Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Bulgar Davaları ve İfadeler [Önemli]

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
Savron

Savron

Bulgar Davaları ve İfadeler [Önemli] Vide
MesajKonu: Bulgar Davaları ve İfadeler [Önemli] Bulgar Davaları ve İfadeler [Önemli] Icon_minipostedCuma Ağus. 14, 2009 2:40 pm

Bulgaristanda hakkında ikinci dava açılan arkadaşlarımız dava süreçlerini uzatmak için lütfen kesinlikle ifade vermesinler. Bildiğiniz gibi Ljs sonunda şikayetlere cevap verdi ve delilleri toparlayın gönderin dedi. Bu süreç sonunda büyük ihtimal Bulgarlara büyük cezalar gelecektir. Ayriyatten hakkında ikinci dava açılan arkadaşlarımızın davaları iptal edilebilir ya da Ljs'nin verdiği kararlar doğrultusunda daha önceden cezalandırıldıkları için beraat ile sonuçlandırılmak zorunda bırakılabilir. Sizlerden isteğim dava sürecini uzatmak ve Ljs'nin kararını bekleyerek zaman kazanmak için ifade vermemenizdir.

Not : İllahi de ifade vermek isteyen arkadaşlarımız var ise kendilerini şahit olarak çağırsınlar ve oraya ifade versinler Wink
kadir1131

kadir1131

MesajKonu: Geri: Bulgar Davaları ve İfadeler [Önemli] Bulgar Davaları ve İfadeler [Önemli] Icon_minipostedCuma Ağus. 14, 2009 3:37 pm

bana bulgarlr 650 akçe ve 4 gün hapis cezası verdiler yani 4 gün hapis bitti 650 akçeninde 613 akçesi kaldı Very Happy LJS bu cezaları kaldırırsa banim cezamda bitecekmi 650 akçe yerine0 mı olcak yoksa eski param mı olcak? yoksa 650 akçeyi ödemeye devammı ? Very Happy
Yamatoo

Yamatoo

MesajKonu: Geri: Bulgar Davaları ve İfadeler [Önemli] Bulgar Davaları ve İfadeler [Önemli] Icon_minipostedCuma Ağus. 14, 2009 9:04 pm

kadir 650 akçeyi ödemeye devam burda bagzı arkadaşlara

Sv2 olan arkadaşlara 7 gün hapis
Bagzı arkadaşa 2 şer dava gibi bunları bildirip iptal edip düzeltilecek yan sen aynen ödemeye devam Very Happy
D4RK41

D4RK41

MesajKonu: Geri: Bulgar Davaları ve İfadeler [Önemli] Bulgar Davaları ve İfadeler [Önemli] Icon_minipostedC.tesi Ağus. 15, 2009 12:01 pm

Galiba Dün Akşam iletilcekti. Sonuç alınabildi mi?
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

MesajKonu: Geri: Bulgar Davaları ve İfadeler [Önemli] Bulgar Davaları ve İfadeler [Önemli] Icon_minipostedPaz Ağus. 16, 2009 10:37 pm

Ya abi ben kadıya hakaret ettim ama listeye beni de eklemişiniz.
Zararlı çıkmayalım.
ozanbey

ozanbey

MesajKonu: Geri: Bulgar Davaları ve İfadeler [Önemli] Bulgar Davaları ve İfadeler [Önemli] Icon_minipostedPtsi Ağus. 17, 2009 2:10 pm

EmirBerkKorkmaz demiş ki:
Ya abi ben kadıya hakaret ettim ama listeye beni de eklemişiniz.
Zararlı çıkmayalım.
seni çıkarsınlar bence Smile
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

MesajKonu: Geri: Bulgar Davaları ve İfadeler [Önemli] Bulgar Davaları ve İfadeler [Önemli] Icon_minipostedPtsi Ağus. 17, 2009 3:44 pm

Bence de. Very Happy

Bulgar Davaları ve İfadeler [Önemli]

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası