Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Çanakkale Belediye Reisliğine Talibim!

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
_sahmeran_

_sahmeran_

Çanakkale Belediye Reisliğine Talibim! Vide
MesajKonu: Çanakkale Belediye Reisliğine Talibim! Çanakkale Belediye Reisliğine Talibim! Icon_minipostedPtsi Eyl. 07, 2009 1:22 pm

Forum kaç tane Çanakkaleli var bilmiyorum ama ben burdan da Çanakkalelilere sesleniyorum.

Seçime 5 gün kaldı ve ben adayım. Diğer adaylar arasında reisği en çok hakedenin ben olduğumu düşünüyorum.

Desteklerinizi bekliyorum.

Oyun Adı: Sahmeran_tr Smile
merve44_10

merve44_10

MesajKonu: Geri: Çanakkale Belediye Reisliğine Talibim! Çanakkale Belediye Reisliğine Talibim! Icon_minipostedPtsi Eyl. 07, 2009 1:48 pm

Hayırlı Olsun...
skywalker22
Moderatör
Moderatör
skywalker22

MesajKonu: Geri: Çanakkale Belediye Reisliğine Talibim! Çanakkale Belediye Reisliğine Talibim! Icon_minipostedPtsi Eyl. 07, 2009 1:49 pm

Şahmeran, reisliği en çok hak edene sen değil halk karar verir..

Başarılar..
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

MesajKonu: Geri: Çanakkale Belediye Reisliğine Talibim! Çanakkale Belediye Reisliğine Talibim! Icon_minipostedPtsi Eyl. 07, 2009 1:52 pm

Başarılar...
Kimler var aday?
FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

MesajKonu: Geri: Çanakkale Belediye Reisliğine Talibim! Çanakkale Belediye Reisliğine Talibim! Icon_minipostedPtsi Eyl. 07, 2009 2:00 pm

En çok hak edeni düşünmen önemli değil halkın düşünmesi önemli
Hayırlı Olsun...
Luiss

Luiss

MesajKonu: Geri: Çanakkale Belediye Reisliğine Talibim! Çanakkale Belediye Reisliğine Talibim! Icon_minipostedPtsi Eyl. 07, 2009 2:42 pm

Katılıyorum ve ben Çanakkale'nin sıkıntılı olduğunu düşünmüyorum.Masatlik bir teşkilatlanma yaratmış gibi gözüküyor.Son güne kadar oyumu saklayacağım.
kadir1131

kadir1131

MesajKonu: Geri: Çanakkale Belediye Reisliğine Talibim! Çanakkale Belediye Reisliğine Talibim! Icon_minipostedPtsi Eyl. 07, 2009 5:41 pm

hayırlı olsun Very Happy
Qarizmax

Qarizmax

MesajKonu: Geri: Çanakkale Belediye Reisliğine Talibim! Çanakkale Belediye Reisliğine Talibim! Icon_minipostedPtsi Eyl. 07, 2009 7:04 pm

Hayirli olsun sahmeran
TaNsU

TaNsU

MesajKonu: Geri: Çanakkale Belediye Reisliğine Talibim! Çanakkale Belediye Reisliğine Talibim! Icon_minipostedPtsi Eyl. 07, 2009 11:30 pm

hayırlı olsun dostum Wink
_sahmeran_

_sahmeran_

MesajKonu: Geri: Çanakkale Belediye Reisliğine Talibim! Çanakkale Belediye Reisliğine Talibim! Icon_minipostedSalı Eyl. 08, 2009 12:07 pm

Adaylar ve oy durumu

1. Sahmeran_tr : 52.2%
2. Masatlik : 34.8%
3. Aliakilli9494 : 8.7%
4. Sevimli149 : 4.3%
tiger1617

tiger1617

MesajKonu: Geri: Çanakkale Belediye Reisliğine Talibim! Çanakkale Belediye Reisliğine Talibim! Icon_minipostedSalı Eyl. 08, 2009 12:31 pm

hayırlı olsun sahmeran
_sahmeran_

_sahmeran_

MesajKonu: Geri: Çanakkale Belediye Reisliğine Talibim! Çanakkale Belediye Reisliğine Talibim! Icon_minipostedÇarş. Eyl. 09, 2009 12:56 pm

Sağol dostlarım umarım ben kazanırım Çanakkale Belediye Reisliğine Talibim! Icon_cheers

Bu arada Çanakkalenin nüfusu son haftada 19 kişi arttı.

Çok ilginç...

Seçimde son durum;

1. Masatlik : 46.9%
2. Sahmeran_tr : 43.8%
3. Aliakilli9494 : 6.3%
4. Sevimli149 : 3.1%
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

MesajKonu: Geri: Çanakkale Belediye Reisliğine Talibim! Çanakkale Belediye Reisliğine Talibim! Icon_minipostedÇarş. Eyl. 09, 2009 1:13 pm

OBBF'nin multi yapacağını zannetmem. Çanakkale Belediye Reisliğine Talibim! Icon_smile
kubilaycay

kubilaycay

MesajKonu: Geri: Çanakkale Belediye Reisliğine Talibim! Çanakkale Belediye Reisliğine Talibim! Icon_minipostedÇarş. Eyl. 09, 2009 5:37 pm

EmirBerkKorkmaz demiş ki:
OBBF'nin multi yapacağını zannetmem. Çanakkale Belediye Reisliğine Talibim! Icon_smile

Garantimi bu Çanakkale Belediye Reisliğine Talibim! Icon_biggrin Çanakkale Belediye Reisliğine Talibim! Icon_biggrin Çanakkale Belediye Reisliğine Talibim! Icon_biggrin
Luiss

Luiss

MesajKonu: Geri: Çanakkale Belediye Reisliğine Talibim! Çanakkale Belediye Reisliğine Talibim! Icon_minipostedÇarş. Eyl. 09, 2009 6:22 pm

Garanti deil TAHMİN!
tiger1617

tiger1617

MesajKonu: Geri: Çanakkale Belediye Reisliğine Talibim! Çanakkale Belediye Reisliğine Talibim! Icon_minipostedPerş. Eyl. 10, 2009 10:45 am

ya galiba % 60 almadan kimsa kazanamıyodu yoksa %50 miydi?
_sahmeran_

_sahmeran_

MesajKonu: Geri: Çanakkale Belediye Reisliğine Talibim! Çanakkale Belediye Reisliğine Talibim! Icon_minipostedPerş. Eyl. 10, 2009 11:54 am

%50 nin üstüne kimse geçemezse 2. tura kalacak. Umarım 2. Tur şuan ki ne göre biraz daha adil olur.
_Adiyos_

_Adiyos_

MesajKonu: Geri: Çanakkale Belediye Reisliğine Talibim! Çanakkale Belediye Reisliğine Talibim! Icon_minipostedPerş. Eyl. 10, 2009 12:55 pm

Hayırlı olsun =)
mturkkan

mturkkan

MesajKonu: Geri: Çanakkale Belediye Reisliğine Talibim! Çanakkale Belediye Reisliğine Talibim! Icon_minipostedCuma Eyl. 11, 2009 10:24 pm

EmirBerkKorkmaz demiş ki:
Hiç bir zaman multi yapmadık yapmayada ihtiyacımız yok kareside ama multi yapıldı diye bir cok iftira atıldı ama sonuc cıkmadı.Belediye reisligini kazandıgımız kasabaşar bellidir.Kzanamıyacagımız kasabalarda bellidir bunu boyle dusunun.
Rockizm

Rockizm

MesajKonu: Geri: Çanakkale Belediye Reisliğine Talibim! Çanakkale Belediye Reisliğine Talibim! Icon_minipostedC.tesi Eyl. 12, 2009 3:35 pm

Kendi kişisel fikrim gonderilen mesaj da profesyonelce hazırlanmıs bi ima olduğudur. Gereyinin yapılmasını tavsiye eder. İyi olanın kazanmasını temenni ederim. Simdiden hayırlı olsun.
acankaraogul

acankaraogul

MesajKonu: Geri: Çanakkale Belediye Reisliğine Talibim! Çanakkale Belediye Reisliğine Talibim! Icon_minipostedC.tesi Eyl. 12, 2009 9:40 pm

masatlik seçilmiş galiba

Çanakkale Belediye Reisliğine Talibim!

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası