Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Giysiler hakkında

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
@li

Giysiler hakkında Vide
MesajKonu: Giysiler hakkında Giysiler hakkında Icon_minipostedPaz Haz. 29, 2008 6:09 pm

Arkadaşlar enderundaki giysilerinizi önceden seçin sitesinde bi sorunmu var ben giremiyorumda?
sanduk

sanduk

Giysiler hakkında Vide
MesajKonu: Geri: Giysiler hakkında Giysiler hakkında Icon_minipostedPaz Haz. 29, 2008 6:21 pm

O proğramı Mit hazırlamıştı.Soruna en doğru cevabı da o verecektir.
@li

Giysiler hakkında Vide
MesajKonu: Geri: Giysiler hakkında Giysiler hakkında Icon_minipostedPaz Haz. 29, 2008 9:29 pm

Evet çok yararlı bir şeydi işaallah hata gideriilir
Mit

Mit

Giysiler hakkında Vide
MesajKonu: Geri: Giysiler hakkında Giysiler hakkında Icon_minipostedPaz Haz. 29, 2008 10:23 pm

http://enderun.wifeo.com/test.php

Bende sorun yok, tabi biraz beklemeniz gerekicek.

Bu arada baska bir siteye tasiyacagim.
Isoberto

Isoberto

Giysiler hakkında Vide
MesajKonu: Geri: Giysiler hakkında Giysiler hakkında Icon_minipostedPtsi Haz. 30, 2008 4:49 pm

Bide Makamlar tamamlansa tam süper olacak
Mit

Mit

Giysiler hakkında Vide
MesajKonu: Geri: Giysiler hakkında Giysiler hakkında Icon_minipostedPtsi Haz. 30, 2008 5:24 pm

Oyunun anasayfasi vs.. degisecek zaten. O zaman her seyi yeniden yapmam gerekecek.
@li

Giysiler hakkında Vide
MesajKonu: Geri: Giysiler hakkında Giysiler hakkında Icon_minipostedPtsi Haz. 30, 2008 5:41 pm

Rk'nın yine arayüzü değişecek mi? Razz Razz
okaytap

okaytap

Giysiler hakkında Vide
MesajKonu: Geri: Giysiler hakkında Giysiler hakkında Icon_minipostedPtsi Haz. 30, 2008 6:14 pm

Mit her konu açıldığında sen şu olacak bu değişecek diyosun bizi umutlandırıyorsun dostum ama birdeğişiklik olmuyor be.. ban 1
infini

infini

Giysiler hakkında Vide
MesajKonu: Geri: Giysiler hakkında Giysiler hakkında Icon_minipostedSalı Tem. 01, 2008 9:21 pm

mit cevap ver bunada okaytap haklıVery Happy:lol!:
muhammed

muhammed

Giysiler hakkında Vide
MesajKonu: Geri: Giysiler hakkında Giysiler hakkında Icon_minipostedPaz Tem. 06, 2008 8:42 pm

SmileSmileSmile:)ama ii bişey aa mit'in açtığı yer giysilerimi ilk den seçiyoruz süperr beğendim her gün değişik renkler deniyorum kendimi:)SmileSmileSmileSmile
muhammed

muhammed

Giysiler hakkında Vide
MesajKonu: Geri: Giysiler hakkında Giysiler hakkında Icon_minipostedC.tesi Ağus. 02, 2008 1:41 am

yha bizde o yanda çıkıyo karşık
Calvus

Calvus

Giysiler hakkında Vide
MesajKonu: Geri: Giysiler hakkında Giysiler hakkında Icon_minipostedC.tesi Ağus. 02, 2008 9:01 am

bende site düzgün çalışıyor. kısa süreli hata olmuştur belki
@li

Giysiler hakkında Vide
MesajKonu: Geri: Giysiler hakkında Giysiler hakkında Icon_minipostedC.tesi Ağus. 02, 2008 11:47 pm

suan düzgün sanırım bi anlık hata olusmustu.....

Giysiler hakkında

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası