Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

inzivaya cekilmeden oyunu ara vermek

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
Exelance

Exelance

inzivaya cekilmeden oyunu ara vermek Vide
MesajKonu: inzivaya cekilmeden oyunu ara vermek inzivaya cekilmeden oyunu ara vermek Icon_minipostedSalı Tem. 01, 2008 1:46 am

arkadaslar ben zorunlu olarak oyuna giremiycem inzivaya cekılmekte ıstemıyorum oyuna baska bır arkadasım devam edebılır mı legal sekılde multı sayılmayacak bir yolu var mı
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: inzivaya cekilmeden oyunu ara vermek inzivaya cekilmeden oyunu ara vermek Icon_minipostedSalı Tem. 01, 2008 1:57 am

Arkadasına Cok guveniyorsan Sifreni verecek kadar...

Gitsin İnternet Kafeye 30 Dk.lığına otursun baksın cıksın...

Net Kafeden cıkarkende Deep Freeze yukluyse reset atsın deilse Expolerer'den Cerezleri silsin...
Admin
Tristan
Tristan
Admin

MesajKonu: Geri: inzivaya cekilmeden oyunu ara vermek inzivaya cekilmeden oyunu ara vermek Icon_minipostedSalı Tem. 01, 2008 4:38 am

Aynı anda o sırada aynı ip'den başkasıda girerse oyuna ve şansına multi piyangosu sana çıkarsa kendini mahkemede bulabilirsin Cool

Bence hiç tehlikeye girme Wink
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: inzivaya cekilmeden oyunu ara vermek inzivaya cekilmeden oyunu ara vermek Icon_minipostedSalı Tem. 01, 2008 3:53 pm

Bunu yapmamani tavsiye ederim. O kadar emek bosa gider..
infini

infini

MesajKonu: Geri: inzivaya cekilmeden oyunu ara vermek inzivaya cekilmeden oyunu ara vermek Icon_minipostedSalı Tem. 01, 2008 9:18 pm

bencede yapma bende oldu oyunum silindi Smile
Exelance

Exelance

MesajKonu: Geri: inzivaya cekilmeden oyunu ara vermek inzivaya cekilmeden oyunu ara vermek Icon_minipostedÇarş. Tem. 02, 2008 2:55 am

artık kardesımve ben ıdare ederek karakterımı yasatıcaz Very Happy tskler
muhammed

muhammed

MesajKonu: Geri: inzivaya cekilmeden oyunu ara vermek inzivaya cekilmeden oyunu ara vermek Icon_minipostedPaz Tem. 06, 2008 8:50 pm

bence güven olmas ben verdim birisine şifremi tatile gitcektik yani 1 günlüğüne denize çocuk benim yerime meyhaneye gidip en ii arkadaşlarıma küfür ne ararsan var hepsini söledi gönüllerini zor aldım ve şifremi değiştirdim
@li

MesajKonu: Geri: inzivaya cekilmeden oyunu ara vermek inzivaya cekilmeden oyunu ara vermek Icon_minipostedPerş. Tem. 17, 2008 9:33 pm

Kimseye şifrenizi vermeyin 1 gün mutlaka bir sorun yaratır.
hakanona

hakanona

MesajKonu: Geri: inzivaya cekilmeden oyunu ara vermek inzivaya cekilmeden oyunu ara vermek Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 3:13 pm

sifre varmeyin başınıza bi çok iş açabilir

inzivaya cekilmeden oyunu ara vermek

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası