acankaraogul
|
Konu: açıklama Çarş. Ağus. 19, 2009 1:35 pm |
|
|
bir günki isyancıyı meyhanede görmüştüm ve bana bel. meyi sakisi olurmusun dedi kabul ettim daha sonra bana bir ekipten bahsetti sıra sende dedi başta ne demek istediğini anlamadım daha sonra bana özelden ulaştılar şifreni ver biz senin hesabından gerekeni yaparız dediler bende olayı anladım kandırılıp kullanıldığımı anladım şifremi vermedim sizinle işim olmaz dedim ve bıraktım olay budur. Belediye kasasına elimi sürecek adam değilim siz beni yanlış tanımışsızın oyun olsa bile haram paraya el uzatacak adam değilim.Beni oyunda farklı kasabalardan tanıyanlar var onlara sorabilirsiniz.
eğer belediye reisi seçilirsem 3 günde bir o 3 gün ne yaptıysam rapor edicem ve belediye kasasındaki para durumuyla birlikte eksiliş artışlarıda belediye deki yazı alanına yazıcam. Zaten siz belediye reisliğinden anlıyorsanız yalan mı doğrumu anlarsınız.
hesabıma gelince önceki hesabımı arkadaşıma devrettim ve şifreyi değiştirdi oyundan çok sıkılmıştım işlerim vardı. Daha sonra oyuna tekrar dönünce yeni bir hesap açtım ve arkadaşımla en ufak yardımlaşmamız bile yok ben oyunu hakkımla şerefimle oynarım çekemeyenler utansın.
hakkımdaki karalamaları dikkate almayınız hepsi açıkladığım gibidir biliyoruzki rockizm qarizmaxın yakın arkadaşıdır.
OYLARINIZI BEKLİYORUM |
|