c.kaan1020
|
Konu: Rk'da birinci yılımı dolduralı 3 ay olmuş. Cuma Eyl. 04, 2009 11:21 pm |
|
|
Rk'da birinci yılımı dolduralı 3 ay olmuş.Bizde yaşlandık artık.Eee artık rk'nın dostluklarını anlatalım bari.Gençlere kılavuz olaralım. Benim oyundaki ilk günlerim.Oyunu iyice inceledikten sonra o acemi merakıyla mahkemeye asıl veriliyoruz diye bakıyorum.Mahkemeye verilip ceza almak istiyorum.Acemi işte.Baktım Kanun-i Esasi'ye.Pazardan ucuza mal alıp pahalıya satmak suçmuş.Bende ucuza mal alcak kadarda para yok.Meyhaneye girdim.Kartal13 diye biri vardı.Tıkaldım.s1'di.Kılıcı falan vardı.Sohbet ettik biraz.Ben kendimi mahkemeye verdirmeye çalışıyorum.Suç işlediğimin itiraf ediyorum.Sonra Kartal13 bana savaşın olduğunu ve bunun bir oyun olsa bile vatanın savunulması gerektiğini söyledi.O adamdan çok etkilenmiştim.Sonra bana gel senle bir grup kuralım savaşa gidelim dedi.Kabul ettim.Ama s0 olduğumdan savaşa gidemeyecektim.O zamanlar Edirne Harmanlı yok.Hep tarlaydı oraları .Savaş Keşan'da yapılırdı.Şarköy Keşan arası bir gün.Sonra içeri show_time girdi.Kartal13 bana ''Bak bu arkadaşta bizden'' dedi.Tanıştığım ikinci kişi oydu.Aradan aylar geçti.Artık ezinedeydim ve Kartal abimden uzaklaşmıştım.Başka insanlar tanıma derdindeydim.İşte orada en sevdiğim dostlarım listesine ekleyeceğim insanlarla tanıştım.Tuareng, Aksen090, Watan, Bora ve Gayda.Bunların içinde büyüdüm diyebilirim.Tuareng ablalık Aksen ve Watanda abilik yaptılar bana.Asla yanımdan ayrılmadılar.Ardından gerçek hayatta bazı sorunalrım oldu ve 4 aylık bi inzivaya çekildim. Artık yeni dostlar kazanma vaktiydi.KFC'yi keşfettim.Orada oyun hayatımın en sadık dostuyla tanıştım.Ve onun gibi sayısızcası.İşte o dostumun adı Bariscik'ti.Mit'te sonradan edindiğim bir kardeşimdi. Kim demiş ki RK insanı asosyal yapar diye.Buradaki dostluklar gerçek hayatta nerede? |
|