|
Yazar |
Mesaj |
show_time
|
Konu: Geri: çanakkale isyanı Cuma Ağus. 07, 2009 4:20 pm |
|
|
|
|
|
|
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: çanakkale isyanı Cuma Ağus. 07, 2009 6:10 pm |
|
|
Hahah |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: çanakkale isyanı Cuma Ağus. 07, 2009 6:22 pm |
|
|
bakın cengaver ihmalkarlık vardır kimse çıkıp ihmalkarlık yoktue demesin lütfen ancak isyan multi ile yapılmıs malları geri alma gibi bir ihtimalimiz yok mu adminlere basvursak... |
|
|
|
Bariscik_asilzade
Moderatör
|
Konu: Geri: çanakkale isyanı Cuma Ağus. 07, 2009 11:08 pm |
|
|
Bak kardeş benim tek ihmarkarlıgım o gün siliniyor olmam |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: çanakkale isyanı C.tesi Ağus. 08, 2009 1:01 am |
|
|
cengaver silinmeden önceki gün kasayı kitlememiş olman ihmalkarlık...ases sayısı onca ay 2 yken sen şöhret peşinden gidip güya kasayı zarara uğratmamak için ases sayısını düşürmen ihmalkarlık...silinme sebebini bilmiyorum ama ondanda bir ihmalkarlık varki silindin ve nitekim ayvalıktan sonra bence çanakkalede senin elinde patladı silinmiş olabilirsin ama bole malesef ki... |
|
|
|
skywalker22
Moderatör
|
Konu: Geri: çanakkale isyanı C.tesi Ağus. 08, 2009 9:10 am |
|
|
- _sahmeran_ demiş ki:
- Sky bu aralar çok meşgul.
Her bir şeyi Babai ye yormak zorunda sahmeran hocam orda kastettiğim babai değildi yeni türeyen isyan örgütleri vardı onları öğrenmek istedim inanmıycaksın ama neyse genede söleyeyim
Bu arada sen bu babai örgütüne çok sıcak bakıyorsun herhalde her mesajta onlar adına konuşur oldun
İlginç |
|
|
|
_sahmeran_
|
Konu: Geri: çanakkale isyanı C.tesi Ağus. 08, 2009 10:25 am |
|
|
Sıcak bakıp bakmadığım seni alakadar etmez. Babai desteklediğim tek bir mesajımı göster |
|
|
|
Bariscik_asilzade
Moderatör
|
Konu: Geri: çanakkale isyanı C.tesi Ağus. 08, 2009 10:26 am |
|
|
- SAYLI demiş ki:
- cengaver silinmeden önceki gün kasayı kitlememiş olman ihmalkarlık...ases sayısı onca ay 2 yken sen şöhret peşinden gidip güya kasayı zarara uğratmamak için ases sayısını düşürmen ihmalkarlık...silinme sebebini bilmiyorum ama ondanda bir ihmalkarlık varki silindin ve nitekim ayvalıktan sonra bence çanakkalede senin elinde patladı silinmiş olabilirsin ama bole malesef ki...
Anlamıyormusun bee diyorum ki bak ases sayısı 1 hafta boyunca 2 tuttum ve 1 haftada 1 tutup ödenekliyecektim.. Senin gibi belediyenin zarar etmemesi için senin raporundaki zarar ortada. Bak eger o gece silinmeseydim ödenek hazırlanıp gönderilecekti. ilknur_ceza_rap eşime o hatta Çandan Çanakkaleye çagırdım. Çünkü şu sıralar kardeşine bile güvenmeyeceksin kallleş çıkıyor...! Bak senin gibi divanda görev istemem hep bu görevi mi yapacam diyenler yüzünden Yeniçeri agalıgını kimseye veremedik..! Millet Savaşta savaşta olmayanda görev begenmiyorlar.! Şahmeranında dedigi gibi Yeniçeri agası benim olaya mudahale etmeliydi..! ŞİMDİ SUÇU BENİM ÜZERİME ATMA..! |
|
|
|
_sahmeran_
|
Konu: Geri: çanakkale isyanı C.tesi Ağus. 08, 2009 10:28 am |
|
|
Saylı isyan üzerinden siyasi çıkar elde etmeye çalışma!
Mantıklı olarak düşünürsen aslında tüm hatanın Divanda olduğu görülebiliyor. |
|
|
|
skywalker22
Moderatör
|
Konu: Geri: çanakkale isyanı C.tesi Ağus. 08, 2009 4:39 pm |
|
|
- _sahmeran_ demiş ki:
Sıcak bakıp bakmadığım seni alakadar etmez. Babai desteklediğim tek bir mesajımı göster Hey Allahım bi kerede anlayarak okusanız şu mesajlarımı
Orda destekliyosun demedim sıcak bakıyosun dedim
Örnek diğer başlıktaki mesajın |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: çanakkale isyanı C.tesi Ağus. 08, 2009 8:50 pm |
|
|
Bu olayda divana çamur kesinlikle atmayın.Bu işlerin nasıl yürüdüğünü bilmiyorsanız susup öğreneceksiniz. Karesi Eyalet yönetimi her kasabanın güvenliğinden sorumlu değil. 9 adet kasaba var her kasabanın reisi var önce reisler belediyeyi korumak için tedbir alacak sonra eyaletten yardım isteyecek. Karesi Eyaleti her kasabaya devamlı ases başı tutucak kadar zengin değil. Ayrıca reis siliniyorsa bir grupla iktidar savunulabilirdi. Kaldıki o zaman eyaletin beylerbeyidim. Belediyeye ases başı gibi bir talep geldiğinide görmedim. Birşey bilmeden konuşmak için çıkıp yok suç divanın yok suç onun diye boy göstermeyin. Bu işte suçlu birileri varsa çanakkalede yaşayan neyin ne olduğunu bilen kişilerdir.Gündüz grup kurup iktidarı savunmayı akıl edemeyecek kadar cahil kişilermisiniz? |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: çanakkale isyanı C.tesi Ağus. 08, 2009 9:02 pm |
|
|
hahahaha cengaver alemsin 2.günde bir görevlerden istifa eden ben değildim...çanakkale isyanından kaç gün sonra ben istifa ettim bir bak istersen yeniçeri ağasının benle alakası ne konuyu bana bağlıyorsun...ve ben size sunu hala anlatamadım misal reis yrn silincek bugun kasayı ödeneklemiş olsa ve yrn siliniyor yazısını gördüğünde ödeneği iptal etmeseler o zaman hiç bir kayıp olmazdı...cengaver bana gelipte zarar ettirdiğin ortada diyipte saçma sapan konusma zarar ettiğini kabul edioz ne yapabiliriz ki günde 60 akçe haraç kesilio(öle biliorum) ve ben sadece meyhaneden gelen gelirle kasayı nsl kar ettireyim...eyaletin durumunu herkez bilio ve mal almadığınıda ben o malları kime satacaktım...he senin gibi ases sayısını düşürüpte millete avantaj mı sağlasaydım şimdi bir daha bak ben mi daha çok zarar vermişi sen mi??? sahmeran hocam isyan üzerinden ne gibi siyasi çıkar elde etcem sölermisin allah askına bole bos bos seyler sölemeyin.... |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: çanakkale isyanı C.tesi Ağus. 08, 2009 9:12 pm |
|
|
Saylı cengaver silineceksiniz yazısını gördüğünde sanırım öğleden sonra olması lazım öyle hatırlıyorum çünkü. Şimdi adam gece kasayı kilitletiyor.Ertesi gün sabah herşey normal silinme falan yok.Ödeneklediği kişi ödeneği iptal ediyor.Buraya kadar normal, öğleden sonra siliniceksiniz yazısını gördüğü zaman elinden birşey gelmiyor.Yani adam fal açmadı öğlen silinicem bugün ödeneği iptal ettirmiyim diye. En azından düşüncem budur. Cengaverin ihmal'i varsa oda şudur. 2-3 kişiden bir grup kurdurup iktidarı savunmaması yada ases başı talep etmemesidir. |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: çanakkale isyanı C.tesi Ağus. 08, 2009 9:15 pm |
|
|
neyse ne tmm kimse suşlu değil tek suçlu isyancılar...ancak kasa -500 küsürlerde...isyanın multi ile yapıldığı ortada adminlere basvursak malları geri alma şansımız yok mu şimdi bunu konusalım...(çünkü daha önce böle bişi duymustum) |
|
|
|
ocan
|
Konu: Geri: çanakkale isyanı Paz Ağus. 09, 2009 12:10 am |
|
|
Benimde bildiğim kadarıyla cengaver silinecegini öğleden sonra öğrendi hatta direk divan gurubunda bildirdi. Ayrica cengver silinince biçok kişiye isyan edip alın belediyeyi dedik hatta sayliyede sende yardım et dedim beni ilgilendirmez bana isyan için izin çıkmadı başkasına çıktı dedi geçiştdi ogün dediğimi yapıp isyan izni alan kişiye yardım etseydiniz bunların hiçbiri olmazdı şimdi suçlu aramayın. |
|
|
|
_sahmeran_
|
Konu: Geri: çanakkale isyanı Paz Ağus. 09, 2009 12:08 pm |
|
|
- show_time demiş ki:
- Bu olayda divana çamur kesinlikle atmayın.Bu işlerin nasıl yürüdüğünü bilmiyorsanız susup öğreneceksiniz.
Karesi Eyalet yönetimi her kasabanın güvenliğinden sorumlu değil. 9 adet kasaba var her kasabanın reisi var önce reisler belediyeyi korumak için tedbir alacak sonra eyaletten yardım isteyecek. Karesi Eyaleti her kasabaya devamlı ases başı tutucak kadar zengin değil. Ayrıca reis siliniyorsa bir grupla iktidar savunulabilirdi. Kaldıki o zaman eyaletin beylerbeyidim. Belediyeye ases başı gibi bir talep geldiğinide görmedim. Birşey bilmeden konuşmak için çıkıp yok suç divanın yok suç onun diye boy göstermeyin. Bu işte suçlu birileri varsa çanakkalede yaşayan neyin ne olduğunu bilen kişilerdir.Gündüz grup kurup iktidarı savunmayı akıl edemeyecek kadar cahil kişilermisiniz?
Ben divan her kasabaya ases başı tutsun demiyorum ki. Tehlikeli ksabalara tutsun. Çanda isyan oldu sonra Ezinede oldu ardındanda Çanakkalede. İsyancılar resmen geliyoruz dediler.
Kaldı ki biz Çanakkalede karşı isyan yapmak için bile 5 adam zor bulduk. Cengaverin silindiği gün iktidarı savunmak için adam zaten bulamazdık. Çünkü kimse isyancıları takmıyor. Benim meselem değil diyor. Ee hadi bulduk diyelim sayımız yine isyancılara yetmezdi ki.
Kaç kişi oldukları halen bilinmiyor.
Divan biraz düşünceli olsaydı bu işi Çanakkale halkına bırakıp gitmezdi. Sonra gelmiş karşıma suçlu aramayın diyorsun. Binlerce akçelik zarar karşısında suçluda ararım, hainde! |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: çanakkale isyanı Paz Ağus. 09, 2009 1:07 pm |
|
|
suçluda belli hainde koskocaman hainleri görmezden geldikçe birbirinize çok saldırırsınız : )) |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: çanakkale isyanı Paz Ağus. 09, 2009 5:33 pm |
|
|
Ezinede isyan olalı ay oldu.Sen diyorsunki tehlikeli bölgelere asesbaşı tut. Ezinenin komşusu edremit orasıda tehlikeli bölge o zaman. Yada çanın komşusu gönen orasıda tehlikeli bölge. Yani anlayacağınız divanın zaten şu an için elinden birşey gelmezdi.Gelmesi için binlerce akçe harcaması gerekliydi. Koskoca çanakkaleden 5 kişi bulamıyorsanız yeteri kadar halka mesaj atmıyorunuz demektir.Kasaba listesinin başından 10 kişiye mesaj atmakla bu iş olmaz.Onlarca kişi var 255 gp - 5 gp arası herkeze mesaj at bak bakalım kaç kişi bulacaksın. Suçu birilerinde arıyacaksanız boşuna divandaki kişilerde aramayın. |
|
|
|
skywalker22
Moderatör
|
Konu: Geri: çanakkale isyanı Paz Ağus. 09, 2009 5:57 pm |
|
|
Asesbaşımı , yaw karesi eyaleti o kadar zengin değilki ne yaptınız |
|
|
|
Baba_İlyas
|
Konu: Geri: çanakkale isyanı Ptsi Ağus. 17, 2009 1:30 pm |
|
|
Değerli Kamuoyu;
Babai Hareketinin sözü edilen bu isyanla bir ilgisi yoktur. Ayrıca, hareketimiz -burada lafı güzaf edenlerin de iyi bildikleri gibi- kurumsal bir oluşumdur. Tüm delillerini kendi resmi sitesinde zaten anı anına yayımlamaktadır.
Hareketimizin, herhangi bir konuda "delilimiz var" beyanının ardından, delil sunamadığını tek bir olayı ispat edemeyeni, burada tüm okuyucuların huzurunda aşağılık birer yalancı ilan ediyoruz.
HODRİ MEYDAN.. İSPAT EDİN...
İspat edemiyorsanız ise erdemli olun susun. Biz Babai Hareketiyiz. Bu oyunda rastlanacak tüm oyunculardan daha dürüst olduğumuzu cümle alem bilir. Hatta bizi yıpratacak laf yazanlar dahi bilir.
İlave olarak;
"Bey gelsin istesin vb. gibi bir tavır bizden meydana gelemez"... Biz sizin bey dediklerinizi, ayaklarımızın altında pas pas yapmışız...
Üçkağıtçıdan, sahtekardan, hainden, multiciden, yalancıdan, lafını unutup ahkam kesenden, kendini bilmezden, cahilden UMUCU OLAN BİZLE OLAMAZ.
Milletimiz en doğrusunu takdir etmektedir.
En son Baba_İlyas tarafından Ptsi Ağus. 17, 2009 1:34 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
merve44_10
|
Konu: Geri: çanakkale isyanı Ptsi Ağus. 17, 2009 1:32 pm |
|
|
Bu isyanlarla ele geçirilen belediyelerin sayısı yok artık,vay osmanlının haline. |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: çanakkale isyanı Ptsi Ağus. 17, 2009 2:14 pm |
|
|
- Baba_İlyas demiş ki:
- Değerli Kamuoyu;
Babai Hareketinin sözü edilen bu isyanla bir ilgisi yoktur. Ayrıca, hareketimiz -burada lafı güzaf edenlerin de iyi bildikleri gibi- kurumsal bir oluşumdur. Tüm delillerini kendi resmi sitesinde zaten anı anına yayımlamaktadır.
Hareketimizin, herhangi bir konuda "delilimiz var" beyanının ardından, delil sunamadığını tek bir olayı ispat edemeyeni, burada tüm okuyucuların huzurunda aşağılık birer yalancı ilan ediyoruz.
HODRİ MEYDAN.. İSPAT EDİN...
İspat edemiyorsanız ise erdemli olun susun. Biz Babai Hareketiyiz. Bu oyunda rastlanacak tüm oyunculardan daha dürüst olduğumuzu cümle alem bilir. Hatta bizi yıpratacak laf yazanlar dahi bilir.
İlave olarak;
"Bey gelsin istesin vb. gibi bir tavır bizden meydana gelemez"... Biz sizin bey dediklerinizi, ayaklarımızın altında pas pas yapmışız...
Üçkağıtçıdan, sahtekardan, hainden, multiciden, yalancıdan, lafını unutup ahkam kesenden, kendini bilmezden, cahilden UMUCU OLAN BİZLE OLAMAZ.
Milletimiz en doğrusunu takdir etmektedir. hem hırsızlık yapacaksın hem dürüst olacaksın maşallah Allah iniş takımlarına zarar vermesin : )) |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: çanakkale isyanı Ptsi Ağus. 17, 2009 3:36 pm |
|
|
|
|
|
|
skywalker22
Moderatör
|
Konu: Geri: çanakkale isyanı Ptsi Ağus. 17, 2009 9:58 pm |
|
|
bu ne ya adam resmen sitesinin reklamını yapıyo kardeşim , adminler buna bir dur demiycekmi ?
Hem köprülü ailesinin resmi forumu kullanmadığını da kim sölemiş , orda biz keyfimizden kullanmıyoruz , kullandırtmıyorlar..
Orda sizin yediğiniz baskıyı bizde yiyoruz ve burda adaleti buluyoruz hepsi bu..
Nankör bunlar resmen :@ |
|
|
|
EmirBerkKorkmaz
|
Konu: Geri: çanakkale isyanı Ptsi Ağus. 17, 2009 10:02 pm |
|
|
Hehe o başlığı ben de okudum çok güldüm. |
|
|