|
Çan Kasabasi Reislik Sonuclari |
|
|
Yazar |
Mesaj |
samsa_cavus
|
Konu: Geri: Çan Kasabasi Reislik Sonuclari C.tesi Ağus. 29, 2009 11:35 am |
|
|
- kartal13 demiş ki:
- alpi_03 demiş ki:
Bir oyun için gerçek arkadaşlarımızdan ödün vermedik şükür..
Hiçbir kimse oyunda ihtilalci,oyundan kendine göre zevk alıyor,oyunda kendine bu rolü seçmiş diye realde konuşmamazlık yapmaz..(Yapan kişi oyunla reali çokkk fazlası ile karıştırıyor demektir.)
Yapan zihniyete yazıklar olsun.. Oyunda Vatanına ihanet eden reelde de eder içinde kalmıştır tatmin ediyordur , haydutlarda sizin gibi oyun oynamıyormu neden cephedeler savaş zamanı ? onlarda oyundan değişik bi şekilde zevk almıyolarmı ? choyu bilemem ama oyun dahi olsa milletime haksızlık yapan benim arkadaşım olamaz anında şutlarım
- alpi_03 demiş ki:
- [
Her lafına adımı karıştırıyorsun.Birgün tam karıştıracaksın ismimi.! bir senin bide bizim burada bi hırsız var evlere giriyor lakabı çilingir apo ikinizinde ismini karıştırmam bişeyle merak etme siz mimlenmiş insanlarsınız
- chocolateman demiş ki:
işi gizli yapmaya calısıyorum çünkü adamın ismini versem yine o bayana küfredecek anlayamıyorsun sanırım.anlama kıtlıgımı çöktü üstüne sahur vakti.daha nasıl izah edeyim bunu?Adam 50 kere mahkemeye gitti siz hala mahkemeye ver diyorsunuz bu kadar basiretsiz mi olunur
belediyeden para çalan senin gibi olsun lafını bana etme.sen benim kadar ol öyle konuş.seviyesizliğin anlamı yok.bedel cezası kesilirken sen uzayda mı yasıyordun.simdi ahkam kesiyorsun.tüm mahkeme kayıtlarını bilgisayarımda mı tutayım lazım olur diye.Sana karşı saygım vardı inan zerre etmezsin artık benim için.
defalarca anlattım.ama kafan almıyorsa ben ne yapabilirim.alpiyi benle ihtiyar defalarca ikna etmeye calıstık.alpi benim yolum bu dedi.ben böyle hizmet edecem serefsizlere karsı dedi.sonra alpiyle bağımı gördün mü oyunda.bellemişsin alpiyle arkadassın alpiyle arkadassın.Oyun burası oyun hala anlamayadın.oyunda isyancı diye arkadaslıktan men mi edeyim.100 kere söyledim ama anlamamakta bu kadar ısrarcı olmanı neye baglayabilirim.
Bursa halkına iyiki 2 tane tüccar yollamısım.Diline dolamışsın aynı seyleri tekrar tekrar gevele.bunu bir develer yapar gevelemeyi.hazmeder çıkarır tekrar geveler.bu olayıda sana 50 kere açıklamıştım.bas git işine sana laf anlatmaya calısanda kabahat.bir daha sana ne laf ederim ne baska birşey. ö.m tuşundan bahsetmiştim değilmi ? ben asla işim düşmedikçe açıp mahkemeye bakmam o yüzden kim neyden ceza yemiş bilemem , ancak gelip bana söylersin yada forumda konu açarsın
birincisi senin bana karşı olan saygının derecesini önemsediğimi de nerden çıkardın ? inan umrumda değil üzgünüm ikincisi seviyesizliği yapan sensin ne demek sizden kimin parası bitiyosa reis oluyor kanıtla desem öyel ağzı açık baka kalacan o yüzden demiyorum , ben hiç bedel cezası falan görmedim mahkeme dahi görmedim dediğim gibi işim düşmedikçe eyalete tıklayıp mahkemeye tıklayan gün be gün davaları takip eden biri değilim o kadar ne vaktim ne hevesim var gelip söyleseydin bakardım
alpiyle arkadaş olmak seni neden bu kadar rahatsız ediyor ? ikimizde biliyoruzki arkadaşsın ,isyanın yanlış olduğunu söylüyorsun o kadar isyan ettiler çıt demedin :S bu nasıl bi karşıtlık, adamlar isyanda haklıyız dese hiç ses çıkarmayacaksın , birinin yanında değilsen karşısındasındır ama snein nerede olduğun muamma
bursa halkına 2 kere tüccar yolladın çünkü adamlar olaya uyanarak yasak koydu yoksa o 2, 222 olurdu yok yağmazdım deme hala bu politakanın doğru olduğunu savunuyorsun , az evvel msn de söyledin 2 dakika olmadı inkar etmezsin sanırım , bu arada '' deve '' sensin ( nasıl konuşursan aynı şekilde karşılık alırsın şüphen olmasın ) bu ne saçma s dusuncedır sizler rp ile reali karıştırmada bir numarasınız ama okı oye dusunuyorsun oyle devap veriyim alpi osmanlıda isyan edıyor cunku haklı nedenlerı var bazı KODOMANLARA karşı boyle hareket etmeyı uygun gordu nie boyle yapıyor kodomanlar başa geçtiler ondan reale gelincede ben alpiye inanıyorum ondan adına cevap verme cesaretını gosterıyorum eger realdede senin ve senin gibliler geçerse başa oda bende isyan ederız sen dert etme eger burda bende alpi ile olmamnın bır nedenı varsa bunun bir oyun oldugunu ve bazılarının egolarını tatmın etmelerine tahammul gosterdıgım içindir bu anadolu nıce isyancıya daga cıkana turku yakmiştir bir türku de bıze yakılır yeterkı bolu beyleri olsun |
|
|
|
acankaraogul
|
Konu: Geri: Çan Kasabasi Reislik Sonuclari C.tesi Ağus. 29, 2009 12:09 pm |
|
|
[
En son acankaraogul tarafından C.tesi Ağus. 29, 2009 4:14 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Çan Kasabasi Reislik Sonuclari C.tesi Ağus. 29, 2009 12:35 pm |
|
|
- samsa_cavus demiş ki:
eger realdede senin ve senin gibliler geçerse başa oda bende isyan ederız sen dert etme bu anadolu nıce isyancıya daga cıkana turku yakmiştir bir türku de bıze yakılır yeterkı bolu beyleri olsun 1. isyanlar kodamanlara zarar vermiyor günaydın : )) 2. elinden geleni ardına koyma her tehdit edeni dikkate alsaydık işimiz vardı ne tehditler gördükde unutuldu gitti : )) ve 3 Anadoluda çıkan isyancıların kellerini Ata'mız güzel bi şekilde aldı gene isyancı çıkarsa gene kellesi alınır bu vatanda vatan aşığı asla bitmedi bitmezde , malatya da beyler deresi vardır ismini nerden almıştır bilirmisin ? isyancıların kelleri orada kesildiği için , babeli açın okuyun bulgarların milletimize ettiği hakaretleri görün hala kanınıza dokunmuyorsa kan tahlili yaptırın |
|
|
|
chocolateman
|
Konu: Geri: Çan Kasabasi Reislik Sonuclari C.tesi Ağus. 29, 2009 12:58 pm |
|
|
Şunları daha fazla muhataba almayın.sürekli kurtlar vadisi izleyip vatansever kesilen tiplerdir.Anlamazlar onlar marjinal fikirden falan.onlara göre onlar gibi düşünmeyen herkes vatanhainidir. |
|
|
|
samsa_cavus
|
Konu: Geri: Çan Kasabasi Reislik Sonuclari C.tesi Ağus. 29, 2009 1:15 pm |
|
|
- kartal13 demiş ki:
- samsa_cavus demiş ki:
eger realdede senin ve senin gibliler geçerse başa oda bende isyan ederız sen dert etme bu anadolu nıce isyancıya daga cıkana turku yakmiştir bir türku de bıze yakılır yeterkı bolu beyleri olsun 1. isyanlar kodamanlara zarar vermiyor günaydın : ))
2. elinden geleni ardına koyma her tehdit edeni dikkate alsaydık işimiz vardı ne tehditler gördükde unutuldu gitti : ))
ve 3 Anadoluda çıkan isyancıların kellerini Ata'mız güzel bi şekilde aldı gene isyancı çıkarsa gene kellesi alınır bu vatanda vatan aşığı asla bitmedi bitmezde , malatya da beyler deresi vardır ismini nerden almıştır bilirmisin ? isyancıların kelleri orada kesildiği için , babeli açın okuyun bulgarların milletimize ettiği hakaretleri görün hala kanınıza dokunmuyorsa kan tahlili yaptırın 1 Zarar vermıyorsa bu gocunma nedıye sen merak etme kodomanalara neler oldu ben bılıyorum 2 Ben bunun oyun oldugun farkındayım ondan değil seni tehdıd etme sani tenkıd bile etmem realdekı vatanseverlerle üğraşmaktan senı gormez gozum kartalcım sen dadal oglunu koroglunu okudun mu hiç onlar Kodoman arkadaşlara karsı ayaklanmiştir devlete değil ayrılıkcı olmamiştir hiç bir zaman ama o soyundan olan atanın kestıgı kelleler ise ayrılıkcı bolucu olan dahası senin bazılarına yakıiştirdigin şekilde hareket edıyorlardı
kımse kendıne vatansever yada hayın demez herkez onu ona yakıştırır bazılarına isyancı bazılarına yalancı duzenmez
hadı öptüm seni gozum |
|
|
|
Qarizmax
|
Konu: Geri: Çan Kasabasi Reislik Sonuclari C.tesi Ağus. 29, 2009 4:53 pm |
|
|
- acankaraogul demiş ki:
- puahahahaha ) sadece gülüyorum. cho bak doğru söylüyo arkadaş çok güzel iftira atar yalan atar kandırır. Tam kendi işidir.ama artık yeter bana atılan iftiraya bende karşılık vericem küfüre bende vericem kimse beni küçümsemesin kafaya koydummu çok şey yaparım.
Sen hiç bişey yapamazsin canim bi reisliki alamadin die tasinmayi düşünüosun oglum sen bu kadar zayif bi insnsin işde.. Ben kimseye iftira atmam yalan atmam kandirmam... Cümle alem GÖKTÜRK ailesine sinir oldugumu ve DÜŞMAN OLDUGUMU bilir... DÜşmAn OLDUGUMU BİLE BİLE O AİLEDEN CİKİP BENİM TAYFAMA GELMEK İSTEYENLER WARDİ BENDE ONLARİ TAYFAMA KATTİM... Dünki cocuklarla ugrasmıyorum artiq hadi canim =) Sana gaz veren lpgni dolduran abilerin gelsin karsimiza..konusmasini bilmiosun kendinle celisiosun |
|
|
|
acankaraogul
|
Konu: Geri: Çan Kasabasi Reislik Sonuclari C.tesi Ağus. 29, 2009 5:46 pm |
|
|
- Alıntı :
- Sen hiç bişey yapamazsin canim bi reisliki alamadin die tasinmayi düşünüosun oglum sen bu kadar zayif bi insnsin işde.. Ben kimseye iftira atmam yalan atmam kandirmam... Cümle alem GÖKTÜRK ailesine sinir oldugumu ve DÜŞMAN OLDUGUMU bilir... DÜşmAn OLDUGUMU BİLE BİLE O AİLEDEN CİKİP BENİM TAYFAMA GELMEK İSTEYENLER WARDİ BENDE ONLARİ TAYFAMA KATTİM... Dünki cocuklarla ugrasmıyorum artiq hadi canim =) Sana gaz veren lpgni dolduran abilerin gelsin karsimiza..konusmasini bilmiosun kendinle celisiosun
böyle namuslu dürüst çocuklar bu oyunu oynadıkça bu oyun hep iyi gider
sen daha ananın karnındayken biz bu oyunu oynuyoduk bebesiiiii büyümüşte abisine artistik taslıyo. bu velet varya geçenki seçimlerde birinci oldu (zaten tek kişi vardı) puahahahahaha |
|
|
|
acankaraogul
|
Konu: Geri: Çan Kasabasi Reislik Sonuclari C.tesi Ağus. 29, 2009 6:02 pm |
|
|
- Alıntı :
- Sen hiç bişey yapamazsin canim bi reisliki alamadin die tasinmayi düşünüosun oglum sen bu kadar zayif bi insnsin işde.. Ben kimseye iftira atmam yalan atmam kandirmam... Cümle alem GÖKTÜRK ailesine sinir oldugumu ve DÜŞMAN OLDUGUMU bilir... DÜşmAn OLDUGUMU BİLE BİLE O AİLEDEN CİKİP BENİM TAYFAMA GELMEK İSTEYENLER WARDİ BENDE ONLARİ TAYFAMA KATTİM... Dünki cocuklarla ugrasmıyorum artiq hadi canim =) Sana gaz veren lpgni dolduran abilerin gelsin karsimiza..konusmasini bilmiosun kendinle celisiosun
tamam tamam iyi oynuyosun dürüstsün tecrübelisin namus abidesisin hayallerimin kadınısın tamam geçiicek geçicek (yazık ya iyi oynuyosun tecrübelisin dürüstsün deyinde hevesini alsın günahtır acıdım çocuğa ya) |
|
|
|
acankaraogul
|
Konu: Geri: Çan Kasabasi Reislik Sonuclari C.tesi Ağus. 29, 2009 6:12 pm |
|
|
- Alıntı :
sayın garizma (pabucumun garizması) Bayana küfür edecek kadar seviyesiz iki yüzlü olacak kadar terbiyesizdir.Şu ana kadar onun seviyesine inmedim inersem kendimi onun gibi hissedeceğimi düşündüm.Fakat insanında bir patlama noktası vardır.Bayana küfredilmez ama bu insana tabi bir özellik olduğu için seni suçlamıyorum.Bunun gibilere hayvan diye tabir ederler.Ama düşününce hayvanında kendine göre masumiyeti tatlılığı var. Sonuçta hayvanlar bu kadar ağır hakareti haketmiyorlar.Bunun gibiler insanda olmadığına göre farklı bir yaratık değişik bi canlı. kendini birşey sanarar.Herkesi seviyelerine indirmek isterler.Ve şuan bunları yazdığım için kendimi onun gibi hissetmeye başladım.Kimse kendini bişey sanmasın (kibir kötü bişeydir ama bu insanlara tabi bir lafdır bu yüzden seni suçlamıyorum.)Böyle mahlukatlar dünyamıza zarar vermektedir ve bunun gibileri karantinaya almak veya imha etmek lazım. (Bu laflarım ne köprülü ne rakiplerim ile ilgisi yok sadece alıntıyı yaptığım mahlukata ve onun gibileredir..kimse alınmasın) (zati alınmak insana tabi bir özellik olduğu için karşımdakinin alınacağını sanmıyorum.) |
|
|
|
Qarizmax
|
Konu: Geri: Çan Kasabasi Reislik Sonuclari C.tesi Ağus. 29, 2009 7:18 pm |
|
|
Acan sen cok güzel cok temizsin yha baskalarina laf atiosun =) multi oldugunu dünya alem bilio... Kuzenin multici oldugunu dünya alem bilio hala sen neyin derdindesin..Ben senin giblerle cok ugrasdim... Onlari insan sifatinda görüp taksaydim cok sey yapardim ama sizlerine o sifatta göremiorum sizi... Ben bu güne kadar hak edene küfür ettim her zmn.. Demek ki (o bayan kimse DARDANEL) olmali o küfürü cokdan hak edmişdi + profili bayan olmasina karsilik kendisi erkekdi... Bide kendini bilmez sözde insanlarimiz war... Onlara güzelce bi küfür ettim... Herkez birbirinin arkasindan eder ama benim icim disim birdir.. Ben insanin yüzüne karsi ederim... Burada acik örnekleri war..Nickide üst taraflarda bi yerlerde yazio =) ona sora bilirsin... |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Çan Kasabasi Reislik Sonuclari C.tesi Ağus. 29, 2009 8:19 pm |
|
|
- chocolateman demiş ki:
- Şunları daha fazla muhataba almayın.sürekli kurtlar vadisi izleyip vatansever kesilen tiplerdir.Anlamazlar onlar marjinal fikirden falan.onlara göre onlar gibi düşünmeyen herkes vatanhainidir.
senin gelip yazman için kimse kafana silah dayamadı , bizim gibi düşünmeyen değil kendi milletine leinden gelebildiğince zarar veren vatanhainidir
- samsa_cavus demiş ki:
1 Zarar vermıyorsa bu gocunma nedıye sen merak etme kodomanalara neler oldu ben bılıyorum
2 Ben bunun oyun oldugun farkındayım ondan değil seni tehdıd etme sani tenkıd bile etmem realdekı vatanseverlerle üğraşmaktan senı gormez gozum
kartalcım sen dadal oglunu koroglunu okudun mu hiç onlar Kodoman arkadaşlara karsı ayaklanmiştir devlete değil ayrılıkcı olmamiştir hiç bir zaman ama o soyundan olan atanın kestıgı kelleler ise ayrılıkcı bolucu olan dahası senin bazılarına yakıiştirdigin şekilde hareket edıyorlardı
kımse kendıne vatansever yada hayın demez herkez onu ona yakıştırır bazılarına isyancı bazılarına yalancı duzenmez
hadı öptüm seni gozum 1. gocunma halka zarar verdiği için halka hani adına çalıştıkları halk varya soyup soğana çevirdikleri o halk bigün uyanırsa çalınanın kendi parası olduğunu bi anlarsa dünyayı başlarına yıkar 2. bilmezmiyim canım siz elit kesimsiniz biriniz der ''muhatap olmayın '' biriniz der '' seni gözüm görmez '' ama bu dediğiniz lafları sürekli yiyorsunuz , beni gözün görmüyoda ne diye gelip yazıyorsun aklınız çıkıo çıkıyo benden bu korkuda böyle devam edecek dadaloğlu ve köroğlu isyancı değillerdi asla ve asla halkı soymadılar onların isimlerini kirletmeye hakkın yok onların savaşları kodamanlara karşıydı ve direk kodamanlara zarar verirlerdi , sizin gibi biz kodamanlara düşmenız diyip sw1 lerin 10 akçesini yürütmezlerdi arada büyük fark var hadi kocaman öptüm ciğerim |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Çan Kasabasi Reislik Sonuclari C.tesi Ağus. 29, 2009 8:19 pm |
|
|
[quote="kartal13"] - chocolateman demiş ki:
- Şunları daha fazla muhataba almayın.sürekli kurtlar vadisi izleyip vatansever kesilen tiplerdir.Anlamazlar onlar marjinal fikirden falan.onlara göre onlar gibi düşünmeyen herkes vatanhainidir.
senin gelip yazman için kimse kafana silah dayamadı , bizim gibi düşünmeyen değil kendi milletine leinden gelebildiğince zarar veren vatanhainidir
- samsa_cavus demiş ki:
1 Zarar vermıyorsa bu gocunma nedıye sen merak etme kodomanalara neler oldu ben bılıyorum
2 Ben bunun oyun oldugun farkındayım ondan değil seni tehdıd etme sani tenkıd bile etmem realdekı vatanseverlerle üğraşmaktan senı gormez gozum
kartalcım sen dadal oglunu koroglunu okudun mu hiç onlar Kodoman arkadaşlara karsı ayaklanmiştir devlete değil ayrılıkcı olmamiştir hiç bir zaman ama o soyundan olan atanın kestıgı kelleler ise ayrılıkcı bolucu olan dahası senin bazılarına yakıiştirdigin şekilde hareket edıyorlardı
hadı öptüm seni gozum 1. gocunma halka zarar verdiği için halka hani adına çalıştıkları halk varya soyup soğana çevirdikleri o halk bigün uyanırsa çalınanın kendi parası olduğunu bi anlarsa dünyayı başlarına yıkar
2. bilmezmiyim canım siz elit kesimsiniz biriniz der ''muhatap olmayın '' biriniz der '' seni gözüm görmez '' ama bu dediğiniz lafları sürekli yiyorsunuz , beni gözün görmüyoda ne diye gelip yazıyorsun aklınız çıkıo çıkıyo benden bu korkuda böyle devam edecek
dadaloğlu ve köroğlu isyancı değillerdi asla ve asla halkı soymadılar onların isimlerini kirletmeye hakkın yok onların savaşları kodamanlara karşıydı ve direk kodamanlara zarar verirlerdi , sizin gibi biz kodamanlara düşmenız diyip sw1 lerin 10 akçesini yürütmezlerdi arada büyük fark var
hadi kocaman öptüm ciğerim
En son kartal13 tarafından C.tesi Ağus. 29, 2009 9:02 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
acankaraogul
|
Konu: Geri: Çan Kasabasi Reislik Sonuclari C.tesi Ağus. 29, 2009 8:50 pm |
|
|
- Qarizmax demiş ki:
- Acan sen cok güzel cok temizsin yha baskalarina laf atiosun =) multi oldugunu dünya alem bilio... Kuzenin multici oldugunu dünya alem bilio hala sen neyin derdindesin..Ben senin giblerle cok ugrasdim... Onlari insan sifatinda görüp taksaydim cok sey yapardim ama sizlerine o sifatta göremiorum sizi...
Ben bu güne kadar hak edene küfür ettim her zmn.. Demek ki (o bayan kimse DARDANEL) olmali o küfürü cokdan hak edmişdi + profili bayan olmasina karsilik kendisi erkekdi... Bide kendini bilmez sözde insanlarimiz war... Onlara güzelce bi küfür ettim... Herkez birbirinin arkasindan eder ama benim icim disim birdir.. Ben insanin yüzüne karsi ederim... Burada acik örnekleri war..Nickide üst taraflarda bi yerlerde yazio =) ona sora bilirsin... ne multicisi yaa ne multicisi bak ben hiç bir zaman o işlere girmedim hiçbir oyunda hile yapmam hileyle oynamaktan zevk almam kuzenim multici tamam ama onun multici olmasıyla benim ne alakam var anlamadım senin akraban multici olsa sendemi multici oluyosun saçmalığa bak hiçbir yardımlaşmamız bile yok adamla görüşmüyoruz bile adam taa erzurumda yaa.zaten oyunu pek bilmiyo yok saçı siyah yok şunun yeri kötü falan diye durmadan hesap açıyo ve hiçbirine girmiyo en son bi sarı saçlı çıkmış şimdi onla oynuyo.söyledim zaten söz verdi daha açmıcak ve eskilerine girmicek 15 günde silinecek hepsi.zaten isimlerinide benzer multi taramsında silinir hepsi |
|
|
|
Qarizmax
|
Konu: Geri: Çan Kasabasi Reislik Sonuclari C.tesi Ağus. 29, 2009 10:36 pm |
|
|
öledir eminim |
|
|
|
Baba_İlyas
|
Konu: Geri: Çan Kasabasi Reislik Sonuclari C.tesi Ağus. 29, 2009 10:38 pm |
|
|
- kartal13 demiş ki:
- chocolateman demiş ki:
- samsa_cavus demiş ki:
hadı öptüm seni gozum 1. gocunma halka zarar verdiği için halka hani adına çalıştıkları halk varya soyup soğana çevirdikleri o halk bigün uyanırsa çalınanın kendi parası olduğunu bi anlarsa dünyayı başlarına yıkar 2. bilmezmiyim canım siz elit kesimsiniz biriniz der ''muhatap olmayın '' biriniz der '' seni gözüm görmez '' ama bu dediğiniz lafları sürekli yiyorsunuz , beni gözün görmüyoda ne diye gelip yazıyorsun aklınız çıkıo çıkıyo benden bu korkuda böyle devam edecek dadaloğlu ve köroğlu isyancı değillerdi asla ve asla halkı soymadılar onların isimlerini kirletmeye hakkın yok onların savaşları kodamanlara karşıydı ve direk kodamanlara zarar verirlerdi , sizin gibi biz kodamanlara düşmenız diyip sw1 lerin 10 akçesini yürütmezlerdi arada büyük fark var hadi kocaman öptüm ciğerim Yahu anlamıyorum.
Sen bu bilgileri nereden edindin öğrendin. Merak etmeden duramıyorum. Dadaloğlu bizzat padişaha ayaklanmıştır. Ve
Kalktı göç eyledi avşar elleri diye başlayan o meşhur bozlak bu şahsa aittir. İsyancı değilmiş.
Gelelim Köroğluna! Tamam Köroğlu zalim Bolu Beyine karşı dağa çıkmıştır. Ancak Köroğlu ve ekipleri dağda, taş toprak mı kemirdiler sanırsın. Ne yediler içtiler sence. Adam dağa çıkmış. Tarlası yok tapanı yok. Çift yok çubuk yok. Ne yapmış.
Bak söyleyim. Bolu dağını kesmiş , gelenden de geçenden de haraç almış.
Tüm isyan hareketleri, maddi kaynaklara el koyar. Bu istisnasız bir durumdur. Dünyada da istisnası yoktur. Desteksiz desteksiz konuşuyorsun.
Ve ilave. Son kanun değişikliği ile isyan ile bir kasabaya kaç akçelik zarar verdi isen daha fazlasını sana ödetiyorlar. Parayı da kasabaya iade ediyorlar. Ne atıyorsun bakıyım sen.
İsyanı multi ile yapanlara oku bu hikayelerini.Bize çatır çatır ceza kesiliyor. Hapsimize de girip paşa paşa yatıyoruz. Bu noktada becerip de adminlerden kasabanın parasını tahsil edemeyenler varsa onlar kabahatlidir. Ya da tahsil ediyorlar ama senin gibi burda işlerine gelmediğinden sakız gibi çiğniyorlar di mi?
Bize isyanlar nedeniyle 5000 akçenin üzerinde ceza takakkuk etmiştir. Uyanık seni. Nerde hani milletin parasını çaldınız hikayesi, konuş bakalım. Hatta Çanakkale isyanında burda başlık açtık. tam 1775 akçe fazla ceza tahakkuk etti. Bunu bile yazdık. Hala konuşuyorsan. Seni ayakta alkışlamak lazım.
Peki ne yazmışız kanunumuza. Kasaba bize biat etsin. Kasasına dokunmayalım. Etmeyen kasabada savaş kanunları geçerli olur ve malına el koymak gerekir. El konulan mal ise yine kanunlarımızda yazıldığı gibi nakde çevirilerek, harekate katılan babailer arasında bölüştürülür.
Biz multici miyiz. Beleş adam ancak multiciler bulur. Bu oyunda hedefimiz var bizim.Bu hedefe ulaşırken zaten bir çok fedakarlığa göğüs geren kardeşlerimiz var şükür. Ama şunu da bileceksin. Ne yiyecek bunca adam. Günlerce çalışmayacak etmeyecek, tarlası yok tapanı yok, işe de girmiyor. Klayvesini mi kemirecek. Karekteri nasıl doyuracak. Gerçekçi olacaksın. Laga luga etmiyeceksin. Ve Köroğlu da yol kesip haraç almış, adamlarını böyle doyurmuş.
En son Baba_İlyas tarafından C.tesi Ağus. 29, 2009 10:52 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi |
|
|
|
acankaraogul
|
Konu: Geri: Çan Kasabasi Reislik Sonuclari C.tesi Ağus. 29, 2009 10:42 pm |
|
|
ya muhattaba aldığım adama bak yaa sadece gülüyorum buradan çıkardığımız ders; salaklık insanlara tabi bir özellik değilmiş.(sayın garizma bize bunu kanıtladı) |
|
|
|
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Konu: Geri: Çan Kasabasi Reislik Sonuclari Paz Ağus. 30, 2009 12:51 am |
|
|
yahu bırakın sidikli bi kasaba için bu kadar hakarete değermi . Bence siz bir kasabada çok fazla ikamet ediyorsunuz . Bence şahsi fikrim ben mesela bir hesapla fazla oynamam . Beni 1 yıldır ljs de silmiyor . Ama bir kasabada fazla durmayacaksın . İnsanlara ulaşacaksın onlarla konuşacaksın paylaşacaksın . Baktın hır gür olacak . Başka kasabaya ışınlanacaksın
Şahsen ben öyle yapıyorum 1 yıla yakın zamandır . Çan Kasabasındaydım baktım hır gür çıkacak . Hesabımı öldürdüm . Ayvalıkta başladım ( Hanımın izni olduktan sonra sorun yok ) Ondan önce İrlandadaydım Ondan önce Somada Bergamada tavşanlıda ezinede akhisarda diye uzar gider
Amacımız şahsi hırs veya seviye atlayıp şöyle rekor kırmak böyle etiket yapmak olmamalı . Amacımız insanlara ulaşmak onlarla paylaşmak onlarla gülmek onlarla sevinmek olmalı .
Bunları henüz bu oyuna yeni başlamış 4-5 aylık oyunculardan beklemiyorum ama bu oyunda 2. yılını doldurup hala yok reislik böyle şöyle sen oldun ben oldum kavgası yapan arkadaşlar görüyorum . Gerçekten üzücü durumlar
Bence artık yenilik yapın ve bu oyun için daha fazla birbirinizi kırmayın. Toplu turlar düzenleyin Osmanlıda gezinin . Sütünüzü mısırınızı paylaşın
Emin Olun Rk Paylaştıkça Anlam kazanır
Ha diyeceksiniz sendenmi öğrenecez bende bunu çok geç anladım . Bende hata yaptım ki çok yaptım Gerçekten değmezmiş . Bir süreden sonra düşman kesildiğiniz insanların ne kadar güzel insanlar olduğunu anlayınca gerçekten pişman oluyorsunuz .
Ben Alpiyi choyu kartalı samsayı artık bu işleri bırakmalarını istiyorum . Hepiniz hatta hepimiz rk da iz bırakmak isteriz . Ama iz bırakalım diye insanları kırmayalım . Kırmadan parçalamadanda iz bırakılabilir .
Bana hak vermeyebilirsiniz . Beni sevmeyebilirsinizde . Sizin benim gibi multi yapmış birisinden öğrenecek bir şeyide yoktur belkide
ama yinede Canınız sağolsun . İçimden geldi böyle uzun yazdım . Umarım benim sesimi duyan olur.
Selametle |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Çan Kasabasi Reislik Sonuclari Paz Ağus. 30, 2009 4:34 am |
|
|
- Baba_İlyas demiş ki:
Yahu anlamıyorum.
Sen bu bilgileri nereden edindin öğrendin. Merak etmeden duramıyorum. Dadaloğlu bizzat padişaha ayaklanmıştır. Ve
Kalktı göç eyledi avşar elleri diye başlayan o meşhur bozlak bu şahsa aittir. İsyancı değilmiş.
Gelelim Köroğluna! Tamam Köroğlu zalim Bolu Beyine karşı dağa çıkmıştır. Ancak Köroğlu ve ekipleri dağda, taş toprak mı kemirdiler sanırsın. Ne yediler içtiler sence. Adam dağa çıkmış. Tarlası yok tapanı yok. Çift yok çubuk yok. Ne yapmış.
Bak söyleyim. Bolu dağını kesmiş , gelenden de geçenden de haraç almış.
Tüm isyan hareketleri, maddi kaynaklara el koyar. Bu istisnasız bir durumdur. Dünyada da istisnası yoktur. Desteksiz desteksiz konuşuyorsun.
Ve ilave. Son kanun değişikliği ile isyan ile bir kasabaya kaç akçelik zarar verdi isen daha fazlasını sana ödetiyorlar. Parayı da kasabaya iade ediyorlar. Ne atıyorsun bakıyım sen.
İsyanı multi ile yapanlara oku bu hikayelerini.Bize çatır çatır ceza kesiliyor. Hapsimize de girip paşa paşa yatıyoruz. Bu noktada becerip de adminlerden kasabanın parasını tahsil edemeyenler varsa onlar kabahatlidir. Ya da tahsil ediyorlar ama senin gibi burda işlerine gelmediğinden sakız gibi çiğniyorlar di mi?
Bize isyanlar nedeniyle 5000 akçenin üzerinde ceza takakkuk etmiştir. Uyanık seni. Nerde hani milletin parasını çaldınız hikayesi, konuş bakalım. Hatta Çanakkale isyanında burda başlık açtık. tam 1775 akçe fazla ceza tahakkuk etti. Bunu bile yazdık. Hala konuşuyorsan. Seni ayakta alkışlamak lazım.
Peki ne yazmışız kanunumuza. Kasaba bize biat etsin. Kasasına dokunmayalım. Etmeyen kasabada savaş kanunları geçerli olur ve malına el koymak gerekir. El konulan mal ise yine kanunlarımızda yazıldığı gibi nakde çevirilerek, harekate katılan babailer arasında bölüştürülür.
Biz multici miyiz. Beleş adam ancak multiciler bulur. Bu oyunda hedefimiz var bizim.Bu hedefe ulaşırken zaten bir çok fedakarlığa göğüs geren kardeşlerimiz var şükür. Ama şunu da bileceksin. Ne yiyecek bunca adam. Günlerce çalışmayacak etmeyecek, tarlası yok tapanı yok, işe de girmiyor. Klayvesini mi kemirecek. Karekteri nasıl doyuracak. Gerçekçi olacaksın. Laga luga etmiyeceksin. Ve Köroğlu da yol kesip haraç almış, adamlarını böyle doyurmuş.
zaten anlasaydın böle saçma şeyler yazmazdın senin köroğlunu ve dadaloğlunu anlaman için halka değer vermeyi öğrenmen lazım para kesilip belediyeye iade ediliyormuş , hani isyanda aldığınız para sizin maddi kaynağınızdı o para sizden alınıyorsa dağ ve taşımı kemiriyorsunuz ? karakolda doğru söyler mahkemede şaşar ) sen nesin ki sana biat etsinler : )) yukarda hava nasıl ilyas kelimeye bak halk ona biat edecekmiş hangi hikaye kitabıı okudun akşam akşam ? kimse kimse biat etmez heleki bi oyunda dadaloğlu ve köroğlunuda halk düşmanı ettin ya helal olsun onlar halkın parasını almazlardı aslada almadılar beylerin ağaların malını aldılar çokda iyi yaptılar isyan etmeyenler klavyesinimi yiyor zeka fışkırıyor senden ilyas değerlendir kendini halk ona biat edecekmiş : ))) çocuk seni |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: Çan Kasabasi Reislik Sonuclari Paz Ağus. 30, 2009 9:42 pm |
|
|
kolay gelsin .. |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: Çan Kasabasi Reislik Sonuclari Cuma Eyl. 25, 2009 7:42 pm |
|
|
- Qarizmax demiş ki:
1- ben köprülü ailesinde deilim artiq
: )) Artist senii.. Birde ailede olsan ne olacak acaba.. |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: Çan Kasabasi Reislik Sonuclari Cuma Eyl. 25, 2009 10:24 pm |
|
|
bırakın bosverin anlatsanızda anlamaz göktürklere düşmanım dior ama etrafına aldıklarına bakmıyor dön bir bak etrafındakilerine kimler göktürklerden gelmiş o kadar midesizsin işte... |
|
|
|
Qarizmax
|
Konu: Geri: Çan Kasabasi Reislik Sonuclari Çarş. Ekim 14, 2009 3:43 pm |
|
|
ahh alpi ahhhhhh..... yazik hala ugrasıosun benle gidikladim mi yhine biyerini =) GÖKTÜRKmüş yemisim hepsini oglum hepsi benim 1 numarali düşmanim... sizin düşmanininz olan herkezde benim dostum.. Bunu böle Bilin Subat ayinda 1.yil dönümünü kutlayacam düşmanligin... Size zarar wermek o kadar hosuma gidio ki anlatamam size... Bebegim.. |
|
|
|
|
Çan Kasabasi Reislik Sonuclari |
|
|