|
Yazar |
Mesaj |
Tekin
|
Konu: Tekin Paşa'dan Mektup Salı Tem. 01, 2008 9:33 pm |
|
|
Saygıdeğer Osmanlı halkı,
Bildiğiniz gibi Akıncılar Osmanlı’nın kuruluşundan beri var olan bir kurum olup bugün itibariyle ülkemizin ve milletimizin en köklü kuruluşlarından biri olmayı sürdürmektedir ve her daim öyle olmaya devam edecektir. Burada tek tek ayrıntıları ile bahsetmesem de halkımız yaşananları en ince ayrıntılarına kadar gayet iyi bilmektedir. Bugüne kadar kısa ama dolu tarihimizde bizler Osmanlı halkı olarak pek çok hadise yaşadık. Bütün bu zaman boyunca Akıncılar ülkemizin başında olup ülkenin namusunun, şerefinin ve bölünmez bütünlüğünün her daim bekçiliğini yaptılar. Bizlere elini uzatanlar yüce halkımızın bizlere olan yardımıyla birlikte gereken cevabı çok gecikmeden aldılar. Aldıkları ders ve dersler onlara tarih derslerinde Türk’lere nasıl davranmaları gerektiğini tekrar hatırlatacak bir öğüt oldu.
Bendeniz Akıncı Beyi Tekin Akıncı birliğinin kurucusu olarak Akıncı Birliği kumandanlığını kuruluşundan bu yana sürdürmekteyim ancak artık zaman geldi ki ben de bir kenara çekileyim ve nacizane hayatımı sessiz sakin bir müddet inziva ile terbiye edeyim. Uzun süreden beri vermek istediğim bu karar iç ve dış güçlerin sürekli haşerelikleri nedeniyle ertelenmişti ancak dış güçlere karşı en son zaferlerimizden sonra ve iç tehditlere karşı yaptığımız devriyeler ve kurduğumuz şanlı OSMANL I AKINCI ORDUSU‘nun soygunculara ve isyancılara karşı son zaferlerinden sonra bir nebze olsun ülkemiz sükunete kavuşmuş oldu. Ancak unutulmamalıdır ki bu ülke her daim iç ve dış mihraplarla mücadele edecek her daim onlara hak ettikleri cevapları vermeye devam edecektir. Bu yüzden Akıncı birliğimiz her daim görevinin başında olacak olup Yüksek Askeri Kurulumuz yakın zamanda bir Akıncı Beyi tayin edecektir.
Şu unutulmamalıdır ki bu verdiğim inziva kararı tamamen gerçek hayattaki iş yoğunluğu ile alakalı olup uzunca bir süreden sonra tekrar aranızda olmaya çalışacağıma söz veriyorum.
Bu zorlu görevimizi sürdürürken yapmış olabileceğimiz muhtemel her tür hatamızdan dolayı da siz değerli Osmanlı halkından özür diliyorum. Ayrıca bugüne kadar ülkemin kalkınmasında, gelişmesinde ve savaşlarında bizlere destek olan Akıncı olan veya olmayan her Osmanlı vatandaşına ayrı ayrı kişisel olarak teşekkürlerimi bir borç biliyorum.
Yüce rabbim ülkemize milletimize ve Akıncı ordumuzu her daim baki kılsın.
Allah Akıncılarımızın kılıcını keskin, kalkanlarını kırılmaz eylesin..
Sağlıcakla kalın...
Akıncı Beyi Tekin
En son Tekin tarafından Salı Tem. 01, 2008 9:38 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi |
|
|
|
totalwar
|
Konu: Geri: Tekin Paşa'dan Mektup Salı Tem. 01, 2008 9:37 pm |
|
|
en kısa zamanda aramıza dönmen dilegi ile .. iyi tatiller tekin paşa |
|
|
|
Cevrimpici
|
Konu: Geri: Tekin Paşa'dan Mektup Salı Tem. 01, 2008 9:48 pm |
|
|
Umarım tatiliniz uzun sürmez Paşam... |
|
|
|
Referee*
|
Konu: Geri: Tekin Paşa'dan Mektup Salı Tem. 01, 2008 10:02 pm |
|
|
Değerli Paşam,
Bu kararınız öncelikle diğer tüm akıncıları olduğu kadar beni de çok üzdü. Ama saygılarımızı sunmaktan yapacak başka bir şeyimiz yok gibi. Allah daima yanınızda olsun. Vatan size minnettardır...
Saygılarımla, Akıncı Astsubay Referee |
|
|
|
Tekin
|
Konu: Geri: Tekin Paşa'dan Mektup Salı Tem. 01, 2008 10:07 pm |
|
|
Yok yav ne tatili.. Tatil bize haram... Hem tatil olsa çekilir miyim inzivaya, 17 Nisan 2006'dan bu yana ilk defa inzivaya çekiliyorum...
Çalışmak çalışmak çalışmak.... |
|
|
|
Yetisbey
|
Konu: Geri: Tekin Paşa'dan Mektup Salı Tem. 01, 2008 10:21 pm |
|
|
Siz öyle diyorsanız öyledir paşam dönmenizi beklicez reel hayattaki işlerinizde başarılar dilerim.
Osmanlı Devleti üzerindeki emekleriniz için size sonsuz şükranlarımı sunmayı kendime borç bilirim.
Yetisbey |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Tekin Paşa'dan Mektup Salı Tem. 01, 2008 10:49 pm |
|
|
Paşam bugüne kadarki emekleriniz için bu Vatan size minnettardır... Bizi, kendinizden mahrum etmeyeceğinizi ve en kısa zamanda geri döneceğinize inanıyorum... Reelde başarılar dilerim... |
|
|
|
sanduk
|
Konu: Geri: Tekin Paşa'dan Mektup Salı Tem. 01, 2008 10:55 pm |
|
|
Sizin gibi değerli bir insanı kısa bir süre için de olsa kaybetmenin üzüntüsü içinde olan akıncılarınızdan saygılarla Paşam...
Akıncı Er Sanduk PEÇENEKOĞLU |
|
|
|
eskisehirli
|
Konu: Geri: Tekin Paşa'dan Mektup Salı Tem. 01, 2008 11:10 pm |
|
|
tekrar aramızda görmek isteriz paşam hayırlı inzivalar |
|
|
|
infini
|
Konu: Geri: Tekin Paşa'dan Mektup Salı Tem. 01, 2008 11:32 pm |
|
|
geri dönmen dileğiyle hoşçakal |
|
|
|
Melike
|
Konu: Geri: Tekin Paşa'dan Mektup Çarş. Tem. 02, 2008 12:28 am |
|
|
Tekin Pasam, karariniza saygimiz büyük, degistirmek te elimizden gelmez, ama kimse sizin yerinizi tutamaz. Akincilar Beyi olarak sizi yine burda görmek dilegiyle... gercek hayatta basarilar...
|
|
|
|
muhittinq
|
Konu: Geri: Tekin Paşa'dan Mektup Çarş. Tem. 02, 2008 1:29 am |
|
|
Paşam işinizin çok yorucu olmasına rağmen ve aramız sonradan bozulmasına rağmen akıncıbeyliğini şimdi bırakmanıza üzüldüm.Evet paşam görevi bırakmanızı zamanında istiyordum ama bu ortamda görevinizi bırakmanıza gerçekten üzüldüm doğrusu.Zira Akıncılar Ordusunu 12 aydır dimdik bir biçimde ve ordumuzu geliştirerek çok iyi bir biçimde yönettiniz.Emeğiniz gözardı edilemez.Göreviniz başına gelmeniz dileğiyle size işinizde başarılar dilerim.Ayrıca Allah her daim yardımcınız olsun. |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: Tekin Paşa'dan Mektup Çarş. Tem. 02, 2008 2:19 am |
|
|
Reel Yaşantınızda Başarılar... İnş. En yakın zamanda tekrar aramıza donersiniz... |
|
|
|
Sahmeran
|
Konu: Geri: Tekin Paşa'dan Mektup Çarş. Tem. 02, 2008 12:16 pm |
|
|
Gerçek Hayattaki işlerinizde size başarılar.
Tez vakitta aramıza tekrar dönmenizi diliyorum... |
|
|
|
Capanoglufetihbey
|
Konu: Geri: Tekin Paşa'dan Mektup Çarş. Tem. 02, 2008 1:52 pm |
|
|
Paşam kısa süreliğinede olsa ordumuzu başsız bıraktığınız icin çok üzgünüz inş siz yokken bazı fırsatçılar bu fırsatı değerlendirmeye kalkmazlar Umarım sizin yerinize geçecek olan sahıs en az sizin kadar ordusuna bağlı olduğu kurumun birliğine vede beraberliğine sahip cıkacak biri olur En yakın zamanda görüşmek dileğiyle Akıncı Er Caparfetih DİKKAT!!!
|
|
|
|
okaytap
|
Konu: Geri: Tekin Paşa'dan Mektup Çarş. Tem. 02, 2008 2:32 pm |
|
|
Reel hayatında başarılar.. en kısa sürede aramıza dönmen dileğiyle. |
|
|
|
Calvus
|
Konu: Geri: Tekin Paşa'dan Mektup Çarş. Tem. 02, 2008 2:51 pm |
|
|
En kısa zamanda aramıza dönmeniz dileğiyle gercek hayatta başarılar... |
|
|
|
ecomic
|
Konu: Geri: Tekin Paşa'dan Mektup Çarş. Tem. 02, 2008 6:35 pm |
|
|
Osmanlıda kılıcınıza, gercek hayatta ilim ve irfanınıza kuvvet diliyorum Tekin Paşam En yakın zamanda yeni zaferlere yine birlikte yürümek dileğiyle.... |
|
|
|
Isoberto
|
Konu: Geri: Tekin Paşa'dan Mektup Çarş. Tem. 02, 2008 7:03 pm |
|
|
En kısa zamanda dönmeniz dilğiyle |
|
|
|