TaNsU
|
Konu: Osmanlı'nın ilk Berbere Giden Vatandaşı =)) Salı Ara. 01, 2009 9:30 pm |
|
|
De hadi buyrun nasıl olmuş
|
|
SihiR
|
Konu: Geri: Osmanlı'nın ilk Berbere Giden Vatandaşı =)) Salı Ara. 01, 2009 10:53 pm |
|
|
İmkanı yok beni geçmiş olamazsın
saat 6.15 te bastım jetonu |
|
TaNsU
|
Konu: Geri: Osmanlı'nın ilk Berbere Giden Vatandaşı =)) Çarş. Ara. 02, 2009 12:40 am |
|
|
- SihiR demiş ki:
- İmkanı yok beni geçmiş olamazsın
saat 6.15 te bastım jetonu
o zaman ikinci diyelim kimsenin ünvanını almak istemem |
|
recep298
|
Konu: Geri: Osmanlı'nın ilk Berbere Giden Vatandaşı =)) Çarş. Ara. 02, 2009 12:33 pm |
|
|
Hayırlı Olsun Berber İyi Kesememiş |
|
Capanoglufetihbey
|
Konu: Geri: Osmanlı'nın ilk Berbere Giden Vatandaşı =)) Çarş. Ara. 02, 2009 4:20 pm |
|
|
vayy Şekil güzel olmuş :D evet biraz makas izi bırakmış Neyse canım kökü sende nasıl olsa |
|
caffar2
|
Konu: Geri: Osmanlı'nın ilk Berbere Giden Vatandaşı =)) Çarş. Ara. 02, 2009 7:08 pm |
|
|
vay çok güzel. jetonla oluyor galiba çook evveldende berber söylentisi vardı ama Osmanlı'ya her zamanki gibi geç geldi. ama yakışıklı olmuşsun sihir sende koysana saçını. arkadaşlar sakalllarda kesilebiliyor mu? veya şekillendirilebilior mu? |
|
Luiss
|
Konu: Geri: Osmanlı'nın ilk Berbere Giden Vatandaşı =)) Çarş. Ara. 02, 2009 8:09 pm |
|
|
aynısının sarısı bende varda bana durduk yere geldi para ödemedim |
|
Awus
|
Konu: Geri: Osmanlı'nın ilk Berbere Giden Vatandaşı =)) Perş. Ara. 03, 2009 7:14 am |
|
|
Hayırlı olsun arkadaşlar . |
|
TaNsU
|
Konu: Geri: Osmanlı'nın ilk Berbere Giden Vatandaşı =)) Cuma Ara. 04, 2009 2:27 pm |
|
|
teşekkürler =)) bakalım daha ne gibi yenilikler gelecek |
|
infini
|
Konu: Geri: Osmanlı'nın ilk Berbere Giden Vatandaşı =)) C.tesi Ara. 05, 2009 10:53 am |
|
|
bende saçı siyaha boyattım biraz farklı dolaşalım |
|
lavinya
|
Konu: Geri: Osmanlı'nın ilk Berbere Giden Vatandaşı =)) C.tesi Ara. 12, 2009 8:01 pm |
|
|
puhahahaha ya eşref hiç güleceğim yoktu
ama berber makas izi bırakmış git onları düzeltsin
haha kızlardan çok erkeklerden rabet görmüş bu uygulama abim infini sende muhteşem olmuşsun gel bi gun sakallarıda siyah yapalım
|
|
_Adiyos_
|
Konu: Geri: Osmanlı'nın ilk Berbere Giden Vatandaşı =)) Paz Ara. 13, 2009 2:55 pm |
|
|
Tarz olmş =) |
|