz Haz. 29, 2008 2:29 am |
|
|
arkadaslar bu oyun tum dunya dahılınde hangı tarıhte baslamıstır ben 20 agustos 2004 dogumlu bırını gordum daha oncesı var mı |
|
Mit
|
Konu: Geri: Rönesans krallıklar hangı tarıhte baslamıstır Paz Haz. 29, 2008 3:43 am |
|
|
Oyun 2004'te baslamistir, yani 1452'de basladi. |
|
Isoberto
|
Konu: Geri: Rönesans krallıklar hangı tarıhte baslamıstır Paz Haz. 29, 2008 6:37 am |
|
|
Hala istanbul yok:( bikaç yıl önce fethetmemiz gerekirken fethedilecek bişi yok:( keşke adminler oyunu başlatmadan tüm dünyayı kursalardı |
|
soll
|
Konu: Geri: Rönesans krallıklar hangı tarıhte baslamıstır Paz Haz. 29, 2008 8:35 am |
|
|
aslında doru yahu.. şu kodlama işlerini ttaaa en baştan yapsalardıda oyunu öle başlatsalardı |
|
@li
|
Konu: Geri: Rönesans krallıklar hangı tarıhte baslamıstır Paz Haz. 29, 2008 10:38 am |
|
|
Bazı şeyler hiç uymuyor ama!!!!!!!! |
|
muhittinq
|
Konu: Geri: Rönesans krallıklar hangı tarıhte baslamıstır Paz Haz. 29, 2008 11:27 am |
|
|
Aslında arkadaşlar böyle daha zevkli.Çünkü sürekli yeni şeylerin getirilmesi insana ister istemez bir heyacan oyuna da bir gizem katıyor.Tabi bu arada herkes farklı düşünebilir.Bu da benim naçizane görüşüm |
|
muhammed
|
Konu: Geri: Rönesans krallıklar hangı tarıhte baslamıstır Paz Tem. 06, 2008 8:45 pm |
|
|
yoo ne uymuyo kii |
|