ahmetseker
|
Konu: Geri: Fikir ve Konuşma Özgürlüğü C.tesi Tem. 05, 2008 2:18 am |
|
|
o senin dediğin forum kuralını yazmaz olaydım, o forum kuralını o yerime geçirdiğim forum admini sündürü sündüre bu hale getirdi, artık gülünesi bir olaya sadece koysan banlanacak hale geldi nerdeyse insanlar. ordaki küçümseme, aşağıla gibi ibareleri istesen en küçük bir eleştiri için bile kullanırsın. ingilteredeki foruma bakın çok çetin tartışmalar görürsünüz, insanlar birbirine girer ama küfür edilmediği sürece kimse banlanmaz. savron şu anda kadar banlanmadı, umarım da banlanmaz, banlanırsa da şaşırmam orası başka bir konu. birisi bu oyuna hakkaten emeği geçen birisine lüzumsuzsun dese o adamın veya kadının umurunda dahi olmaz, çünkü gerçeği kendisi biliyordur ki lüzumsuz bir hakaret de değildir. gereği olmayan, olsa da bir şey değiştirmeyen anlamına gelir ki kusura bakma ama baaf için bu şu anda doğrudur. divanda boş boş duran bir sürü baaf üyesi vardı mesela, bahaneleri de nicewolfun onlara görev vermemesiydi, yalnız nice ikinci ayda onlara görev teklif edince de MMDnin performansına erişemeyeceklerini bildiklerinden kabul etmediler, yok işim var yok zamanın yok ayağına yattılar. kısacası lüzumsuzdular. bu gerçek bazılarına hakaret gibi geliyorsa o kendilerinin sorunudur. |
|
e.altnr
|
Konu: Geri: Fikir ve Konuşma Özgürlüğü C.tesi Tem. 05, 2008 2:29 am |
|
|
Forum kurallarında bir sünme var bu aşikar ama bu konuda benim yada başka birinin yapacağı birşey yok
İngiltereyide bilmem ama burası türkiye yani belki abartıdır ama yani ufak bir salak veya eşek tabirinden dolayı birbirine girebilen milletiz.
Bana görede "lüzumsuzsun" kelimesi hoş bi kelime değil.
Hatırlıyorsan zamanın kadısına senin KVP'den alıntı yaptığın bir replik konustugun sahşa direk olarak söylenmemiş olsa bile rahatsız olmuş ve mahkeme kapılarına kadar seni sürüklemişti.
İnsanlar nelerden nasıl şekilde rahatsız oldukları değişiyor yani.
Senin BODF listesinde görev alıp almamadan bahsettiklerinden bi haber olduğumdan birşey diyemem.
Ben sadece Savronun lüzümsuzsunuz dediği listede adımın bulunmasından dolayı rahatsızlığımı forum kurallarında geçen ilgili maddelere göre dile getirdim.
Senin yazdıklarında senin görüşlerin doğrudur değildir bilmiyorum ama ben karşımdakini herzaman iyi görmeye çalışıyorum kötü özelliklerine bakmadan. |
|
Mesihi
|
Konu: Geri: Fikir ve Konuşma Özgürlüğü C.tesi Tem. 05, 2008 1:11 pm |
|
|
KarakterDisi Aaaa ustume iylik saglik iki dakika gittik hemen arkamizdan ustumuze cullanmislar. Araplarla ugrasiyor olmasam uzuuun uzun cevap yazardim ama su kadarini soyleyeyim; sanirim Emre Donmez gibi dusunmeyen herkes pislik damgasi yemek zorunda. Pekim ben bu damgayi vuran kisiyi tanidigim icin gurur duyarim bu damgayi yemekten. Seker kardesim bir iki ay beklemeni rica edecegim. Ayrica burada bu kadar insan beni taniyor cogunun aleyhimde dusunmedigini bilmek ve karsimda senin oldugunu bilmek icimi ferahlatiyor. He bu arada solon ile kavgam yok. Mit veya Valandil benim icin ne ise solon da o. Irlanda da apayri kasabalarda mutlu bir beraberligimiz de oldu. Hatta bu konunun muhatabi sawron abimde yanimdaydi. Neyse Emrecim birazcik sabir Araplardan kurtulayim sonra senle atisiriz istersen |
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: Fikir ve Konuşma Özgürlüğü C.tesi Tem. 05, 2008 2:07 pm |
|
|
walla seninle atışacak bir şeyim yok yusuf, forumdaki eski mesajlarımda senin yüzüne ne dediysem burda da aynısını derim ki burası da açık bir forum. Ben sizin için "pislik" gibi bir tabir kullandığımı hatırlamıyorum. Burdaki insanlar aleyhinde düşünmüyorsa burda da yazdıkları gibi seni tanımadıklarından olsa gerek ki seninle ilgili de konuşmak istemiyorum en fazla bir şeyler konuşurken değinmişizdir sana, daha da fazlası maalesef mümkün değil.
balkan maceran bitti her halde bu sefer de arap macerasına çıktın her halde, orda da saçmalama bari |
|
sawron
|
Konu: Geri: Fikir ve Konuşma Özgürlüğü C.tesi Tem. 05, 2008 3:06 pm |
|
|
Öncelikle Ahmetşeker kardeşime şahsi fikirlerim dolayısıyla Barıştırıcılar gibi şeffaf bir birliğin içerisindeki gereksiz insanların bana karşı kullandıkları tabirlerden dolayı yanımda olduğu için teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Aslında çok da fazla da tiye almıyorum kullanılan tabirleri ya.
Ancak benim şahsi düşüncelerim gereksiz yere büyütülmüş ve BODF'lilerin kışkırtmalarına yem olan Cyper ve Barıştırıcılar içerisindeki gerçekten bir halttan anlamayan, neyin ne olduğunu bilmeyen kişilerin bana karşı kullandıkları gereksiz ve çok fazla umursamadığım tabirler ile tartışma hale gelmiştir. Ben yine de değerli kardeşim, sevdiğim insan Yusuf kardeşimin başını çektiği bir gruba zarar gelmesin diye çıkışımı yaptım. Sadece Yusuf için.
Benim bu düşüncelerimin ne Baıştırıcılar ne de Yusuf kardeşimle alakası yoktur. Neden bu sözleri kullandığımı zaten Ahmetşeker kardeşim çok güzel bir şekilde yukarılarda anlatmış. Benim tekrar açıklamama gerek yoktur. Ama bu hadiseden dolayı Yusuf kardeşimin benim yüzümden eleştirilmesi gerçekten beni üzdü. Ben Barıştırıcılar içerisinde sadece Yusuf kardeşim için girdim ve hiç onunla alakası yokken benim yüzümden eleştirilmesi gerekmezdi.
Ahmetşeker ve Yusuf kardeşlerimin arasında olan anlaşmazlıklar beni çok fazla ilgilendirmez ama benim şahsi düşüncelerimden çıkan tartışmalarda Yusuf'un hiçbir alakası yoktur. Olamaz zaten adam Ürdün'de ve oyuna bile giremiyor.
Ahmetşeker bu oyunda tecrübeli kişiler arasında ve kendisine saygı duymaktayım.
Yusuf kardeşim de sık sık görüştüğüm değerli, saygıdeğer kardeşimdir.
Benim yüzümden atışırsanız gerçekten üzülürüm.
Bugün adminlerden Sawron karakterini silmelerini istedim ve yarından itibaren Sawron karakteri sonsuza kadar yok oluyor (Jusuf'a özendim ) zaten ve yeni bir karakter ile oyuna yarın tekrar başlayacağım ve eskisi gibi Osmanlı için hizmet etmeye devam edeceğim. Bu sawron ile attığım son post oluacaktır. Artık Sawron diye birisi yok.
Saygılar...
|
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: Fikir ve Konuşma Özgürlüğü C.tesi Tem. 05, 2008 4:20 pm |
|
|
sawron dediğim gibi benim jusufla atışma gibi bir durumum olamaz çünkü atışacak bir şey yok. benim jusufla "ilgili görüşlerim malumdur". (genel kurmay başkanının bir sözü). çünkü artık boş konuşmalara karnımız doydu, işi olana özgün projesi olana iyi ya da kötü sözümüz oluyor ama maalesef kendisinde bunlar olmadığı için söyleyebilceğim bir şey yok. kendisi beni karşısında sanıyor ama karşısında olmayı bırak yüz metre yakınında bile değilim, mümkünse uzak eylesin rab arkadaşımızı. ha 1 ay sonra gelir bir yasa önerisi olur, ekonomik bir program önerisi olur, devletle ilgiliyeni bir örgütlülük önerisi olur söyleyecek sözümüz olur elbette, ama şimdi maalesef kendisinin şu anda böyle bir şeyleri olmadığından ve dedikleri de genelde zaten çoktan yapılmış arak projeler olduğundan tartışamayacağıma emin olabilirsin. |
|