Rapper
|
Konu: Nothinq Ve Cetesi Bulgarlara Kan Kusturacak! Çarş. Tem. 29, 2009 3:37 pm |
|
|
Nothinq Olarak başladım ve haydutluk bilgime göre Full kp yapmam gerek kılıc kalkana gerek yokmus.Cetemi toplamak istiyorum Ulkemde haydutluga karsıyım sadece bulgaristanda tekli dolaşan kişileri oldureceğiz.Somakov ve Harmanli arasında bu soygun yapacağız.
Katılamak İsteyen Ö.M çeksin. |
|
Nistel
|
Konu: Geri: Nothinq Ve Cetesi Bulgarlara Kan Kusturacak! Çarş. Tem. 29, 2009 7:42 pm |
|
|
|
|
Luiss
|
Konu: Geri: Nothinq Ve Cetesi Bulgarlara Kan Kusturacak! Perş. Tem. 30, 2009 12:35 am |
|
|
Nistel sen bugün yola çıktın mı? |
|
Rapper
|
Konu: Geri: Nothinq Ve Cetesi Bulgarlara Kan Kusturacak! Perş. Tem. 30, 2009 10:00 am |
|
|
Nistel Haydutluk Tecrubelerinden Yararlanmak lazım.Harmanlida bulusucaz sen bizi kordine edersin bize yol gösterirsin. |
|
Atatürkçü Maraz
KFC Grafiker
|
Konu: Geri: Nothinq Ve Cetesi Bulgarlara Kan Kusturacak! Perş. Tem. 30, 2009 10:19 am |
|
|
Hey beni bekleyin. Ben eyalet borcunu alıp gelicem. Bence hiç böyle parasıyla felan uğraşmayalım. Allah ne verdiyse dalalım. |
|
recep298
|
Konu: Geri: Nothinq Ve Cetesi Bulgarlara Kan Kusturacak! Perş. Tem. 30, 2009 10:27 am |
|
|
Pardon Boşulkta Hayalet Mi Soycaksınız |
|
EmirBerkKorkmaz
|
Konu: Geri: Nothinq Ve Cetesi Bulgarlara Kan Kusturacak! Cuma Tem. 31, 2009 7:01 pm |
|
|
Parayı nereden bulacaksınız? Tarlayı satsanız en fazla 40 kp filan çıkar. |
|
Nistel
|
Konu: Geri: Nothinq Ve Cetesi Bulgarlara Kan Kusturacak! Cuma Tem. 31, 2009 7:03 pm |
|
|
o zamanla çözülür bütün haydutlar anasının karnında 255 kp cıkmadı neyse bulgaristanda başarılar |
|
skywalker22
Moderatör
|
Konu: Geri: Nothinq Ve Cetesi Bulgarlara Kan Kusturacak! Paz Ağus. 30, 2009 7:19 pm |
|
|
bulgaristanda grup kurarsanız direkt dava açılır ve hapse düşersiniz haberiniz olsun..
Öyle bir yasa var bilginize.. |
|