Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

HERKES DİKKAT!!!!!

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
kartal13

kartal13

HERKES DİKKAT!!!!! Vide
MesajKonu: HERKES DİKKAT!!!!! HERKES DİKKAT!!!!! Icon_minipostedPtsi Tem. 27, 2009 11:37 pm

Arkadaşalr bitip tükenmeyenuyanıkların oyunları bitmiyor , aşağıdaki mesajı alırsanız linkiteki programı sakın indirmeyin ( linki bilerek kaldırdım ) tamamen basitçe yapılmış bir keylogere benziyor bi abimize gelmiş bu mesaj bana attı açtım inceledim uyanık arkadaşın biri böle bi tuzak kurmuş sanırım arkadaşlarınızıda uyarın

Gönderen : Ankarabayi
Tarih : 2009-07-27 22:02:35
Egitim sart diyerek yollara ciktik
Oyunu birakip emekliye ayrilmis olan edirne eski mollasi mehmet abinin ve karesi eski mollasi firat abinin ortaklasa hazirladiklari enderun egitim seti ile oyunda bilmediginiz hicbir sey kalmayacak her seviyeye uygun rehberler savas ve seyahat icin haritalar hepsi bu sette
Bu yaziyi tanidigin 5 kisiye yollayarak sende halkin bilginlesmesinde katkida bulunabilir ve sevgi agini cogaltabilirsin egitim setini asagidaki linkten indirebilirsiniz..
mayda

mayda

HERKES DİKKAT!!!!! Vide
MesajKonu: Geri: HERKES DİKKAT!!!!! HERKES DİKKAT!!!!! Icon_minipostedPtsi Tem. 27, 2009 11:44 pm

Aman arkadaşlar dikkat edelim, oyuna gelmeyelim.
UmutSultan

UmutSultan

HERKES DİKKAT!!!!! Vide
MesajKonu: Geri: HERKES DİKKAT!!!!! HERKES DİKKAT!!!!! Icon_minipostedPtsi Tem. 27, 2009 11:47 pm

bu mesaj banada geldi tarattım temiz çıktı çok güzel bir programada benziyor siz niye böyle bi tepki verdiniz anlamadım
kartal13

kartal13

HERKES DİKKAT!!!!! Vide
MesajKonu: Geri: HERKES DİKKAT!!!!! HERKES DİKKAT!!!!! Icon_minipostedPtsi Tem. 27, 2009 11:53 pm

UmutSultan demiş ki:
bu mesaj banada geldi tarattım temiz çıktı çok güzel bir programada benziyor siz niye böyle bi tepki verdiniz anlamadım

çünkü e-book ların .exe uzatıılı olamayacağını bilecek kadar pc den anlıyoruz Smile
UmutSultan

UmutSultan

HERKES DİKKAT!!!!! Vide
MesajKonu: Geri: HERKES DİKKAT!!!!! HERKES DİKKAT!!!!! Icon_minipostedPtsi Tem. 27, 2009 11:57 pm

çanakkaledeyim bana 2 saat önce bu mesajın aynısı geldi a başkası bende paralı kaspersky var tarattım trojan bulmadı ama içinde faydalı bilgiler var resmide bu sizdeki programda bumu

HERKES DİKKAT!!!!! Jtkp06

En son UmutSultan tarafından Salı Tem. 28, 2009 1:44 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Nistel

Nistel

HERKES DİKKAT!!!!! Vide
MesajKonu: Geri: HERKES DİKKAT!!!!! HERKES DİKKAT!!!!! Icon_minipostedSalı Tem. 28, 2009 12:57 am

belki bi uyanık bunun içine keylogu atmıştır
UmutSultan

UmutSultan

HERKES DİKKAT!!!!! Vide
MesajKonu: Geri: HERKES DİKKAT!!!!! HERKES DİKKAT!!!!! Icon_minipostedSalı Tem. 28, 2009 12:59 am

arkadaşlar şimdi bunda keylog varsa bi sonuc bişey koyun yoksa beni korkutmayın çünkü keylog varsa bana bulaştı
LordImparator

LordImparator

HERKES DİKKAT!!!!! Vide
MesajKonu: Geri: HERKES DİKKAT!!!!! HERKES DİKKAT!!!!! Icon_minipostedSalı Tem. 28, 2009 1:06 am

Sorun mu var bunda yoksa bende alırım Smile
_sahmeran_

_sahmeran_

HERKES DİKKAT!!!!! Vide
MesajKonu: Geri: HERKES DİKKAT!!!!! HERKES DİKKAT!!!!! Icon_minipostedSalı Tem. 28, 2009 11:02 am

Umut pc yi 1 hafta geriye al şimdilik kısa vadede bir çözüm.
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

HERKES DİKKAT!!!!! Vide
MesajKonu: Geri: HERKES DİKKAT!!!!! HERKES DİKKAT!!!!! Icon_minipostedSalı Tem. 28, 2009 11:22 am

hehehe uyanığa bak Smile kartal üstad doğru söylüyor hiç bir e book dosyası exe. uzantılı olamaz

exe. uzantılı olabilicek dosyalar Windows Dosyaları, Keyloggerlar vede virüslerdir Wink

Bilmeyenler için

Keylogger= Klavyede yazıp Enter'e bastığınız her tuşun bir sisteme kayıt olması Hackerler'in Her türlü hackte büyük yardımcısı olan keyloggerlar'a girilen her harf Haftalık Günlük Saatlik olarak bir maile e-mail olarak gelir Wink Yani bu programı açtıkdan sonra Rk'ya msn'ye her türlü şifreli şeye girdiysen....

Artık Sende Hacklenen listesindesin Wink

Tarattım birşey çıkmadı diyorsun ama keylogger virüs sistemine kayıtlıdır ama bir çok şirket çalışanlarına uyguladığı için virüs'de sayılmaz bir yerde Wink onun için kypersky'ın bunu tanımaması çok normal Wink
Atatürkçü Maraz
KFC Grafiker
KFC Grafiker
Atatürkçü Maraz

HERKES DİKKAT!!!!! Vide
MesajKonu: Geri: HERKES DİKKAT!!!!! HERKES DİKKAT!!!!! Icon_minipostedSalı Tem. 28, 2009 11:24 am

linki bana gönderirseniz sevinirim
UmutSultan

UmutSultan

HERKES DİKKAT!!!!! Vide
MesajKonu: Geri: HERKES DİKKAT!!!!! HERKES DİKKAT!!!!! Icon_minipostedSalı Tem. 28, 2009 11:51 am

_sahmeran_ demiş ki:
Umut pc yi 1 hafta geriye al şimdilik kısa vadede bir çözüm.

tşkler

HERKES DİKKAT!!!!!

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası