merve44_10
|
Konu: Geri: Oyunda varil de mi var? Ptsi Ağus. 24, 2009 8:14 am |
|
|
- merve44_10 demiş ki:
- Varil zehirliyse çok güzel bir yenilik olur seviye 4'ler için
Ben demiştim |
|
Luiss
|
Konu: Geri: Oyunda varil de mi var? Ptsi Ağus. 24, 2009 4:17 pm |
|
|
Bu sew4 ler lüks içinde yaşayacak lüks yiyecek tamam ama bunların gelirleri ne olacak?Normal br sew3 geliri ile hem hizmetçi tut hem halı al hem lüks yemek ye bunlar zor iş o yüzden sew4 lerin yeni gelir kaynağı ne olacak |
|
Luiss
|
Konu: Geri: Oyunda varil de mi var? Ptsi Ağus. 24, 2009 4:17 pm |
|
|
Bu sew4 ler lüks içinde yaşayacak lüks yiyecek tamam ama bunların gelirleri ne olacak?Normal br sew3 geliri ile hem hizmetçi tut hem halı al hem lüks yemek ye bunlar zor iş o yüzden sew4 lerin yeni gelir kaynağı ne olacak |
|
Emaar
|
Konu: Geri: Oyunda varil de mi var? Ptsi Ağus. 24, 2009 9:23 pm |
|
|
extra gelirleri olmasada bunlar ilerde kodlanicak seviye 5in hazirliklari olucak yani yine yapmak zorunda kalacaklar ayrica bu ürünlerin cikmasinin baska bi amacida misir bugday gibi ürünlerin üretiminin azalmasi ve uluslararasi ticaret bekleyip görücez |
|
Sefalet
|
Konu: Geri: Oyunda varil de mi var? Ptsi Ağus. 24, 2009 9:28 pm |
|
|
süt halı veya kanaviçe (bence halı ) zeytin yağı bilmiyorum şarap taş parfüm tabak seramik sosis bilmiyorum zeytin üzüm
En son Sefalet tarafından Salı Ağus. 25, 2009 4:03 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
merve44_10
|
Konu: Geri: Oyunda varil de mi var? Ptsi Ağus. 24, 2009 10:49 pm |
|
|
Parfüm mü?? ayy bu süper olur işte |
|
Emaar
|
Konu: Geri: Oyunda varil de mi var? Ptsi Ağus. 24, 2009 10:55 pm |
|
|
sabunu kodlasalar kokmazdik parfümede gerek kalmazdi sefaletin yazdigi 1. bilmiyorum tuz 2. de sanirim baharat (gerci tuzda bi cesit baharat ) |
|
merve44_10
|
Konu: Geri: Oyunda varil de mi var? Ptsi Ağus. 24, 2009 11:00 pm |
|
|
Ya ayıptır sölemesi baharatı nereye atıcaz ekmeğe falan mı.Saçmalıyorlar bu adminler iyice hahah Değişik yemekler kodlanırsa olablr. |
|
lavinya
|
Konu: Geri: Oyunda varil de mi var? Salı Ağus. 25, 2009 3:17 pm |
|
|
kanaviçe mi :D:D her ev hanımı işleyebilecek mı
yoksa iş benim gibi terzi ablalara mı düşcek
anm daha niler görcez bayanlar artıkın birbirimizden örnekte alıız
tabaklar içinde artık fabrikalar kurulur
kasaba dışı => Çalış => Maden /// Tabak Fabrikası ( maden kadar para veriyoruz ama onun kadar yormuyoruz bizi seçtiğiniz için teşekkür ederiz ) |
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: Oyunda varil de mi var? Salı Ağus. 25, 2009 8:55 pm |
|
|
- Emaar demiş ki:
- sabunu kodlasalar kokmazdik parfümede gerek kalmazdi
sefaletin yazdigi 1. bilmiyorum tuz 2. de sanirim baharat (gerci tuzda bi cesit baharat ) ikinci tereyağı olabilir... |
|