Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Mısırcuklarum :'(

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
_Adiyos_

_Adiyos_

Mısırcuklarum :'( Vide
MesajKonu: Mısırcuklarum :'( Mısırcuklarum :'( Icon_minipostedPaz Ağus. 23, 2009 5:02 pm

Sayın arkadaşlar..
Benim mısır tarlam var , anlıyıcağınız mısır üretiyrorum.Ama artık pazarda mısırlar o kadar ucuza satılıyor ki emeğimizin karşılığını alamadığımızı düşünüyorum.Çoğu arkadaşımız fiyatı 3 akçeden satııyor.Bende ondan düşük fiyatta satmalıyım ki mısırlarım alınsın.Ama öyle satarsamda kar edemiorm .
Seviye atlamam gerekiyo ama bu gidişle atlayamayacağım gibi.Ya bişi yapıllsınnn! Sad Sad yADA BEN NAPIYIM Sad
_Adiyos_

_Adiyos_

MesajKonu: Geri: Mısırcuklarum :'( Mısırcuklarum :'( Icon_minipostedPaz Ağus. 23, 2009 5:03 pm

Keşan Exclamation Exclamation
merve44_10

merve44_10

MesajKonu: Geri: Mısırcuklarum :'( Mısırcuklarum :'( Icon_minipostedPaz Ağus. 23, 2009 5:26 pm

Satılmıyorsa,satmaya çalışma kar etmeye çalış.Boşuna ölece satılık kalmasın adiyos.
Yamatoo

Yamatoo

MesajKonu: Geri: Mısırcuklarum :'( Mısırcuklarum :'( Icon_minipostedPaz Ağus. 23, 2009 5:35 pm

en çok neye ihtiyaç carsa ona göre 1 tarla almayı dene daha güzel ola bilir
_Adiyos_

_Adiyos_

MesajKonu: Geri: Mısırcuklarum :'( Mısırcuklarum :'( Icon_minipostedPaz Ağus. 23, 2009 6:00 pm

scratch Yamatoo aslında tarla satın almak olabilür gibi
merve44_10

merve44_10

MesajKonu: Geri: Mısırcuklarum :'( Mısırcuklarum :'( Icon_minipostedPaz Ağus. 23, 2009 6:02 pm

_Adiyos_ demiş ki:
scratch Yamatoo aslında tarla satın almak olabilür gibi

Şimdi senin bulunduğun kasbanın durumu bilmediğimiz için,yani hangi tarla daha iyi gider bu her kasabda farklılık gösterir bunun için belediye reisiyle görüşcen hangi tarlayı önerirse sana ona çevirisin adiyos.
Yamatoo

Yamatoo

MesajKonu: Geri: Mısırcuklarum :'( Mısırcuklarum :'( Icon_minipostedPaz Ağus. 23, 2009 6:02 pm

pazar fiyatlarına göre kendine uygun 1 tarla belirlesen güzel ola bilir eger 5 6 gün daha dayanırsan gelir orda beraber bir tarla seçeriz ben pazarı kontrol eder sana seçenek sunarum tabi ben hallederim diyosan kolay gele Very Happy Very Happy
_Adiyos_

_Adiyos_

MesajKonu: Geri: Mısırcuklarum :'( Mısırcuklarum :'( Icon_minipostedPaz Ağus. 23, 2009 6:14 pm

Ben hallederim ya.Sebze fiyatlarına bakarım .Ona göre alırım işte. Smile
YARDIMLAR İÇİN Teşekkürler
Yamatoo

Yamatoo

MesajKonu: Geri: Mısırcuklarum :'( Mısırcuklarum :'( Icon_minipostedPaz Ağus. 23, 2009 6:23 pm

adiyos sebze önermem 2 tarafında meyve kasabası var Very Happy
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: Mısırcuklarum :'( Mısırcuklarum :'( Icon_minipostedPaz Ağus. 23, 2009 7:50 pm

Aşağı Tükürsem Bıyık Yukarı Tükürsem Sakal gibi bişey olmuş lol! Bu sebze tarlası işi :/

En iyisi Sığırcılık Smile Sığır tarlası al mısır tarlandan gelen mısırları sığırlarına yedir Wink Ölmüş olsada son zamanlarda pek hareket geldi bu işe Smile
_Adiyos_

_Adiyos_

MesajKonu: Geri: Mısırcuklarum :'( Mısırcuklarum :'( Icon_minipostedPaz Ağus. 23, 2009 9:21 pm

Tam bana göre işmiş demek isterdim ama ben uraşamam hayvanlarla .. Yamatoo sebzede olmassa buğday mı alım dersin Question scratch
merve44_10

merve44_10

MesajKonu: Geri: Mısırcuklarum :'( Mısırcuklarum :'( Icon_minipostedPaz Ağus. 23, 2009 9:55 pm

Adiyoscum sen belediye reisine sorucan onu canım.Biz ne desek yanlış olur Smile
_Adiyos_

_Adiyos_

MesajKonu: Geri: Mısırcuklarum :'( Mısırcuklarum :'( Icon_minipostedPaz Ağus. 23, 2009 10:03 pm

Oke
LordImparator

LordImparator

MesajKonu: Geri: Mısırcuklarum :'( Mısırcuklarum :'( Icon_minipostedSalı Ağus. 25, 2009 8:57 pm

Arkadaşlar ÜTB bunun için kuruk katılın beraber çalışalım düzelme için
_Adiyos_

_Adiyos_

MesajKonu: Geri: Mısırcuklarum :'( Mısırcuklarum :'( Icon_minipostedÇarş. Ağus. 26, 2009 11:25 am

LordImparator demiş ki:
Arkadaşlar ÜTB bunun için kuruk katılın beraber çalışalım düzelme için
Ben katıldım zaten , teşekkür ederiz =)

Mısırcuklarum :'(

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası