Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

çan gazetesi

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
Rockizm

Rockizm

çan gazetesi - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: çan gazetesi çan gazetesi - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Kas. 17, 2009 11:48 pm

Walla ablacım ben karısmam ne dügüne cagırdınız ne bana sordunuz. Allah mesut etsin ne diyim.. Kırık bi kalple dolasacagım artık tek teselli karıcıgım Niyal.. Ayrıca onunda en az benim kadar kırıldıgına eminim. Nyse mutluluklar.
ozlemc

ozlemc

MesajKonu: Geri: çan gazetesi çan gazetesi - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Kas. 18, 2009 1:06 am

Ablacım canım kıyamam sana,

serhan ın acelesi yüzünden nikah kıyıldı,sağolsun türkşehitoğlu ndan rica etmişler kırmamış,

ama çan a döneceğiz ve düğün yapacağız ben siz olmadan tamamına erdirirmiyim bu işi,
yollarda bekar kadın olmaz dedi Smile)

tek tek isim yazarsam atlamakdan korkarım ,ablası ve dostu olduğumu düşünen herkesle birlikde güzel bir düğün yapacağız ..
Rockizm

Rockizm

MesajKonu: Geri: çan gazetesi çan gazetesi - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Kas. 18, 2009 1:20 am

Yemezler. Biz canakkaledeydik o gün niyal de bende girdik cıktık meyhaneye kimse bişey soylemedi.. Bariz unutulduk. Biyerlerde bişeyler hep eksik olacak sanırım. Nyse...
sql

sql

MesajKonu: Geri: çan gazetesi çan gazetesi - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Kas. 18, 2009 1:57 am

rock benı zorlıcaktın ozlemı degıl....o cok ısrarla reddettı...ama ben cok ısrar ettım..nıkahı kıyalım dedım..dugunu canda yaparız.. zorla ıkna etım.. bırıne yuklenceksen bana yuklen uzme ozlemı...sızı ne cok sevdıgını sen zaten bılıyorsun...bıseyler eksık olmaz yeterkı biz izin vermeyelim.. bu biz kelımesıne sende dahılsın...sevıyoruz senı.. sevgımızle kal...
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: çan gazetesi çan gazetesi - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Kas. 18, 2009 9:58 am

Very Happy üzdünüz rockumu artık kırık kalbi tamir edilmez Very Happy
Eylul

Eylul

MesajKonu: Geri: çan gazetesi çan gazetesi - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Kas. 19, 2009 8:50 am

Rock sana sonuna kadar katılıyorum. Bak düğün olacak(mış) çanda haberimiz bile yok. Sözüm ona damadın kardeşiyim. çan gazetesi - Sayfa 2 754 Beni ne zaman çağıracaktınız takı törenin de mi çan gazetesi - Sayfa 2 Icon_razz
sql

sql

MesajKonu: Geri: çan gazetesi çan gazetesi - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Kas. 19, 2009 9:15 am

ALINANLARA................................

Gunlerdir tepkileri dinliyorum , kendimce cevaplar vermeye çalısıyorum....Arkadaşlar adam öldürmedik , uygunsuz bişey yapmadık , namussuzluk hiç yapmadık...Gunlerdir yoldayız...gazetede çıkan haberden sonra basın bizi rahat bırakmadı Razz bende hem kendimin hem ailemin hemde biricik eşimin adının daha basit sansasyonlarla anılmasını engellemek için bu nikahı uygun gördüm...Nikah aramızdaki duygusal sözün toplum önünde sizlik yasallaştırmaktır ki bizde bazı çekemeyenleri ve meraklı basını ( Alperengenci Smile)) ) gibi, susturmak istedik. Bana ilginç gelen tepkilerin herzaman yanıızda oldugunu düşündüğümüz kardeşlerimizden gelmesi...
Yarın çandayız...Yarın buradan dugunumuzun yer ve saatini bildireceğiz...Seven sevmeyen yanımızda olan olmayan herkes davetlidir... .
Eylul

Eylul

MesajKonu: Geri: çan gazetesi çan gazetesi - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Kas. 19, 2009 3:20 pm

sql demiş ki:
ALINANLARA................................

Gunlerdir tepkileri dinliyorum , kendimce cevaplar vermeye çalısıyorum....Arkadaşlar adam öldürmedik , uygunsuz bişey yapmadık , namussuzluk hiç yapmadık...Gunlerdir yoldayız...gazetede çıkan haberden sonra basın bizi rahat bırakmadı çan gazetesi - Sayfa 2 Icon_razz bende hem kendimin hem ailemin hemde biricik eşimin adının daha basit sansasyonlarla anılmasını engellemek için bu nikahı uygun gördüm...Nikah aramızdaki duygusal sözün toplum önünde sizlik yasallaştırmaktır ki bizde bazı çekemeyenleri ve meraklı basını ( Alperengenci çan gazetesi - Sayfa 2 Icon_smile)) ) gibi, susturmak istedik. Bana ilginç gelen tepkilerin herzaman yanıızda oldugunu düşündüğümüz kardeşlerimizden gelmesi...
Yarın çandayız...Yarın buradan dugunumuzun yer ve saatini bildireceğiz...Seven sevmeyen yanımızda olan olmayan herkes davetlidir... .
Abi şaka niyetli yazdıklarım tabii ki ben sana hiç küsebilir miyim çan gazetesi - Sayfa 2 Icon_redface
Hem boşuna demedik o kadar "abilere küsülmez" diye çan gazetesi - Sayfa 2 Icon_rr
Bugün hazırlıklara başlıyorum o zaman. Davetiyeler, düğün salonu, yemek, düğün sonrası içkiler vs benden. (Eyaletten kredi alacam kefil olarak da senin tarlaları gösterecem abi artık düğünden sonra bir imzada bizim kefil işine isterim çan gazetesi - Sayfa 2 Icon_razz) Sende şimdi nakit yoktur. Jeton falan uğraşılmazda düğün arifesinde. çan gazetesi - Sayfa 2 Icon_biggrin
Sabırsızlıkla bekliyorum gelmenizi. İçim içime sığmıyor wallahi. Yengeye selamlar çan gazetesi - Sayfa 2 Icon_cool
ozlemc

ozlemc

MesajKonu: Geri: çan gazetesi çan gazetesi - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Kas. 30, 2009 12:34 pm

NOOLDU HABERLER KESİLDİ BIÇAK GİBİ...Smile)

çan gazetesi

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2