|
I.Osmanli Karizmatik Erkek Yarısmasi-Basvuru(Bilgiler) |
|
|
Yazar |
Mesaj |
_sahmeran_
|
Konu: Geri: I.Osmanli Karizmatik Erkek Yarısmasi-Basvuru(Bilgiler) Çarş. Ağus. 19, 2009 11:54 am |
|
|
Bende katılıyorum
Birinci belli
İkinciyi seçin |
|
|
|
TaNsU
|
Konu: Geri: I.Osmanli Karizmatik Erkek Yarısmasi-Basvuru(Bilgiler) Çarş. Ağus. 19, 2009 11:55 am |
|
|
dimi ama hamet ne anlar yakışıklıdan |
|
|
|
hamet42
|
Konu: Geri: I.Osmanli Karizmatik Erkek Yarısmasi-Basvuru(Bilgiler) Çarş. Ağus. 19, 2009 12:09 pm |
|
|
- TaNsU demiş ki:
- dimi ama hamet ne anlar yakışıklıdan
Hııh Niye anlamayım |
|
|
|
ekinoks
|
Konu: Geri: I.Osmanli Karizmatik Erkek Yarısmasi-Basvuru(Bilgiler) Çarş. Ağus. 19, 2009 12:16 pm |
|
|
Durun itirazım var Osmanlıdan çirkin çıktığı nerde görülmüş.Hepsi ayrı birer aslan parçası İlle yakışıklı olacaksa Canko'mdan başkasını tanımam tek geçerim.İkinciyide burdan siz seçin |
|
|
|
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: I.Osmanli Karizmatik Erkek Yarısmasi-Basvuru(Bilgiler) Çarş. Ağus. 19, 2009 12:21 pm |
|
|
Beni unutma Apla bende Çakma Cankoyum anladın sen onu |
|
|
|
ekinoks
|
Konu: Geri: I.Osmanli Karizmatik Erkek Yarısmasi-Basvuru(Bilgiler) Çarş. Ağus. 19, 2009 12:24 pm |
|
|
ayyy evet yaa afedersin Durun yine itirazım var Canko bi süredir olmadığı için yerine Fransuva'cımı aday gösteriyorum ve onu tek geçiyorum ikinciyi seçmeye devam edebilirsiniz |
|
|
|
TaNsU
|
Konu: Geri: I.Osmanli Karizmatik Erkek Yarısmasi-Basvuru(Bilgiler) Çarş. Ağus. 19, 2009 12:57 pm |
|
|
daha kimseyi görmeden konuşuyorsunuz yaw önce adayları görelim ondan sonra 1. seçelim haksızmıyım hehe |
|
|
|
TaNsU
|
Konu: Geri: I.Osmanli Karizmatik Erkek Yarısmasi-Basvuru(Bilgiler) Çarş. Ağus. 19, 2009 12:58 pm |
|
|
- hamet42 demiş ki:
- TaNsU demiş ki:
Hııh Niye anlamayım
Anlasaydın en azından sonuncu olursun demezdin |
|
|
|
merve44_10
|
Konu: Geri: I.Osmanli Karizmatik Erkek Yarısmasi-Basvuru(Bilgiler) Çarş. Ağus. 19, 2009 1:19 pm |
|
|
Ha ha hah Koptum wallahi |
|
|
|
lord3864
|
Konu: Geri: I.Osmanli Karizmatik Erkek Yarısmasi-Basvuru(Bilgiler) Çarş. Ağus. 19, 2009 1:20 pm |
|
|
|
|
|
|
hamet42
|
Konu: Geri: I.Osmanli Karizmatik Erkek Yarısmasi-Basvuru(Bilgiler) Çarş. Ağus. 19, 2009 2:23 pm |
|
|
- TaNsU demiş ki:
- hamet42 demiş ki:
- TaNsU demiş ki:
Hııh Niye anlamayım
Anlasaydın en azından sonuncu olursun demezdin
Renkler ve zevkler şakaydı hem hıh |
|
|
|
islam44.
|
Konu: Geri: I.Osmanli Karizmatik Erkek Yarısmasi-Basvuru(Bilgiler) Çarş. Ağus. 19, 2009 2:47 pm |
|
|
Vesikalıkmı Veriyoz Boydanmı |
|
|
|
TaNsU
|
Konu: Geri: I.Osmanli Karizmatik Erkek Yarısmasi-Basvuru(Bilgiler) Çarş. Ağus. 19, 2009 5:47 pm |
|
|
- hamet42 demiş ki:
- TaNsU demiş ki:
- hamet42 demiş ki:
- TaNsU demiş ki:
Hııh Niye anlamayım
Anlasaydın en azından sonuncu olursun demezdin
Renkler ve zevkler şakaydı hem hıh
herhalde şakalaşıyoruz hamet yaaa |
|
|
|
TaNsU
|
Konu: Geri: I.Osmanli Karizmatik Erkek Yarısmasi-Basvuru(Bilgiler) Çarş. Ağus. 19, 2009 5:48 pm |
|
|
- islam7 demiş ki:
- Vesikalıkmı Veriyoz Boydanmı
bence sen vesikalık ver |
|
|
|
_sahmeran_
|
Konu: Geri: I.Osmanli Karizmatik Erkek Yarısmasi-Basvuru(Bilgiler) Çarş. Ağus. 19, 2009 6:05 pm |
|
|
- TaNsU demiş ki:
- islam7 demiş ki:
bence sen vesikalık ver
|
|
|
|
lavinya
|
Konu: Geri: I.Osmanli Karizmatik Erkek Yarısmasi-Basvuru(Bilgiler) Çarş. Ağus. 19, 2009 6:09 pm |
|
|
haha Süpersiniz ya koptum TOPUNUZA en yakışıklısı benim ERkek halim ama katılmayacagım ne yazıkki (kocamda yakışıklı ama kel yaf )
|
|
|
|
EmirBerkKorkmaz
|
Konu: Geri: I.Osmanli Karizmatik Erkek Yarısmasi-Basvuru(Bilgiler) Çarş. Ağus. 19, 2009 8:42 pm |
|
|
Lavinya keller sempatik olurmuş. |
|
|
|
merve44_10
|
Konu: Geri: I.Osmanli Karizmatik Erkek Yarısmasi-Basvuru(Bilgiler) Çarş. Ağus. 19, 2009 9:29 pm |
|
|
Öyle bir söylenti var evet ha hah |
|
|
|
sportmedya
|
Konu: Geri: I.Osmanli Karizmatik Erkek Yarısmasi-Basvuru(Bilgiler) Çarş. Ağus. 19, 2009 11:48 pm |
|
|
hadi bende katıldım dostlar |
|
|
|
lavinya
|
Konu: Geri: I.Osmanli Karizmatik Erkek Yarısmasi-Basvuru(Bilgiler) Perş. Ağus. 20, 2009 1:46 am |
|
|
- EmirBerkKorkmaz demiş ki:
- Lavinya keller sempatik olurmuş.
Emir aynen öyle KELİZMATIK AŞKIM BENİM Katılım bekliyoruz
En son lavinya tarafından Perş. Ağus. 20, 2009 4:58 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
islam44.
|
Konu: Geri: I.Osmanli Karizmatik Erkek Yarısmasi-Basvuru(Bilgiler) Perş. Ağus. 20, 2009 2:25 pm |
|
|
- _sahmeran_ demiş ki:
- TaNsU demiş ki:
- islam7 demiş ki:
bence sen vesikalık ver
Boydan Verdim 1. Benim Ama SOndan |
|
|
|
Sharphide
|
Konu: Geri: I.Osmanli Karizmatik Erkek Yarısmasi-Basvuru(Bilgiler) Perş. Ağus. 20, 2009 2:37 pm |
|
|
bende katılıyım 0 oyla cıkarız la |
|
|
|
infini
|
Konu: Geri: I.Osmanli Karizmatik Erkek Yarısmasi-Basvuru(Bilgiler) Perş. Ağus. 20, 2009 2:46 pm |
|
|
bizde katılalım:=) |
|
|
|
muazgunce
|
Konu: ben Perş. Ağus. 20, 2009 2:54 pm |
|
|
newerdi abi sendenim ama napalım belki oy alırız:D:D |
|
|
|
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: I.Osmanli Karizmatik Erkek Yarısmasi-Basvuru(Bilgiler) Perş. Ağus. 20, 2009 2:55 pm |
|
|
Aha hacı katıldı yandık |
|
|
|
|
I.Osmanli Karizmatik Erkek Yarısmasi-Basvuru(Bilgiler) |
|
|