|
Önümüzdeki divan seçimleri |
|
|
Önümüzdeki Divan Seçimlerinde Kim İktidar olur? | OTMF | | 21% | [ 12 ] | OHRF | | 57% | [ 33 ] | Barıştırıcılar | | 16% | [ 9 ] | OKMF | | 0% | [ 0 ] | BODF | | 6% | [ 4 ] |
| Toplam Oylar : 58 | | Anket kapatıldı |
|
Yazar |
Mesaj |
tiger1617
|
Konu: Geri: Önümüzdeki divan seçimleri Salı Tem. 01, 2008 1:27 pm |
|
|
Arkadaşlar burası bi anket yeri tartışma sona ersin. |
|
|
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: Önümüzdeki divan seçimleri Salı Tem. 01, 2008 2:00 pm |
|
|
BODFyi en şiddetli eleştirenlerden biriyim, BODF'nin de isim babasıyım, gelmişini geçmişini de gayet iyi bilirim ve BODF bu ülke için olumlu şeyler yapmış mıdır sorusuna da en iyi cevap verebilceklerden biriyim.
Zamanında BODFyi kurarkenki amacımız bir örnek oluşturmaktı. Yani bir parti açılsın ki diğer insanlar da bunu görüp örnek alsınlar kendi partilerini krsunlar vs. Amaç buydu. Divandaki görevleri boyunca hiç mi iyi bir şeyler yapmadılar, tabi ki yaptılar. Nedir bunlar? Divanın rutin işlerini olabildiğince minimum seviyelerde yatılar, yeni bir ülke kurulurken gereken extra çabalar görülmedi. Savcısı talep edilen davayı açtı, kadısı ceza verdi, ziraat nazırı elindeki yeme göre hayvan üretti, ticaret nazırı talep geldikçe mal transferi yaptı. Yani sadece rutin işler yapıldı ki bunu herkes yapar.
İnsanların BODFyi bu kadar eleştirmesinin nedeni yaptığı kötü işlerin bu iyi diyebileceğimiz vasat işleri fazlasıyla gölgede bırakmasıdır. Bulgar savaşında iktidar onlardı, ama bulgarları kışkırtacak açıklamalar yapan da onlardı. PArtiyi bir ailenin tekeline sokan da onlardı. Gelişime yönelik hiç bir şey yapmayanlar da onlardı.Son divada boş boş oturanlar da onlardı.
Ben BODF dışında tüm partilerin az çok gelişime katkıda bulunacağını düşünüyorum. Ama artık BODF seçimlere girerken bile hizmet için veya yenilik için değil birilerinin divana girmesini engellemek için giriyor. Gidin bildirileri okuyun birilerini karalamaktan başka bir şey yok, yeni hiç bir şey yok. |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Önümüzdeki divan seçimleri Salı Tem. 01, 2008 2:24 pm |
|
|
Tartışmayı uzatmak niyetinde deilim arkadaşlar...
Ama şunu bilin...
Bir forum kurulduğunda herkez yangından kaçar gibi eski forumu bırakıyorsa, herkez öbür tarafdan illahlah demişse...
4 defa divanı yöneten parti son 2 seçimdir iktidarda deilse...
Ve bu kişilere tepki tek bi tarafdan gelmiyorsa...
Kendi adamları hariç bir Allah'ın kulu sevmiyorsa...
Burda insanlar biraz düşünüp kendine bakmalılar biz mi hatalıyız die...
...
Yoksa bugüne kadar yapıldığı gibi her 10-15 günlük periyotlarda birine saldırmak için forumlarda topic açmakla bu işler yürümüyor...
İnsanlar artık bazı şeylerin farkına vardı... |
|
|
|
emr541
|
Konu: Geri: Önümüzdeki divan seçimleri Salı Tem. 01, 2008 3:39 pm |
|
|
Eleştiri yapabilirsiniz ama su-i zan hayır,hakaret hayır...BODF'nin divana birilerini engellemek için girdiğini yazmışsınız ama neye dayanayarak.Bir BODF'li olarak ben bile bilmiyorum bunu doğrusu.Siz beni divana girme amacımızın hizmet değilde hizmet edenleri engellemek olduğuna ikna edin ben de BODF'den istifa edeyim.
BODF'nin son seçimlerde itibar kaybetmesi normal.Çünkü yeni fıkralar kuruluyor.Ama benim acizane fikrimi sorarsanız bizim de eksiklikleimiz var.fakat bunlar seçimlerde koltuk kaybetmemizin sebebi değil.asıl sebep yeni fıkraların kurulmuş olmasıdır.
Partiler arası rekabet,çekişme,eleştiri elbet olacaktır.Ancak hakaret etmeyelim.su-i zan etmeyelim.fakat eleştirelim.eleştirilmeyen bir kurum yıpranır.tartışmayı da daha fazla uzatmayalım.bitirelim.tüm fıkralara başarılar dileirm.
Not: Bu fikirler kesinlikle fıkraya ait değildir. benim acizane görüşlerimdir. |
|
|
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: Önümüzdeki divan seçimleri Salı Tem. 01, 2008 3:52 pm |
|
|
zaten ben de senin kişisel görüşlerin olduğu için senle konuşuyorum çünkü bodfnin önde gelen kişileri ile pek konuşulmaz. bodfnin seçimlere sadece başkalarını engellemek için girdiğini anlamanın yolu çok basit, git bariya ile konuş ve divanın hepsi sizden olsa ne yapardınız, projeleriniz neledir diye bir sor bakalım ne diyecek. üstün körü şeyler söyleyecektir veya yaptıklarımız yapacaklarımızn teminatıdır gibi ne yaptınız ki kardeşim dedirten bir şey söyleyecektir. |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Önümüzdeki divan seçimleri Salı Tem. 01, 2008 8:59 pm |
|
|
Sevgili emr541 ;
Aşağıdaki msj geçen divan seçimleri boyunca bütün bodf meyhanelerinde yayınlandı, herkeze propaganda msjı olarak yollandı...
Eğer dediklerinde ciddiyseniz gereğini yapacağınıza eminiz...
Kendinden olmayan herkezi vatan haini, namussuz vs olarak gösteren bir partinin üyesi olduğunuzu bilin lütfen...
...
Not: - Alıntı :
- BODF'nin divana birilerini engellemek için girdiğini yazmışsınız ama neye dayanayarak.
Geçen divan seçimlerinin bitmesine 1 gün kala BODF yönetimi divanda yasa çıkardı ismini hepinizin bildiği malum şahısın önerisiyle jet hızıyla, belediye reisleri beylerbeyi kadı nazır vs olamaz die...
İşte o yasa bana karşı çıkarılmıştı mesela
Dünyanın hiç bi yerinde seçimin bitmesine 1 gün kala rakip partinin başkanı görev almasın die yasa çıkarılmaz, çıkarılıyorsa bunun altındaki art niyet bellidir... |
|
|
|
infini
|
Konu: Geri: Önümüzdeki divan seçimleri Salı Tem. 01, 2008 9:08 pm |
|
|
valandil herşeyi açıklamış emr541 umarım partinin ne olduğunu anlamıştırsın
valandil güzel açıklama |
|
|
|
Isoberto
|
Konu: Geri: Önümüzdeki divan seçimleri Salı Tem. 01, 2008 9:39 pm |
|
|
- Valandil demiş ki:
- Sevgili emr541 ;
Aşağıdaki msj geçen divan seçimleri boyunca bütün bodf meyhanelerinde yayınlandı, herkeze propaganda msjı olarak yollandı...
Eğer dediklerinde ciddiyseniz gereğini yapacağınıza eminiz...
Kendinden olmayan herkezi vatan haini, namussuz vs olarak gösteren bir partinin üyesi olduğunuzu bilin lütfen...
...
Not: - Alıntı :
- BODF'nin divana birilerini engellemek için girdiğini yazmışsınız ama neye dayanayarak.
Geçen divan seçimlerinin bitmesine 1 gün kala BODF yönetimi divanda yasa çıkardı ismini hepinizin bildiği malum şahısın önerisiyle jet hızıyla, belediye reisleri beylerbeyi kadı nazır vs olamaz die...
İşte o yasa bana karşı çıkarılmıştı mesela
Dünyanın hiç bi yerinde seçimin bitmesine 1 gün kala rakip partinin başkanı görev almasın die yasa çıkarılmaz, çıkarılıyorsa bunun altındaki art niyet bellidir...
|
|
|
|
semfb
|
Konu: Geri: Önümüzdeki divan seçimleri Çarş. Tem. 02, 2008 2:10 am |
|
|
valandil doğru söylüyor son anda yapılan değişiklikde herkes ters bişeylerin döndüğünü anlar ki direk valandil için kıllığına ve engelleme amaçlı yapıldığı belli.
fakat şöyle bişey varki aslında yapılması gereken o olmalı bence kişi eğer divanda görev alacaksa bence belediye başkanlığından istifa etmeli mesela ve bir fikir daha akıncı erleri siyasete girmemeli bence eğer siyasete girecekse akıncı erliğinden istifa etmeli kısacası ordu siyasete bulaşmamalı diye düşünüyorum tabiki bunlar sadece fikir ama bence düşünülürse güzel şeyler olabilir
Not: amacım kimseye laf sokmak falan değil lütfen yanlış anlamayın. |
|
|
|
semfb
|
Konu: Geri: Önümüzdeki divan seçimleri Çarş. Tem. 02, 2008 2:13 am |
|
|
bu arada önümüzdeki divanda otmf den ve barıştırıcı'lardan da arkadaşlar görmek isterim açıkçası inşallah başarılıda olurlar |
|
|
|
Exelance
|
Konu: Geri: Önümüzdeki divan seçimleri Çarş. Tem. 02, 2008 2:35 am |
|
|
- semfb demiş ki:
- bu arada önümüzdeki divanda otmf den ve barıştırıcı'lardan da arkadaşlar görmek isterim açıkçası inşallah başarılıda olurlar
kardes cok tesekkurler ben barıstırıcılar 2.sıra adayıyım ve dıvana en az 2 kişi dıyerek yola cıktık dıvanda yenı bır soluk olacagımızı dusunuyorum usttekı mesajları okudum ancak konuya hakım olmadgım ıcın yorum yapmıyorum sadece BARIS diyorum artık bu saatten sonra naparsak kendımıze yaparız daha yukselme donemını yasamadan duraklama donemıne gırmeyelım dıyorum.bugun bulgarı yarın yunanı cıkar boyle iç çatısmalarla iç hesaplaşmalarla hiçbir yere varamayız herkes bu devletın vatandasıdır kımse kımseyı haın ılan edemez(bunu mahkemeler yapar)onun için BARISCI yaklasırsak sorunları konusmaya degıl cozmeye baslarız... |
|
|
|
totalwar
|
Konu: Geri: Önümüzdeki divan seçimleri Çarş. Tem. 02, 2008 7:22 am |
|
|
isminiz barıstırıcılar ama hic de barıscıl oldugunuzu söyleyemiycem yine de basarılar dilerim |
|
|
|
Exelance
|
Konu: Geri: Önümüzdeki divan seçimleri Çarş. Tem. 02, 2008 11:23 am |
|
|
Hangi konudan bahsettiğini biliyorum neden boyle dusundugunu de bılıyorum ancak BARISCI demek kendısını savunmamak demek degıldır,yapılan haksızlıklara göz yummak demek hiç değildir,kötü niyetli insanların kirli çamasırlarını görmezden gelmekte değildir,hakkını aramamakta değildir.
Bizim barıscılık anlayısımız senın anlayısınla ortusmuyor olabılır bızım anlayısımız: Barışçılık, dünyanın geleceğini, dünya uluslarının anlaşarak kardeşçe geçinmeleri, turlu nedenlerle ve etkenlerle birbirinden ayrılmış ve birbirine düşman kesilmiş ulusların aralarında bir yakınlaşma ve kardeşlik kurmalarının mümkün olacağı inancıdır.(ATATÜRKÇÜ anlayıs)Bu düşünceyi Osmanlının kendi içinde de düşünüyoruz bunun için bu ismi tasıyoruz. |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: Önümüzdeki divan seçimleri Paz Tem. 06, 2008 12:38 pm |
|
|
tabiki OHRF.. |
|
|
|
Ahmetss
|
Konu: Geri: Önümüzdeki divan seçimleri Paz Tem. 06, 2008 12:51 pm |
|
|
OHRF |
|
|
|
_arwen_
|
Konu: Geri: Önümüzdeki divan seçimleri Paz Tem. 06, 2008 3:09 pm |
|
|
arkadaşlar bu forumdaki anket belirleyici olmaz çünkü bu foruma bodf den kimse bakmıyor . Foruma bakanların ve forumu açanların çoğu ohrf li . Yani baya yanıltıcı bir anket sonucu çıkabilir.
NOT: Hiçbir partiden değilim |
|
|
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: Önümüzdeki divan seçimleri Paz Tem. 06, 2008 3:12 pm |
|
|
öylesine yapılıyor bu anket zaten, maksat biraz da eğlence |
|
|