Qarizmax
|
Konu: Geri: Ramazan sofraları ve çekiliş C.tesi Eyl. 05, 2009 12:43 am |
|
|
chocum hav havlarini alip biraz uza... reisken yabdigim bi yanlislik warsa git mahkemeye... Hadi yawrum boyunun ölcüsünü bi görelim... |
|
Rockizm
|
Konu: Geri: Ramazan sofraları ve çekiliş C.tesi Eyl. 05, 2009 3:26 am |
|
|
Benim anlamadıgım bişey var arkadaslar 49 katılım olmayacak kasabadan bu aşikar.. 14 katılım aldıgını düsünelim cekilişin.. peki sayısalın ilk numaraları diger 35 numaradan olursa hediyelere ne olacak ? |
|
blackenerji
|
Konu: Geri: Ramazan sofraları ve çekiliş C.tesi Eyl. 05, 2009 5:36 am |
|
|
HACIM TAM DESTEK HEP DESTEK ARKANDAYIZ:))IBNI RUST FELSEFESINDE HARAMA BAKMAK OLMAZ KIMSE KIMSEYI KENDI BELLEMESIN HACIM BENDE FRANSADAN KATILMAK ISTIYORUM:)) |
|
infini
|
Konu: Geri: Ramazan sofraları ve çekiliş C.tesi Eyl. 05, 2009 12:40 pm |
|
|
- Rockizm demiş ki:
- Benim anlamadıgım bişey var arkadaslar 49 katılım olmayacak kasabadan bu aşikar.. 14 katılım aldıgını düsünelim cekilişin.. peki sayısalın ilk numaraları diger 35 numaradan olursa hediyelere ne olacak ?
ödül verilmez belediye kazanır:) |
|
SAYLI
|
Konu: Geri: Ramazan sofraları ve çekiliş C.tesi Eyl. 05, 2009 2:46 pm |
|
|
yaw sayı 14 te kaldımı 14 rakam yarısır illa 49 rakam yarıscak die bi zorunluluk mu var... |
|
chocolateman
|
Konu: Geri: Ramazan sofraları ve çekiliş C.tesi Eyl. 05, 2009 5:55 pm |
|
|
- Rockizm demiş ki:
- Benim anlamadıgım bişey var arkadaslar 49 katılım olmayacak kasabadan bu aşikar.. 14 katılım aldıgını düsünelim cekilişin.. peki sayısalın ilk numaraları diger 35 numaradan olursa hediyelere ne olacak ?
bunu belediyeye astım iyi okursanız anlarsınız.eger kimseye ödül çıkmazsa yaptıgım kar ile ucuz yemek dağıtacam diye |
|
yolcu
KFCADMİN
|
Konu: Geri: Ramazan sofraları ve çekiliş Çarş. Eyl. 09, 2009 6:13 pm |
|
|
kilitlenmiştir |
|