|
I. Osmanlı Güzellik Yarısması !!! Başvurular Burada --->>> |
|
|
Nasıl buldunuz ??? | Ah dicey :D | | 10% | [ 4 ] | Renkli bişeylere benzziyo !!! | | 5% | [ 2 ] | İşin gucun yok mu ? | | 26% | [ 10 ] | Negative | | 13% | [ 5 ] | Yine sen ha :D Yine 1 ilk :D | | 8% | [ 3 ] | Bakıp gorcez | | 8% | [ 3 ] | Güzelleri merak ediyoruz... | | 30% | [ 12 ] |
| Toplam Oylar : 39 | | Anket kapatıldı |
|
Yazar |
Mesaj |
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: I. Osmanlı Güzellik Yarısması !!! Başvurular Burada --->>> Çarş. Ağus. 12, 2009 5:10 pm |
|
|
|
|
|
|
hamet42
|
Konu: Geri: I. Osmanlı Güzellik Yarısması !!! Başvurular Burada --->>> Çarş. Ağus. 12, 2009 5:24 pm |
|
|
|
|
|
|
merve44_10
|
Konu: Geri: I. Osmanlı Güzellik Yarısması !!! Başvurular Burada --->>> Çarş. Ağus. 12, 2009 5:31 pm |
|
|
hamet daha senin üstün yok heh ben koymıyayım resmimi diyorum:PPPPP |
|
|
|
hamet42
|
Konu: Geri: I. Osmanlı Güzellik Yarısması !!! Başvurular Burada --->>> Çarş. Ağus. 12, 2009 5:34 pm |
|
|
Ben bilerek böyle çıplak geziyom Özel kreasyon buu |
|
|
|
hamet42
|
Konu: Geri: I. Osmanlı Güzellik Yarısması !!! Başvurular Burada --->>> Çarş. Ağus. 12, 2009 5:35 pm |
|
|
- hamet42 demiş ki:
- Ben bilerek böyle çıplak geziyom
Özel kreasyon buu Karakterimin vücudu güzel olduğundan her tarafını örtmüyom güzelliği kapanmasın diye |
|
|
|
merve44_10
|
Konu: Geri: I. Osmanlı Güzellik Yarısması !!! Başvurular Burada --->>> Çarş. Ağus. 12, 2009 5:37 pm |
|
|
haha da geç kaldın yarışma erkeklere uyarlandı görmedinmi dj in yazısını |
|
|
|
hamet42
|
Konu: Geri: I. Osmanlı Güzellik Yarısması !!! Başvurular Burada --->>> Çarş. Ağus. 12, 2009 5:54 pm |
|
|
Böylece kazanan benim, çünkü bu güzelliğe bir rakip bile çıkamadı .. |
|
|
|
TaNsU
|
Konu: Geri: I. Osmanlı Güzellik Yarısması !!! Başvurular Burada --->>> Perş. Ağus. 13, 2009 2:53 am |
|
|
hamet artık karizmatik erkek yarışması yapıyoruz hemen kıskançlığından koymuşsun resmini senden çık aradan |
|
|
|
merve44_10
|
Konu: Geri: I. Osmanlı Güzellik Yarısması !!! Başvurular Burada --->>> Perş. Ağus. 13, 2009 8:27 am |
|
|
|
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: I. Osmanlı Güzellik Yarısması !!! Başvurular Burada --->>> Perş. Ağus. 13, 2009 1:18 pm |
|
|
o kadar bekledik hiç katılım olmadı öm atsaydın kafadan birinciydin neyse bi daki sefere
|
|
|
|
merve44_10
|
Konu: Geri: I. Osmanlı Güzellik Yarısması !!! Başvurular Burada --->>> Perş. Ağus. 13, 2009 1:24 pm |
|
|
dj yeni bir başlık açıyormusun erkekler için olan yarışma için ? jüri olmaya talibim.tabi istersen |
|
|
|
EmirBerkKorkmaz
|
Konu: Geri: I. Osmanlı Güzellik Yarısması !!! Başvurular Burada --->>> Perş. Ağus. 13, 2009 1:39 pm |
|
|
Alın bu da benden. |
|
|
|
epiphania
|
Konu: Geri: I. Osmanlı Güzellik Yarısması !!! Başvurular Burada --->>> Perş. Ağus. 13, 2009 2:53 pm |
|
|
way way wayy
süpermiş bu yarışma hadi bakalım hodri meydan beyler |
|
|
|
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: I. Osmanlı Güzellik Yarısması !!! Başvurular Burada --->>> Perş. Ağus. 13, 2009 3:50 pm |
|
|
En yağuşuklu benim nihahah |
|
|
|
|
I. Osmanlı Güzellik Yarısması !!! Başvurular Burada --->>> |
|
|