Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Savaş(Son Durum 06 AĞUSTOS)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
Luiss

Luiss

Savaş(Son Durum 06 AĞUSTOS) Vide
MesajKonu: Savaş(Son Durum 06 AĞUSTOS) Savaş(Son Durum 06 AĞUSTOS) Icon_minipostedPerş. Ağus. 06, 2009 6:16 pm

Arkadaşlar Savaşta son durum nedir?Şuanda ordularımız nerede ne yapıyor?Ben daha savaşa gelme aşamasında olduğum için bu bilgilere ulaşamıyorum.Lütfen beni ve diğer arkadaşları bilgilendirir misiniz?
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

MesajKonu: Geri: Savaş(Son Durum 06 AĞUSTOS) Savaş(Son Durum 06 AĞUSTOS) Icon_minipostedPerş. Ağus. 06, 2009 6:21 pm

Anladığım kadarıyla maalesef ki harekat başarısız oldu.
mturkkan

mturkkan

MesajKonu: Geri: Savaş(Son Durum 06 AĞUSTOS) Savaş(Son Durum 06 AĞUSTOS) Icon_minipostedPerş. Ağus. 06, 2009 6:31 pm

başarısız olma diye bi şey yok bulgarlar dagılmış durumda bizden daha kötü durumdalar cok kayıpları var
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: Savaş(Son Durum 06 AĞUSTOS) Savaş(Son Durum 06 AĞUSTOS) Icon_minipostedPerş. Ağus. 06, 2009 7:00 pm

Kısaca Ben Özetliyeyim Savaşa Gelmek isteyen Herkes Serhad Boyuna Gelecek Oradan küffarın inine tekrardan akın edilecek

Kısacası

Savaş DAHA yeni Başlıyor Twisted Evil
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

MesajKonu: Geri: Savaş(Son Durum 06 AĞUSTOS) Savaş(Son Durum 06 AĞUSTOS) Icon_minipostedPerş. Ağus. 06, 2009 7:59 pm

Tamam beni de Sofya'dan alın 10 günüm (yaralı) doldu bulgur kesmeyi özledim. Twisted Evil
recep298

recep298

MesajKonu: Geri: Savaş(Son Durum 06 AĞUSTOS) Savaş(Son Durum 06 AĞUSTOS) Icon_minipostedPerş. Ağus. 06, 2009 8:01 pm

Yanlız Burası Takip Ediliyodu Kanımca Fazla Celallenmeyin Very Happy
jedi_penguen

jedi_penguen

MesajKonu: Geri: Savaş(Son Durum 06 AĞUSTOS) Savaş(Son Durum 06 AĞUSTOS) Icon_minipostedPerş. Ağus. 06, 2009 9:13 pm

EmirBerkKorkmaz demiş ki:
Anladığım kadarıyla maalesef ki harekat başarısız oldu.

Devam ettiği için bunu diyemeyiz. Eğer devam etmezsek deplasmana giden olduğumuz için kaybetmiş olabiliriz.

İlk maç gollü beaberlik ile bitti diyebiliriz.

Orada kalan ordularımızı bitiremediler. Bizim arkadaşlarımız yaralandı ama onların oyuncuları daha çoğunlukla öldüler.
100 kayıpları varsa 70'i ölü idi.

Eğer yine 4-5 ordu ile ikinci maça çıkabilirsek bu sefer işi bitirebiliriz.

Saygılarımla.
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: Savaş(Son Durum 06 AĞUSTOS) Savaş(Son Durum 06 AĞUSTOS) Icon_minipostedPerş. Ağus. 06, 2009 9:55 pm

Recebim Ben Osmanlıca yazıyorum ya Very Happy
ozanbey

ozanbey

MesajKonu: Geri: Savaş(Son Durum 06 AĞUSTOS) Savaş(Son Durum 06 AĞUSTOS) Icon_minipostedCuma Ağus. 07, 2009 2:31 pm

harmanlıda ki durum farklı bence bu savaş bizimdir...
FalcoN

FalcoN

MesajKonu: Geri: Savaş(Son Durum 06 AĞUSTOS) Savaş(Son Durum 06 AĞUSTOS) Icon_minipostedPtsi Ağus. 10, 2009 6:16 pm

ordular harmanlıda ama tık yok su an
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: Savaş(Son Durum 06 AĞUSTOS) Savaş(Son Durum 06 AĞUSTOS) Icon_minipostedPtsi Ağus. 10, 2009 7:57 pm

FalcoN demiş ki:
ordular harmanlıda ama tık yok su an
sen nrdesin?
FalcoN

FalcoN

MesajKonu: Geri: Savaş(Son Durum 06 AĞUSTOS) Savaş(Son Durum 06 AĞUSTOS) Icon_minipostedPtsi Ağus. 10, 2009 9:33 pm

harmanlidayim gruplara girersen gorursun... bu arada cok iisin.. nick Assona
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: Savaş(Son Durum 06 AĞUSTOS) Savaş(Son Durum 06 AĞUSTOS) Icon_minipostedPtsi Ağus. 10, 2009 9:44 pm

FalcoN demiş ki:
harmanlidayim gruplara girersen gorursun... bu arada cok iisin.. nick Assona
Müfreze komutanları mesajla herşeyi bildirdi.Zahmet edip TIKlasaydın görürdün
FalcoN

FalcoN

MesajKonu: Geri: Savaş(Son Durum 06 AĞUSTOS) Savaş(Son Durum 06 AĞUSTOS) Icon_minipostedSalı Ağus. 11, 2009 3:38 am

confused keske mesajlarda giden kutusu olsaydı gönderdiğim msjları ve cvp alamadığım msjların ss lerini yollasaydim
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: Savaş(Son Durum 06 AĞUSTOS) Savaş(Son Durum 06 AĞUSTOS) Icon_minipostedSalı Ağus. 11, 2009 7:54 pm

Ben cevap aldıklarımı koyayım istersen Smile Hey allahım

Savaş(Son Durum 06 AĞUSTOS)

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası