_Adiyos_
|
Konu: Geri: Oyuna Zeytin Tarlası Kodlandı [3 Kasabada] Paz Ağus. 23, 2009 4:43 pm |
|
|
Bu tarla sev 1 ler için var mı?Onu bi söleyin.Ona göre bende taşınıcam |
|
merve44_10
|
Konu: Geri: Oyuna Zeytin Tarlası Kodlandı [3 Kasabada] Paz Ağus. 23, 2009 5:33 pm |
|
|
Herkes yetiştirebiliyor bilidğim kadarıyla |
|
Yamatoo
|
Konu: Geri: Oyuna Zeytin Tarlası Kodlandı [3 Kasabada] Paz Ağus. 23, 2009 5:34 pm |
|
|
evet sv1 lerde yeyiştire bilir |
|
_Adiyos_
|
Konu: Geri: Oyuna Zeytin Tarlası Kodlandı [3 Kasabada] Paz Ağus. 23, 2009 6:06 pm |
|
|
İşte bu güsel haber ..O zmn alıcağım tarla zeytin tarlası olur ..İşanlah fiyatıda uygundur xD |
|
Yamatoo
|
Konu: Geri: Oyuna Zeytin Tarlası Kodlandı [3 Kasabada] Paz Ağus. 23, 2009 6:07 pm |
|
|
- _Adiyos_ demiş ki:
- İşte bu güsel haber ..O zmn alıcağım tarla zeytin tarlası olur ..İşanlah fiyatıda uygundur xD
ilk başlarda pahalı olma olasılıgı yüksek bence satışa konulursa zamanla düzelir ama fiyatı |
|
merve44_10
|
Konu: Geri: Oyuna Zeytin Tarlası Kodlandı [3 Kasabada] Paz Ağus. 23, 2009 6:12 pm |
|
|
Adiyos seviye 3 oluyorum yakında,o zmn zeytinleri gelip senden alırım yabancıya gitmesin para |
|
_Adiyos_
|
Konu: Geri: Oyuna Zeytin Tarlası Kodlandı [3 Kasabada] Paz Ağus. 23, 2009 6:19 pm |
|
|
Beklerim cnw Adiyos pazara Paluk , tomruk odun , mısır , sebze BU ARADA REKLAMIMIDA YAPTIM |
|
skywalker22
Moderatör
|
Konu: Geri: Oyuna Zeytin Tarlası Kodlandı [3 Kasabada] Paz Ağus. 23, 2009 7:06 pm |
|
|
- Yamatoo demiş ki:
- s4 ler almıyacaklar sv 3 ler sv4 ola bilmek için onu yiyecekler
Bak şimdi ya sen yanlış biliyosun ya da ben. Anlatayım kendi bildiğimi
s3 ten s 4 olabilmek için bu yeni kodlanan şeylere hiçmi hiç gerek yok bi kere..
Nedenmi , çünkü alanındaki dersleri tamamlarsın birde 1200 ap üretirsin s 4 olursun..
Burda önemli olan s 4 olduktan sonra malikane açmak için bunlara ihtiyacın olması , olayın püf noktasıda burda
Umarım anlatabilmişimdir |
|
_Adiyos_
|
Konu: Geri: Oyuna Zeytin Tarlası Kodlandı [3 Kasabada] Paz Ağus. 23, 2009 7:21 pm |
|
|
|
|
liseli
|
Konu: Geri: Oyuna Zeytin Tarlası Kodlandı [3 Kasabada] Paz Ağus. 23, 2009 8:40 pm |
|
|
başka bir işe yaramıyomu bu zeytin sadece s4 ler içinmi |
|
skywalker22
Moderatör
|
Konu: Geri: Oyuna Zeytin Tarlası Kodlandı [3 Kasabada] Paz Ağus. 23, 2009 8:49 pm |
|
|
evet sadece s 4 ler için..
Varili bilmiyorum ama çünkü şarap konusuna giriyo..
Herkese üretebilirde belki tam olarak bilemiyorum.. |
|