Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Ordu Kumandanı Olmuş Ama Adam Olamamış!!!

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2, 3  Sonraki
Yazar Mesaj
_sahmeran_

_sahmeran_

Ordu Kumandanı Olmuş Ama Adam Olamamış!!! Vide
MesajKonu: Ordu Kumandanı Olmuş Ama Adam Olamamış!!! Ordu Kumandanı Olmuş Ama Adam Olamamış!!! Icon_minipostedÇarş. Tem. 29, 2009 6:47 pm

Çanakkale meyhanesinde ordu komutanı Ocanı gördüm ve hazır görmüşken hemen Çanakkalede ki isyancıların durumunu belirteyim dedim.

Ocandan 'mümkünse ordu Şehre girip belediye reisini değiştirebilir mi? ' dedim. Ardından 'acelemiz var' dedi.

Bende 'bu isyan olaylarından belediyeleri almak artık çok zorlaştı. Divan bir ordu göndermeli veya gruplar oluşturmalı olmadı Yeniçeri ağası tehlikeli kasabalara fazladan ases tutmalı' dedim.

Sen misin onu diyen ve Divanın işine karışan.
Ben Supergaziden duymadığım hakareti Ocandan yaklaşık 30 dakika önce duydum.

Yorum size ait. Böyle bir adama ordu komutanlığı yakışıyor mu ve daha da önemlisi böyle seviyesizler divanda bulunmayı hak ediyorlar mı?

Buyrun SS'ler;

Ordu Kumandanı Olmuş Ama Adam Olamamış!!! Ocan1

Ordu Kumandanı Olmuş Ama Adam Olamamış!!! Ocan2

Ordu Kumandanı Olmuş Ama Adam Olamamış!!! Ocan3

Ordu Kumandanı Olmuş Ama Adam Olamamış!!! Ocan4

Ordu Kumandanı Olmuş Ama Adam Olamamış!!! Ocan5
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir

MesajKonu: Geri: Ordu Kumandanı Olmuş Ama Adam Olamamış!!! Ordu Kumandanı Olmuş Ama Adam Olamamış!!! Icon_minipostedÇarş. Tem. 29, 2009 6:51 pm

Looooo bu ne şiddet bu celal beyler

kurallari okuyun kurallari okuyun

Çok ayıp valla

yuhhhhhhhh

kural kural kural

En son Pasha_Nico tarafından Çarş. Tem. 29, 2009 7:12 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
UmutSultan

UmutSultan

MesajKonu: Geri: Ordu Kumandanı Olmuş Ama Adam Olamamış!!! Ordu Kumandanı Olmuş Ama Adam Olamamış!!! Icon_minipostedÇarş. Tem. 29, 2009 6:51 pm

Ocan haklı adama neler neler demişsin bu madalyonun görünen yüzü
_sahmeran_

_sahmeran_

MesajKonu: Geri: Ordu Kumandanı Olmuş Ama Adam Olamamış!!! Ordu Kumandanı Olmuş Ama Adam Olamamış!!! Icon_minipostedÇarş. Tem. 29, 2009 6:53 pm

UmutSultan demiş ki:
Ocan haklı adama neler neler demişsin bu madalyonun görünen yüzü

Onun dediklerinin yanında benim dediklerim hiç kalır
sportmedya

sportmedya

MesajKonu: Geri: Ordu Kumandanı Olmuş Ama Adam Olamamış!!! Ordu Kumandanı Olmuş Ama Adam Olamamış!!! Icon_minipostedÇarş. Tem. 29, 2009 7:05 pm

komutana bak beaa
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: Ordu Kumandanı Olmuş Ama Adam Olamamış!!! Ordu Kumandanı Olmuş Ama Adam Olamamış!!! Icon_minipostedÇarş. Tem. 29, 2009 7:05 pm

Görende Ocan durduk yere böyle konuşmaya başladı sanır. Umutsultana ilkkez katılıyorum Very Happy
sportmedya

sportmedya

MesajKonu: Geri: Ordu Kumandanı Olmuş Ama Adam Olamamış!!! Ordu Kumandanı Olmuş Ama Adam Olamamış!!! Icon_minipostedÇarş. Tem. 29, 2009 7:06 pm

Yazıkalr olsnn
UmutSultan

UmutSultan

MesajKonu: Geri: Ordu Kumandanı Olmuş Ama Adam Olamamış!!! Ordu Kumandanı Olmuş Ama Adam Olamamış!!! Icon_minipostedÇarş. Tem. 29, 2009 7:06 pm

adam yola çıkmış cepheye gidiyor Çanakkaleyi isyancılardan alması demek
cepheye 1 gün geç gitmesi demek Çanakkaleyi isyancılardan halk alabilir
_sahmeran_

_sahmeran_

MesajKonu: Geri: Ordu Kumandanı Olmuş Ama Adam Olamamış!!! Ordu Kumandanı Olmuş Ama Adam Olamamış!!! Icon_minipostedÇarş. Tem. 29, 2009 7:07 pm

show_time demiş ki:
Görende Ocan durduk yere böyle konuşmaya başladı sanır. Umutsultana ilkkez katılıyorum Very Happy

İlk hakaretini ilk ss de yazdı.
Ondan önce ki yazılarda zaten ss te mevcut.
_sahmeran_

_sahmeran_

MesajKonu: Geri: Ordu Kumandanı Olmuş Ama Adam Olamamış!!! Ordu Kumandanı Olmuş Ama Adam Olamamış!!! Icon_minipostedÇarş. Tem. 29, 2009 7:09 pm

UmutSultan demiş ki:

Yahu Şehre gir demedim girebilir misin dedim.

İlla sonunda hakaret mi etmek gerek?

Şehre gir dedi diye hakaret mi edilir :S

Nasıl bir zihniyet bu!
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir

MesajKonu: Geri: Ordu Kumandanı Olmuş Ama Adam Olamamış!!! Ordu Kumandanı Olmuş Ama Adam Olamamış!!! Icon_minipostedÇarş. Tem. 29, 2009 7:09 pm

Valla ocandada ss ler varsa şimdiden 2 karakterin helvalarını yiyelim diyebilirim

ha savaş esnasındayız diye para cezasıyla yırtabilir

saçmaladım biraz çünkü ocan orduda dava açılamaz SmileSmile
FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

MesajKonu: Geri: Ordu Kumandanı Olmuş Ama Adam Olamamış!!! Ordu Kumandanı Olmuş Ama Adam Olamamış!!! Icon_minipostedÇarş. Tem. 29, 2009 7:11 pm

Ya sen adamı konusturmak içinmi onları dedin Adamı konusturacaksın sonra ss alacaksın oh valla. Hem sen ne demişindirki Ocan onları söylemiştir. Ocan durduk yere söylemez. Hem orada seninde hakaretlerin bariz belli.
_sahmeran_

_sahmeran_

MesajKonu: Geri: Ordu Kumandanı Olmuş Ama Adam Olamamış!!! Ordu Kumandanı Olmuş Ama Adam Olamamış!!! Icon_minipostedÇarş. Tem. 29, 2009 7:12 pm

FranSuVa1905 demiş ki:
Ya sen adamı konusturmak içinmi onları dedin Adamı konusturacaksın sonra ss alacaksın oh valla. Hem sen ne demişindirki Ocan onları söylemiştir. Ocan durduk yere söylemez. Hem orada seninde hakaretlerin bariz belli.

Ocan hiç öyle birşey der mi. Ne de olsa Ocan arkadaşınız değil mi?

Meyhanede ki lere mesaj atın. Olayı bir de onlardan dinleyin.
sportmedya

sportmedya

MesajKonu: Geri: Ordu Kumandanı Olmuş Ama Adam Olamamış!!! Ordu Kumandanı Olmuş Ama Adam Olamamış!!! Icon_minipostedÇarş. Tem. 29, 2009 7:13 pm

iide kardeşim... sahmeran bişe mi demiş sadece rica etmiş gerekli açıklamayı yapıp bitirmek gerekirken hakaretler ne diye başlatlmış
TaNsU

TaNsU

MesajKonu: Geri: Ordu Kumandanı Olmuş Ama Adam Olamamış!!! Ordu Kumandanı Olmuş Ama Adam Olamamış!!! Icon_minipostedÇarş. Tem. 29, 2009 7:13 pm

arkadaşlar ne olursa olsun hiç kimse hiç kimseye öyle laflar edemez burada kışkırtmada olsa olmasada bu ayıptır ve bu kanunlarca suçtur...
FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

MesajKonu: Geri: Ordu Kumandanı Olmuş Ama Adam Olamamış!!! Ordu Kumandanı Olmuş Ama Adam Olamamış!!! Icon_minipostedÇarş. Tem. 29, 2009 7:14 pm

Adam durduk yere niye desin? Tamam Ocan hakaret etti. Senin hakaretinde orada var.
sportmedya

sportmedya

MesajKonu: Geri: Ordu Kumandanı Olmuş Ama Adam Olamamış!!! Ordu Kumandanı Olmuş Ama Adam Olamamış!!! Icon_minipostedÇarş. Tem. 29, 2009 7:14 pm

Tansu Sende Haklısın Katılıyorum
_sahmeran_

_sahmeran_

MesajKonu: Geri: Ordu Kumandanı Olmuş Ama Adam Olamamış!!! Ordu Kumandanı Olmuş Ama Adam Olamamış!!! Icon_minipostedÇarş. Tem. 29, 2009 7:17 pm

FranSuVa1905 demiş ki:
Adam durduk yere niye desin? Tamam Ocan hakaret etti. Senin hakaretinde orada var.

ben hakaret etmedi noktalar koydum. O hakaret mi?

Ocanın kilerin yanında bir hiç.

Al buyur meyhanede 2 kişi otururken bi anda geldi ve hakaret edip gitti. Ne de olsa ordu komutanı dava açılamayacağını biliyor;

Ordu Kumandanı Olmuş Ama Adam Olamamış!!! Ocanson
ocan

ocan

MesajKonu: Geri: Ordu Kumandanı Olmuş Ama Adam Olamamış!!! Ordu Kumandanı Olmuş Ama Adam Olamamış!!! Icon_minipostedÇarş. Tem. 29, 2009 7:19 pm

_sahmeran_ demiş ki:
UmutSultan demiş ki:

Nasıl bir zihniyet bu!

Bu kadar yalanı nasıl söylüyorsun hayret ettim doğrusu bir insan siyaset yapayım diye bu kadar alcalamaz ya
Çanakkaleye girmem mümkün değildedim neden dedin açıkladım 1 gün değil 2 gün gecikiriz buraya kadar bişey yok sonra başladın sizi o divana seçenin seni ordu kumandanı yapanın ....ler ben tüm bunlara sessiz kalacaktım öylemi ilk ss den öncesinide koy bakalım ama yok adam değilsin olamazsın ne dediysem iyi demişim sen hakettin bende söyledim meyhanedekilerde beni haklı buldu hadi işine abisi ayak altında gezme.
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir

MesajKonu: Geri: Ordu Kumandanı Olmuş Ama Adam Olamamış!!! Ordu Kumandanı Olmuş Ama Adam Olamamış!!! Icon_minipostedÇarş. Tem. 29, 2009 7:19 pm

Ortada tutulacak bir taraf yok ikiside sövmüş saymış

bence özür dileyip barışsınlar .. Yani yeni baslayan 10 yasında bebe yapsa tamam diyecemde yıllardır oynayan insanlar bunları yaparsa
FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

Ordu komutanı olanın bir yerleri kalkıyor. Bu lafına iyice bak
_sahmeran_

_sahmeran_

MesajKonu: Geri: Ordu Kumandanı Olmuş Ama Adam Olamamış!!! Ordu Kumandanı Olmuş Ama Adam Olamamış!!! Icon_minipostedÇarş. Tem. 29, 2009 7:21 pm

FranSuVa1905 demiş ki:

Ocanın hakaretlerini yanında bu hiçbişey kalır.

Ocanı korumanız altında yatan bu sır ne acaba?

Ocan gibiler hakaret edemez mi? Onlar melake mi?
UmutSultan

UmutSultan

MesajKonu: Geri: Ordu Kumandanı Olmuş Ama Adam Olamamış!!! Ordu Kumandanı Olmuş Ama Adam Olamamış!!! Icon_minipostedÇarş. Tem. 29, 2009 7:21 pm

Ocan haklı
FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

MesajKonu: Geri: Ordu Kumandanı Olmuş Ama Adam Olamamış!!! Ordu Kumandanı Olmuş Ama Adam Olamamış!!! Icon_minipostedÇarş. Tem. 29, 2009 7:23 pm

_sahmeran_ demiş ki:
FranSuVa1905 demiş ki:

Ocanın hakaretlerini yanında bu hiçbişey kalır.

Ocanı korumanız altında yatan bu sır ne acaba?

Ocan gibiler hakaret edemez mi? Onlar melake mi?

Bunun gibi hakareti Qarizmax arkadaşamızda yapmıştı sonucu ne oldu aynısı seninde olacak yani sen Ak Ocan Kara değil. Kendi sözlerine de bak diyorum ben.
_sahmeran_

_sahmeran_

MesajKonu: Geri: Ordu Kumandanı Olmuş Ama Adam Olamamış!!! Ordu Kumandanı Olmuş Ama Adam Olamamış!!! Icon_minipostedÇarş. Tem. 29, 2009 7:26 pm

ocan demiş ki:
_sahmeran_ demiş ki:
UmutSultan demiş ki:

Nasıl bir zihniyet bu!

Bu kadar yalanı nasıl söylüyorsun hayret ettim doğrusu bir insan siyaset yapayım diye bu kadar alcalamaz ya
Çanakkaleye girmem mümkün değildedim neden dedin açıkladım 1 gün değil 2 gün gecikiriz buraya kadar bişey yok sonra başladın sizi o divana seçenin seni ordu kumandanı yapanın ....ler ben tüm bunlara sessiz kalacaktım öylemi ilk ss den öncesinide koy bakalım ama yok adam değilsin olamazsın ne dediysem iyi demişim sen hakettin bende söyledim meyhanedekilerde beni haklı buldu hadi işine abisi ayak altında gezme.

İlk hakaret ettiği anı ss lerim ondan öncesini niye ss leyeyim. Ondan öncesinden herşey normaldi.

Ayrıca sen biraz dürüst ol.Sen bana açıklama yaptıktan hemen ardından ben sizi bu divana seçenin felan diye saydırmadım.
Aynen şunları söyledim.

İsyancılardan belediyeleri geri alamıyoruz bari Divan yardım etsin bi ordu göndersin olmadı gruplar kurdurtsun yardım göndersin o da olmadı Yeniçeri Ağası tedbiri ases fazladan tutsun dedim.
Ardından sen yeniçeri ağasıda kim diyince ben orda koptum

Sen daha aynı divanda bulunduğum yeniçeri ağasını tanımıyorsun hatta olduğpunun farkında değilsin. Ben ondan sonra o sözleri söyledim.

Ordu Kumandanı Olmuş Ama Adam Olamamış!!!

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 3 sayfası Sayfaya git : 1, 2, 3  Sonraki