Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Medresede Dersler....

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
excalybor

excalybor

Medresede Dersler.... Vide
MesajKonu: Medresede Dersler.... Medresede Dersler.... Icon_minipostedPaz Haz. 29, 2008 8:40 pm

Çok değerli Valandil Hocam, Ders verebilcek durumda olan Seviye 3 ler ve Ders Almak istiyen benim gibi dostlar...
Dün ve bugün son saatlere kadar beklememe rağmen medresede bir ders kontenjanın boş kaldığını görmekteyim. Erken saatlerde devlet yolunda açılabilecek derslerin çok kolay dolduğuna her zaman şahit olmaktayım. Belli bir saatten sonre desr verebilecek olan arkadaşlarımızda ders boş geçer diye ders vermekten kaçındıklarını düşünüyorum.
Kasabamın ihtiyaçaları dolayısıyla benim çok acele bilgilerimi tamamlamam lazım, açıkcası ders alacak hoca bulmak dışında bir sıkıntım da yok. Buna nasıl bir çözüm bulabiliriz....
Bence ders verebilecek bir seviye 3 için 50 Akçe iyi para neden bu değerlendirilmiyor aydınlatırsanız sevinirim kolay gelsin...
excalybor

excalybor

MesajKonu: Geri: Medresede Dersler.... Medresede Dersler.... Icon_minipostedPaz Haz. 29, 2008 11:04 pm

Greatalexander Hocam Ticaret dersi vermeye başladı bugün....Saat 21:00 itibariyle ders alabildik. Ama 2 boş kontenjan kaldı 23:05 itibariyle o da dersin geç olmasından kaynakladı heralde...
Neyse hocamdan İdare ve Ticaret alanında derslerin devamını bekliyoruz...
Valandil

MesajKonu: Geri: Medresede Dersler.... Medresede Dersler.... Icon_minipostedPtsi Haz. 30, 2008 12:49 am

Arkadaşlar...

Ders olmaması benm suçum deil, ders veren olmazsa haliyle benm kabul edecek bir dersim de olmaz...

...

Not: Daha öncede defalarca dedim, örneğin saat 14:00 a kadar oyunda oluyorum...

O zamana kadar 1 kişi başvurmuş oluyo ve kabul ediyorum...

Sonra haliyle sizler gibi bizimde özel yaşamımız var ve onları hallediyoruz...

Akşam 9-10 gibi gelip varsa başka ders onları kabul ediyorum vs vs...

Bu olasılıkları yüzlerce arttırabiliriz...

Anlatabildim umarım...
ridibuda

ridibuda

MesajKonu: Geri: Medresede Dersler.... Medresede Dersler.... Icon_minipostedPtsi Haz. 30, 2008 2:53 pm

Sayın Valandil,

Sorunun sizden kaynaklamadığını biliyorum bence sorun gelişmekte olan Osmanlı'da yeterince ders verebilecek durumda olan s3 arkadaşların olamamasıdır.

Tabiiki sizin özel bir yaşantınız olacaktır ders verebilecek arkadaşlarda bunu göz önünde bulundurarak öglen 14:00'a kadar ders başvurularında bulunacaktır.

Hepinize Saygılar ve İyi Oyunlar Dilerim.

Ridibuda.

Medresede Dersler....

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası