Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Acankaraogul hakkındaki bazi bilgiler....

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
Qarizmax

Qarizmax

Acankaraogul hakkındaki bazi bilgiler.... - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Acankaraogul hakkındaki bazi bilgiler.... Acankaraogul hakkındaki bazi bilgiler.... - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ağus. 24, 2009 4:58 pm

ljs bisiler yuqleyecekdi
Sefalet

Sefalet

MesajKonu: Geri: Acankaraogul hakkındaki bazi bilgiler.... Acankaraogul hakkındaki bazi bilgiler.... - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ağus. 24, 2009 5:00 pm

nasıl bişiler yüklüyecek acaba
acankaraogul

acankaraogul

MesajKonu: Geri: Acankaraogul hakkındaki bazi bilgiler.... Acankaraogul hakkındaki bazi bilgiler.... - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ağus. 24, 2009 6:24 pm

olayı çözdüm crisis31 ve crisis 34 kimin hesabı diye araştırdım ve kuzenim multici kuzenim açmış ve üvey baba diye beni yazmış sordum niye iki tane açıyosun diye sarı saçlı istiyomuş siyah saçlı çıkmış tekrar açmış ondada tam sarı çıkmamış niye beni yazıyosun diyorum seni tanıyorum bi tek diyo oyunu bilmiyo zaten offff niye beni bulur böyle şeyler şu reislik olayı çözümlensin bırakıcam galiba oyunu
dodi1111

MesajKonu: Geri: Acankaraogul hakkındaki bazi bilgiler.... Acankaraogul hakkındaki bazi bilgiler.... - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ağus. 24, 2009 6:29 pm

onun hiç olmassa saçı var afro
acankaraogul

acankaraogul

MesajKonu: Geri: Acankaraogul hakkındaki bazi bilgiler.... Acankaraogul hakkındaki bazi bilgiler.... - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ağus. 24, 2009 6:32 pm

çok komik! sende odamı yok
dodi1111

MesajKonu: Geri: Acankaraogul hakkındaki bazi bilgiler.... Acankaraogul hakkındaki bazi bilgiler.... - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ağus. 24, 2009 6:49 pm

şekil birde görüldüğü gibi
Qarizmax

Qarizmax

MesajKonu: Geri: Acankaraogul hakkındaki bazi bilgiler.... Acankaraogul hakkındaki bazi bilgiler.... - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ağus. 24, 2009 8:25 pm

dodi haqlısın hehe Laughing
Rockizm

Rockizm

MesajKonu: Geri: Acankaraogul hakkındaki bazi bilgiler.... Acankaraogul hakkındaki bazi bilgiler.... - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ağus. 27, 2009 2:12 pm

Aileden ayrılabilirsin acan:) bizim icin sorun ihtiva etmez. Koprulu ailesi Adayını belirledikten 2 gun sonra Adaylık koyup aileye dilekce vermen ne kadar yanlıs sa aileden ayrılma kararını da gerceklestirmemiş olman okadar yanlıştır. Secim süresince elimden geldigince az konusmaya ozen gostericem. Saygılar. ( bu arada biz -i biz yapan kimligimiz degil karakterimiz ve olaylara objektif bakabilme yetenegimizdir.) Herkese hayırlı olmasını dilerim. Saygılar.

Acankaraogul hakkındaki bazi bilgiler....

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2