caffar2
|
Konu: ÇANAKKALE BELEDİYE REİSLİĞİ SEÇİMLERİ Ptsi Kas. 02, 2009 9:30 pm |
|
|
Değerli Çanakkale Halkı; Her zaman ki gibi konuşmama sizleri selamlayarak başlamak istiyorum. Bu dönem belediye seçimlerine aday oldum. Sizlerin desteğine, oylarınıza talibim. Çanakkalemizin eski belediye reisleri gibi bende görevimi layıkıyla yerine getireceğim. Şüpheniz olmasın. Seviye 1 olmam unutmayın bu kasabayı yönetmeme engel olamaz. Ayrıca seviye 2 olmama sadece 1-2 hafta kaldı. Değerli Çanakkale halkı Osmanlı'nın en değerli kasaba sakinlerinden birisidir. En üzüldüğüm konulardandan biri, Çanakkale kasabasının gelişebilir bir pazarı, ticareti olmasına rağmen, kasabamızdan diğer kasabalara taşınma oranı yüksek. Bunun en temel sebebi, "ticaret"tir. Kasabamız diğer kasabalara nazaran ekonomisi düşük bir kasaba. Beni adaylığa sürükleyen en önemli sorunlardan biridir bu. Ben şan, şöhret ve para için aday olmadım reisliğe. Ben değerli halkımızın yükselmesi, ticaret için kasabamıza gelinmesi ve Çanakkale'nin gelişmesi için aday oldum. Sizler için aday oldum. Reel'de de olduğu gibi halka hizmeti sevdiğim için aday oldum. Reeldede siyaset ve kasaba yönetimi açısından deneyimlerim var. İstanbul Ünv. Siyaset Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümünü bitirdim. Doktora için hazırlanıyorum. Bunların reislikle ne alakası varsa oyun bir nevi bize reeldeki yaşantımızı yansıtır. Burda anlatmak istediğim deneyimimdir. Acemi değilim. Oyunda Çanakkale'deki yaşantıma gelince, kasabamdan genellikte ayrılmadım. Sadece karesi ve edirne turu atmak için çıktım. Başka yere taşınmadım. Kasabamın özelliklerini, ekonomisini vatandaşlarını gayet iyi bilirim. Sizlerin de desteğiyle Osmanlı evrense, Çanakkale'yi bu evrende parlayan bir yıldız haline getirmek için çalışacağız. Haydi Çanakkale! Destekleriniz ve değerli oylarınızı bekliyorum. |
|