Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Serefsız bulgarlar

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
kadir1131

kadir1131

Serefsız bulgarlar Vide
MesajKonu: Serefsız bulgarlar Serefsız bulgarlar Icon_minipostedPerş. Tem. 30, 2009 1:50 pm

ben bugün de sofia daydım ve sofia belediye başkanı belediyenin duyurusu bölümüne youtube den bir video koymuş orraya vtunnel den girdim ve Türkler ile bulgarlar savaşıyordu ve sonunda Türklerin hepsi kaçıyordu. bakın linki :

https://www.youtube.com/watch?v=LvvSEque3Ko

adminlerden rica ediyorum linki kaldırmayın bulgarların yaptığı rezsaleti serefsizliği herkes görsün
kadir1131

kadir1131

Serefsız bulgarlar Vide
MesajKonu: Geri: Serefsız bulgarlar Serefsız bulgarlar Icon_minipostedPerş. Tem. 30, 2009 1:54 pm

bu video tamamen hayal ürünüdür gerçekle bağlantısı yoktur bulgarlar kendi kaçacakları yerde bizi kaçıyo göstermişler bu sadece böyle videolarda bulunur. biz kaçmadık kaçmayız gerekirse tüm osmanlı şehit olur 45 gün iş göremeyiz ama yinede kaçmayız

bu serefsizler rk nın bir yun olduğunu daha anlayamamışlar o küçük beyinlerine (beyin var mı bilmiyorum) rk nın bir oyun olduğunu sokamamışlar.
_sahmeran_

_sahmeran_

Serefsız bulgarlar Vide
MesajKonu: Geri: Serefsız bulgarlar Serefsız bulgarlar Icon_minipostedPerş. Tem. 30, 2009 2:10 pm

ben youtube ta ki videoları izleyemiyorum ya :S

An error occurred diyor. Varmı bunu bilen?
Rapper

Rapper

Serefsız bulgarlar Vide
MesajKonu: Geri: Serefsız bulgarlar Serefsız bulgarlar Icon_minipostedPerş. Tem. 30, 2009 2:47 pm

hımmm salak bunlar Sumeska felan dior :S anlamadıgım turkler nasıl bulgarca
konusuo bulgar yapımı oldugu ordan beLLi Turklere Herzaman Kin beslemislerdir
kadir1131

kadir1131

Serefsız bulgarlar Vide
MesajKonu: Geri: Serefsız bulgarlar Serefsız bulgarlar Icon_minipostedPerş. Tem. 30, 2009 2:50 pm

vtunnel den girebilirsiniz
Atatürkçü Maraz
KFC Grafiker
KFC Grafiker
Atatürkçü Maraz

Serefsız bulgarlar Vide
MesajKonu: Geri: Serefsız bulgarlar Serefsız bulgarlar Icon_minipostedPerş. Tem. 30, 2009 3:05 pm

Bu siteyi kullanmadığım için izlemedim. bulgarların bu videosuna sessiz kalmayız. onların erkekliği zaten senaryonun neresinde yazıyorsa orada olur. Türklüğü anlayamazlar. Milli birliği bir Türk'ün gözünden asla göremezler. o video yanlızca aramızda gelecekte bir savaş çıkarsa askerleri korkmasın diye hazırlanmış bir video olabilir. Bir Türk'ün süngü hücumuyla onların yol kesmeleri, pusuları ve ya baskınları asla bir olamaz. Bu videoyu Genelkurmaya gönderelim. Gönderelim ki, ertesi sabah Tansu Çiller'in Yunanistan'a yapmak istediğini, İlker Başbuğ Bulgaristana Yapsın.
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

Serefsız bulgarlar Vide
MesajKonu: Geri: Serefsız bulgarlar Serefsız bulgarlar Icon_minipostedPerş. Tem. 30, 2009 3:44 pm

Namussuzluktan başka şey değil.
Yorum yapmaya değmez.
İşte bipppppppp Bulgarlar...
Türkler ne zaman kaçmışlar?
Yine harp olsa yine katılırlar.
Nistel

Nistel

Serefsız bulgarlar Vide
MesajKonu: Geri: Serefsız bulgarlar Serefsız bulgarlar Icon_minipostedPerş. Tem. 30, 2009 5:05 pm

ben bulgarca bir mesaj attım o vidyonun altına ama biri de çıkıp küfür etmiş siz aptalmısınızda cıkıp kufredıyosunuz türklerin ismini zedelıyosunuz he?bu kadar düşmeyin
Atatürkçü Maraz
KFC Grafiker
KFC Grafiker
Atatürkçü Maraz

Serefsız bulgarlar Vide
MesajKonu: Geri: Serefsız bulgarlar Serefsız bulgarlar Icon_minipostedPerş. Tem. 30, 2009 5:34 pm

İşte bu tam "One Minute!" lık bir durum!

Bir Türk Askerine Muharebeden kaçıyor derken, O askerin er meydanını kanınla sulayacağını bilmiyorlardı herhalde. yoksa bu kadar salak olmazlar. Soysuzlukta sınır tanımayan bu bipppppppp gün gelir cesetlerinde yol diye yürürüz. tamamı uçaksavar ile gelse g3 namlusuna süngü takıp üstüne koşarız.
Luiss

Luiss

Serefsız bulgarlar Vide
MesajKonu: Geri: Serefsız bulgarlar Serefsız bulgarlar Icon_minipostedPerş. Tem. 30, 2009 10:17 pm

Bizim bu sahte videolara karşı tek cevabımız tarih kitabıdır!
Yamatoo

Yamatoo

Serefsız bulgarlar Vide
MesajKonu: Geri: Serefsız bulgarlar Serefsız bulgarlar Icon_minipostedCuma Tem. 31, 2009 1:26 am

Kasaba duyuru kısmında başka sitenin reklamını yapmak suçtur bunu adminlere bildirip başkanı sildirmeliyiz hatırlayan lar ola bilir dedeağaç kasabası belediye başkanı ondan önceki başkanın yazdıg başka bir libk yzünden silin mişti
canpolat42

canpolat42

Serefsız bulgarlar Vide
MesajKonu: Geri: Serefsız bulgarlar Serefsız bulgarlar Icon_minipostedCuma Tem. 31, 2009 10:52 am

500 yıl egemenligimizde kalmalarına ragmen bizi tanıyamamışlar
LordImparator

LordImparator

Serefsız bulgarlar Vide
MesajKonu: Geri: Serefsız bulgarlar Serefsız bulgarlar Icon_minipostedCuma Tem. 31, 2009 1:59 pm

evet bendede bu hatadan veryior nası çözeriz
kartal13

kartal13

Serefsız bulgarlar Vide
MesajKonu: Geri: Serefsız bulgarlar Serefsız bulgarlar Icon_minipostedCuma Tem. 31, 2009 2:37 pm

1. Başka sitenin linkini koydu diye hiçbir bulgarı sildiremezsin orası Türkiye değil , bizim Türk adminleri gibi vampir değil adamlar oyuncularını sonuna kadar koruyorlar bizim Türk adminler cucur vs. bizim oyuncuların kuyusunu kazıyor

2.Şöyle matematiksel bir hesap yapalım: Türkler savaştan kaçmaz , Türkler kendi vatanını soymaz ve RK da bizim sayımız bulgarların 5 katı , hmm burada bi bozukluk yokmu sizcede madem böyle ozaman neden adamları yenemiyoruz ve neden savaşa gelen asker sayımız genel nüfusumuzun 6546878527657674 de 1'i ve neden bulgarlarla savaşımız başladığında isyankar çakma vatanseverler boy göstermeye başladı , bunların cevabını verebilecek babayiğit varmı?
c.kaan1020

c.kaan1020

Serefsız bulgarlar Vide
MesajKonu: Geri: Serefsız bulgarlar Serefsız bulgarlar Icon_minipostedPtsi Ağus. 03, 2009 7:49 pm

türk harbten kaçmaz.çünkü bunun en büyük günahlardan biri olduğunu bilirm.ama bu bulgar bipppppppp bunu bilmiyo.cevap verecek babayiğit şener abi.Çünkü bizimkiler oyunu yüzeysel olarak oynuyolar.çoğu foruma üye deil ve rasmi foruma öylesine arada bi bakıyolar.ilgizler ve savaştan haberdar değiller.ve açıkçası osmanlının önemli bi bölümü multi veya bi bakkim diey açılmış hesaplar
UmutSultan

UmutSultan

Serefsız bulgarlar Vide
MesajKonu: Geri: Serefsız bulgarlar Serefsız bulgarlar Icon_minipostedPtsi Ağus. 03, 2009 8:58 pm

sizin kurduğunuz orduda anca kaçmaya yarar Very Happy

Serefsız bulgarlar

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası