Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Siliniyorum Dj.Emmre

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
dj.emmre

dj.emmre

Siliniyorum Dj.Emmre Vide
MesajKonu: Siliniyorum Dj.Emmre Siliniyorum Dj.Emmre Icon_minipostedPtsi Tem. 27, 2009 9:14 pm

Arkadaslar Biraz once gezerken (Forumu okurken sayfam bir yandan acılyıordu) baktım ve Siliniyorum yazıyor acıkcası bi mana veremedim...

Ben daha 1 haftadır duzenli giriyorum oyuna ondan once Memleketimdeydim...

Buyrun hadiselerim yorumlar sizin...

Siliniyorum Dj.Emmre Adalet
Siliniyorum Dj.Emmre Dersler
Siliniyorum Dj.Emmre Envanter
Siliniyorum Dj.Emmre Hadiseler
Siliniyorum Dj.Emmre Hadiseler2
Siliniyorum Dj.Emmre Hadiseler3
Siliniyorum Dj.Emmre Hadiseler4

Buyrun şeffaf olarak her şeye bakın diye resimleri yukledim...
Bariscik_asilzade
Moderatör
Moderatör

MesajKonu: Geri: Siliniyorum Dj.Emmre Siliniyorum Dj.Emmre Icon_minipostedPtsi Tem. 27, 2009 9:18 pm

Ee sen 2 yeni hesap açmışssın emre aynı bilgisayardan ?? Sad
Luiss

Luiss

MesajKonu: Geri: Siliniyorum Dj.Emmre Siliniyorum Dj.Emmre Icon_minipostedPtsi Tem. 27, 2009 9:20 pm

5. Resimde iki tane 10 akçe ödülü alamadınız çünkü davet ettiğiniz oyuncu aynı bilgisayardan kaydoldu yazıyor.Multi olabilir.Aynı anda mesaj attık cengaver:D
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: Siliniyorum Dj.Emmre Siliniyorum Dj.Emmre Icon_minipostedPtsi Tem. 27, 2009 9:22 pm

cengaver_01 demiş ki:
Ee sen 2 yeni hesap açmışssın emre aynı bilgisayardan ?? Sad

2 tanemi? 1 tane ama diğer resimde kaldığı için oyle gozukuyor...

Ya tmm ama ben acmadım onu, akrabada bakacaktım giriş sayfasındaydım, sonra akraba dedi bu nasıl bişey üye olayım dedi, ii dedim yapayım dedim ben iyi ki girmemişim dedim, sonra üye yaptık aramızda ne 10 akce, ne itibar ne para ne kasaba hiç bir bağlantı yok, zaten kendisi oyunu sevmedi bıraktı, anlamadığım şey girmediğim halde neden aynı bilgisayar dedi bende bunu int.cafede bakarken gordum...

Ama ondan olacağını sanmıyorum hiç bir bağlantı yok,üye oldukdan sonra zaten o kendi pc sinde baktı ben başka pc de...
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: Siliniyorum Dj.Emmre Siliniyorum Dj.Emmre Icon_minipostedPtsi Tem. 27, 2009 9:23 pm

Aaa hakketen 2 tane gozukuyor şimdi baktımda, Allah Allah? kardeşim bende hesap açtım demişti ama inanmamıştım onceden uyarmıstım, acaba o mu actı ki?
infini

infini

MesajKonu: Geri: Siliniyorum Dj.Emmre Siliniyorum Dj.Emmre Icon_minipostedPtsi Tem. 27, 2009 9:26 pm

admin multinin önüne geçmek için 10 akçe ödülü kaldırdı multi olsıun olmasın o yazı geliyor
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: Siliniyorum Dj.Emmre Siliniyorum Dj.Emmre Icon_minipostedPtsi Tem. 27, 2009 9:30 pm

Ya abiler ben multi yapmadım iyide ben hesap acmadım etmedim, nasıl oluyor anlamıyorum.
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Siliniyorum Dj.Emmre Siliniyorum Dj.Emmre Icon_minipostedPtsi Tem. 27, 2009 9:31 pm

hayır her evlada gelmiyor o evladı açan kişinin bir ayrı hesabı varsa yada daha önce silinmişse o geliyor örneğin ben silindim 15 gün geçmeden oyuna geri döndüm üvey babaya atıyorum infini yazdım infiniye bu hadise gider onun ahberi olmadığı halde, ama bu younu hiç oynamamamışım ilk defa oynuyom üveybabaya infini yazdım ona 10 akçe gelir yani sana multi üvey evlat açmışlar emre
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: Siliniyorum Dj.Emmre Siliniyorum Dj.Emmre Icon_minipostedPtsi Tem. 27, 2009 9:35 pm

Off off boyle karmaşık bir sistem olamaz...

Yani hala anlamadım ben bu yüzden mi siliyorum?

kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Siliniyorum Dj.Emmre Siliniyorum Dj.Emmre Icon_minipostedPtsi Tem. 27, 2009 9:46 pm

hayır silinmenin bunla alakası yok çünkü banada geldi o hadise sihirede birçok kişiyede dengesizin biri evlat açıo bizim suçumuz ne
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: Siliniyorum Dj.Emmre Siliniyorum Dj.Emmre Icon_minipostedPtsi Tem. 27, 2009 9:47 pm

Gerçekten çok uzuldum bu haberi gorunce. Istersen bir mesaj atalim.
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: Siliniyorum Dj.Emmre Siliniyorum Dj.Emmre Icon_minipostedPtsi Tem. 27, 2009 9:48 pm

Ya ne biliyim sanki multi acmıs gibi gozukuyor uyuz oluyorum...

Neyse Çaparfetih'e soyledim saolsun mesaj atcak admınlere onlar ilgilenir inş...
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: Siliniyorum Dj.Emmre Siliniyorum Dj.Emmre Icon_minipostedPtsi Tem. 27, 2009 9:50 pm

Mit demiş ki:
Gerçekten çok uzuldum bu haberi gorunce. Istersen bir mesaj atalim.

Caparfetih forum admınlerine atacak, Şener abi choup yok diğer admınler ilgilenmez dedi ama,

Sen bilirsin Mit, bu arada sanada geçmiş olsun Şener Abiye sordum soyledi de bende sana uzuldum forumda falanda gormediğim için, silindiğini, oyuna devam ediyorsun demi?
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: Siliniyorum Dj.Emmre Siliniyorum Dj.Emmre Icon_minipostedPtsi Tem. 27, 2009 10:10 pm

banada acıldı ama bana acan kişi oyunu bılmıyordu bi gp puanı vermiştim bide aç diye 2 ekmek vermiştim oda uvey evlat acmıs bana şimdi ne olacak böle olanlar siliniomu?
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Siliniyorum Dj.Emmre Siliniyorum Dj.Emmre Icon_minipostedPtsi Tem. 27, 2009 11:05 pm

Nistel demiş ki:
banada acıldı ama bana acan kişi oyunu bılmıyordu bi gp puanı vermiştim bide aç diye 2 ekmek vermiştim oda uvey evlat acmıs bana şimdi ne olacak böle olanlar siliniomu?

ben silinmedim sihirde silinmedi inş. silinmezler çünkü elind eolan bişey değilki
blackenerji

blackenerji

MesajKonu: Geri: Siliniyorum Dj.Emmre Siliniyorum Dj.Emmre Icon_minipostedPtsi Tem. 27, 2009 11:09 pm

abi bana da acmıslardı valla dıken ustundeydım allahtan evlat sılındı gıttı de rahatladım bıde sey var eger bu evlatlar benımd egıl bılgım yok dersen hemen sılıyorlarmıs
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

MesajKonu: Geri: Siliniyorum Dj.Emmre Siliniyorum Dj.Emmre Icon_minipostedPtsi Tem. 27, 2009 11:21 pm

Seni pek tanımam Dj.Emmre.
Sadece attığın mesajlarından tanırım.
Ama iyi biri olduğunu bilirim.
Zaten her kim olursan ol insan başkasının silinmesine üzülüyor.
NOT: Bazı istisnalar (Fuhrerr vs.) hariç.
Geçmiş olsun.
Sad
Yamatoo

Yamatoo

MesajKonu: Geri: Siliniyorum Dj.Emmre Siliniyorum Dj.Emmre Icon_minipostedPtsi Tem. 27, 2009 11:23 pm

Çok geçmiş olsun dj umarım oyuna geri dönersin
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: Siliniyorum Dj.Emmre Siliniyorum Dj.Emmre Icon_minipostedSalı Tem. 28, 2009 7:36 am

Neyseyi sabah erken kalkıp kimse açmamış biraz once yeni karakterimi açtım..

Geliboluya düstüm...
sukru_kutay

MesajKonu: Geri: Siliniyorum Dj.Emmre Siliniyorum Dj.Emmre Icon_minipostedSalı Tem. 28, 2009 7:49 am

gecmiş olsun kardes yeni karakterinde hayırlı olsun
Yamatoo

Yamatoo

MesajKonu: Geri: Siliniyorum Dj.Emmre Siliniyorum Dj.Emmre Icon_minipostedSalı Tem. 28, 2009 9:18 am

Yeni karakterin hatırlı olsun
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: Siliniyorum Dj.Emmre Siliniyorum Dj.Emmre Icon_minipostedSalı Tem. 28, 2009 4:07 pm

ne kadar hayırlı olabilir bilmiyorum ama o kadar emek goz gore gore gitti Very Happy
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: Siliniyorum Dj.Emmre Siliniyorum Dj.Emmre Icon_minipostedSalı Tem. 28, 2009 4:08 pm

dj o kadarda güzel giydirmiştin adamını rengarenk Very Happy
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir

MesajKonu: Geri: Siliniyorum Dj.Emmre Siliniyorum Dj.Emmre Icon_minipostedSalı Tem. 28, 2009 4:15 pm

le emre sendemi Sad <Geçmiş olsun gardaş valla sana bir ayrı üzüldüm Sad

Niye düzgünleri silerde bazı kalasları ellemez bi ljs
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

MesajKonu: Geri: Siliniyorum Dj.Emmre Siliniyorum Dj.Emmre Icon_minipostedSalı Tem. 28, 2009 7:39 pm

Nistel demiş ki:
dj o kadarda güzel giydirmiştin adamını rengarenk Very Happy

Hehehehe lol!
Güzel demişin lol!

Siliniyorum Dj.Emmre

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : 1, 2  Sonraki