Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Zeytinden dolayı doğacak zararlar!

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
blackenerji

blackenerji

Zeytinden dolayı doğacak zararlar! Vide
MesajKonu: Zeytinden dolayı doğacak zararlar! Zeytinden dolayı doğacak zararlar! Icon_minipostedPtsi Ağus. 24, 2009 5:39 am

osmanlı ahalisi bu zeytin olayı osmanlının basına cok dert acacaga benzıyor lutfen bu konuyla ılgılı cevrenızı bılgılendırın halk zeytın geldı dıye almaya basladı tarlalar degısıyor yenı tarlalar alınıyor tasınma ıslemlerı basladı zeytını kıme satacagını bıle bılmeyenler zeytın alacaklar ve muthıs bır kayıp soz konusu olacak lutfen gec olmadan ayvalık-edremıt-gemlık akıl hocaları-beledıye reıslerı halkı bılgılendırsın bu etpta zeytının kımseye faydası olmaz kımse dukkan felan acmasın.

10 kısının zeytın secmesı-3 kısının atolye kurması bıle nereden baksanız bınlerce akce zarar bu kısılerın oyunda soguması bıle mumkun hale gelecektır.Lutfen halkı bılgılendırın!
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Zeytinden dolayı doğacak zararlar! Zeytinden dolayı doğacak zararlar! Icon_minipostedPtsi Ağus. 24, 2009 6:55 am

kesinlikle haklısın yetkililer bi mesaj çekseler çok işe yarar
merve44_10

merve44_10

MesajKonu: Geri: Zeytinden dolayı doğacak zararlar! Zeytinden dolayı doğacak zararlar! Icon_minipostedPtsi Ağus. 24, 2009 8:17 am

Haklısın
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

MesajKonu: Geri: Zeytinden dolayı doğacak zararlar! Zeytinden dolayı doğacak zararlar! Icon_minipostedPtsi Ağus. 24, 2009 11:09 am

unanim
TaNsU

TaNsU

MesajKonu: Geri: Zeytinden dolayı doğacak zararlar! Zeytinden dolayı doğacak zararlar! Icon_minipostedPtsi Ağus. 24, 2009 3:21 pm

sana sonuna kadar katılıyorum şuanda bu zeytin işinin kimseye faydası dokunmaz

unanim unanim unanim unanim unanim unanim
merve44_10

merve44_10

MesajKonu: Geri: Zeytinden dolayı doğacak zararlar! Zeytinden dolayı doğacak zararlar! Icon_minipostedPtsi Ağus. 24, 2009 3:59 pm

Bence zeytin üretim işi sınırlı sayıda olmalıydı osmanlı toprakları üzerinde böle yani sadece zeytin yemelik işi kalmış kişi sayısı çok değil ama zeytin üretimi fazla olucak.
Sefalet

Sefalet

MesajKonu: Geri: Zeytinden dolayı doğacak zararlar! Zeytinden dolayı doğacak zararlar! Icon_minipostedPtsi Ağus. 24, 2009 4:56 pm

zeytin için göç etmeye gerek yok her bölgede farklı üretim dalları oluşturulucak tüm şehirler bundan nasibini alıcak tabi yeni ürünlerin çıkması zaman alırsa zeytin çok popüler olur
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: Zeytinden dolayı doğacak zararlar! Zeytinden dolayı doğacak zararlar! Icon_minipostedPtsi Ağus. 24, 2009 7:13 pm

arkadaslar kasabada nasil orman,göl,meyve bahcesi varsa,

İlerleyen zananlardada baska kasabalarda baska ayrıcalıklar olacak...

Ben duzeninizi bozmayın Osmanlıyıda dusunun derim...
Atatürkçü Maraz
KFC Grafiker
KFC Grafiker
Atatürkçü Maraz

MesajKonu: Geri: Zeytinden dolayı doğacak zararlar! Zeytinden dolayı doğacak zararlar! Icon_minipostedPtsi Ağus. 24, 2009 7:22 pm

Konu hakkında bir bilgim yok fakat değişik bişeye benziyo ben zoru severim Very Happy
Emaar

Emaar

MesajKonu: Geri: Zeytinden dolayı doğacak zararlar! Zeytinden dolayı doğacak zararlar! Icon_minipostedPtsi Ağus. 24, 2009 9:20 pm

bu zeytin olayini sadece seviye 3ler yapabilseydi daha iyi olurdu aslinda
simdi durup durduk yerde bi üretim patlamasi daha yasanicak

Zeytinden dolayı doğacak zararlar!

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası