|
Yazar |
Mesaj |
Lepiska
|
Konu: Önemli!!! Paz Haz. 29, 2008 6:39 pm |
|
|
Arkadaşlar lütfen oyun şifrelerinizi kolay bulunacak şifreler yapmayın Çanakkalede birçok kişinin hesabı kullanılıyor.Oyun içi tanımadıklarınızı msn eklemeyin ve lütfen dosya almayın... |
|
|
|
***Ares***
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Konu: Geri: Önemli!!! Ptsi Haz. 30, 2008 2:36 am |
|
|
Bildiğim kadarıyla Anıl diye biri hacklemiş. |
|
|
|
Lepiska
|
Konu: Geri: Önemli!!! Ptsi Haz. 30, 2008 2:41 am |
|
|
kargafall oyun rumuzu çok fazla konuşmama rağmen sanırım hala hesapları kullanıyor bir daha yapmayacağım demişti.Birçok kişi oyunu bırakıyor |
|
|
|
turksehitoglu
|
Konu: Geri: Önemli!!! Ptsi Haz. 30, 2008 1:09 pm |
|
|
bende duydum gerçekten çok kötü o kadar emek boşa gidiyor lütfen daha dikkatli olalım... |
|
|
|
yolt01
|
Konu: Geri: Önemli!!! Ptsi Haz. 30, 2008 3:00 pm |
|
|
o hesapların parasının yarısını bana verirmi acep |
|
|
|
totalwar
|
Konu: Geri: Önemli!!! Ptsi Haz. 30, 2008 3:09 pm |
|
|
malesef 5 tane hesap siliniyor kasabamızdan birisi de malesef darkwraithx hesabı .. onca emek çöpe gitti .. yazık oldu.. allahından bu emi cocuk.. |
|
|
|
Darktemper
|
Konu: Geri: Önemli!!! Ptsi Haz. 30, 2008 3:57 pm |
|
|
Maalesef siliniyorum sevgili arkadaşlar.Bu kişinin diğer oyun hesabı Anilyilmaz'dır bir süre önce o silinmişti.Yine multi yaptığı için kendisine dava açılmıştır.Fakat anlayamadığım bir sebeple kargafall hesabını kurtarmış.Ben o çocuğa söyleyeceğimi söyledim.Karakterim silinirse hakkımı helal etmeyeceğimi söyledim:Çünkü bu bir hırsızlıktır emek hırsızlığı.Oyuna geri dönemezsem kendinize iyi bakın sevgili çanakkale halkı.Zaten geri dönersemde çanakkalede başlayacağımın garantisi yok.Yeni insanlar yeni yüzler.... |
|
|
|
Mit
|
Konu: Geri: Önemli!!! Ptsi Haz. 30, 2008 3:57 pm |
|
|
Bu insanlar utanmadan bunu yapiyorlar ya.. |
|
|
|
Mit
|
Konu: Geri: Önemli!!! Ptsi Haz. 30, 2008 3:59 pm |
|
|
- Darkwraithx demiş ki:
- Maalesef siliniyorum sevgili arkadaşlar.Bu kişinin diğer oyun hesabı Anilyilmaz'dır bir süre önce o silinmişti.Yine multi yaptığı için kendisine dava açılmıştır.Fakat anlayamadığım bir sebeple kargafall hesabını kurtarmış.Ben o çocuğa söyleyeceğimi söyledim.Karakterim silinirse hakkımı helal etmeyeceğimi söyledim:Çünkü bu bir hırsızlıktır emek hırsızlığı.Oyuna geri dönemezsem kendinize iyi bakın sevgili çanakkale halkı.Zaten geri dönersemde çanakkalede başlayacağımın garantisi yok.Yeni insanlar yeni yüzler....
Lévan'a söylersen, dava açilabilir, bunun çok agir cezalari vardir. |
|
|
|
Darktemper
|
Konu: Geri: Önemli!!! Ptsi Haz. 30, 2008 5:06 pm |
|
|
Maalesef ingilizcem Levanla konuşmaya yetecek kadar iyi değil.Ve maalesef fransızcamda yok.Elimden gelen en iyi şey ne yazıkki solon'a mesaj atmak ve sadece beklemek.Belki yardım eder diye.Ama işiniz yok ise bana çeviride yardım ederseniz memnun olurum.Çünkü benim elimden başka birşey gelmiyor |
|
|
|
Lepiska
|
Konu: Geri: Önemli!!! Ptsi Haz. 30, 2008 5:52 pm |
|
|
Darkwraithx Bu akşam bu konuyu hallederiz levan ve ljs ye mesaj atarız bende ve totalwarda ss ler var sende de var bu çocuğun terbiyesizliği yüzünden sen silinmemelisin o kdr ay emek var |
|
|
|
infini
|
Konu: Geri: Önemli!!! Ptsi Haz. 30, 2008 8:40 pm |
|
|
serefsizler her yolu bulmuş gerçekden üzücü bir olay |
|
|
|
oguzkagan
|
Konu: Geri: Önemli!!! C.tesi Tem. 12, 2008 7:35 am |
|
|
- Darktemper demiş ki:
- Maalesef ingilizcem Levanla konuşmaya yetecek kadar iyi değil.Ve maalesef fransızcamda yok.Elimden gelen en iyi şey ne yazıkki solon'a mesaj atmak ve sadece beklemek.Belki yardım eder diye.Ama işiniz yok ise bana çeviride yardım ederseniz memnun olurum.Çünkü benim elimden başka birşey gelmiyor
Solon128 in sana yazacagı şudur hesabına sahib çıksaydın diyecek boşuna onla ugraşma [i] |
|
|
|
Ormancini
|
Konu: Geri: Önemli!!! C.tesi Tem. 12, 2008 8:41 am |
|
|
oguzkagan günaydın biraz geç oldu dark arkadaşımız silindi |
|
|
|