Capanoglufetihbey
|
Konu: ARTAR CİHADLA ŞANIMIZ ! Perş. Tem. 23, 2009 1:12 pm |
|
|
Ben Gazi Akıncı Teğmen Köprülü Çapar Fetih
Evet Gaziyim 3.Bulgar Savaşı Gazisiyim İhtiyar96 Paşam Şehit Düştüğünde 23 Kişilik Bir Ordunun Başına Geçip 60 Kp'ye Sahip olduğum Halde
Ya İstiklal Ya Ölüm Diyerek
Harmanlının Bulgaristan Tarafından 2 Bulgar Ordusuna Karşı Şaha Kalkarak Nispet Yaparcasına Biz Yenilmeyiz Dercesine Harmanlıya Giren Eski Bir Ordu Komutanıyım vede O savaşda Gazi olarak büyük bir şerefe Nail Olan Bir Akıncı Neferiyim ! Şu an İmzamda Gördüğünüz Nişan Komutanlarımın Bana Ufak bir hediyesi !
Vede BUGÜN Harmanlıdayım ! Bir Kılıcım, Bir Kalkanım vede Yedekte 1 Kılıcım , 159 KP 'm VAR Orduya RL Sebepler yüzünden geciktim Ben Keşandayken Ordu Samakova Hareket Etti ! Ama Şimdi Savaş için Hazırım !
Evet Şimdi Küffara 200-250 Kişilik Bir Orduyla Orda DUR uğraştığın kişi Geninde Atilla Oğuz Kağan AlpArslan Fatih Kanuni Yavuz Herşeyden Önce Osman Bey'in Kanını Taşıyor DİYECEĞİZ Bunun içinde Bütün Osmanlı Tebasını Harmanlıya Bekliyorum Ordu kurulmadı boşta kaldık denilmiyecek ihtiyaç neyse ordu ona göre kurulacaktır !
Ve Son Olarak
ARTAR CİHADLA ŞANIMIZ !
Saygılarımla Gazi Akıncı Teğmen Köprülü Çapar Fetih
En son Capanoglufetihbey tarafından Perş. Tem. 23, 2009 5:21 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
recep298
|
Konu: Geri: ARTAR CİHADLA ŞANIMIZ ! Perş. Tem. 23, 2009 3:37 pm |
|
|
Mehter Marşını Dinledi Bu Kesin Çok Pis Gaza Gelmiş
Artar cihadla şanımız Fahr-i Resûl sultanımız Şer-i bize insanı Hak Uğrunda aksın kanımız Türk oğluyuz Ünvanlı, namlı, şanlıyız Allah deyu harb ederiz Var nusrete imanımız |
|
Yamatoo
|
Konu: Geri: ARTAR CİHADLA ŞANIMIZ ! Perş. Tem. 23, 2009 4:45 pm |
|
|
- recep298 demiş ki:
- Mehter Marşını Dinledi Bu Kesin Çok Pis Gaza Gelmiş
Artar cihadla şanımız Fahr-i Resûl sultanımız Şer-i bize insanı Hak Uğrunda aksın kanımız Türk oğluyuz Ünvanlı, namlı, şanlıyız Allah deyu harb ederiz Var nusrete imanımız Süper bir marş ve süper bir yazı olmuş capar elin yüregine saglık |
|