|
Sok Sok Sok Üç Ayda Nasil Seviye 3 Olunurki?! - Cucurbita |
|
|
Yazar |
Mesaj |
Mit
|
Konu: Sok Sok Sok Üç Ayda Nasil Seviye 3 Olunurki?! - Cucurbita Cuma Tem. 04, 2008 10:24 pm |
|
|
http://intlforum.renaissancekingdoms.com/viewtopic.php?t=76092
Ya arkadaslar bu kadin nerde yasiyor? Hiç para görmedimi hayatinda.. Töbe töbe, yani jeton kullananlara bile saldiriyor ya. Bunu yapicagina sükretsin. Oyunun bedava oynanmasini saglayanlar var. Bu kisiler para ödeyenlerdir. Gitsin admin arkadaslarina söylesin bu kisi para ödedimi bu seviye'ye kadar ulasabilmesi için.. |
|
|
|
malsi
|
Konu: Geri: Sok Sok Sok Üç Ayda Nasil Seviye 3 Olunurki?! - Cucurbita Cuma Tem. 04, 2008 10:29 pm |
|
|
valla biktim su torpilcilerden artik yani bu konulari da artik gorusmeyelim ne olursun. |
|
|
|
muhittinq
|
Konu: Geri: Sok Sok Sok Üç Ayda Nasil Seviye 3 Olunurki?! - Cucurbita Cuma Tem. 04, 2008 10:31 pm |
|
|
Arkadaşın bu torpil değil.Seninde olsun paran veya kredi kartın sende seviye 3 ol.bu kullanan kişinin hakkıdır.Bırakın artık şu cucuru dengesi yitirmiş ne dediğini şaşırmış olmalı. |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Sok Sok Sok Üç Ayda Nasil Seviye 3 Olunurki?! - Cucurbita Cuma Tem. 04, 2008 10:48 pm |
|
|
Artık ne diyeceğini şaşırdı... Arkadaşlar aramızda yardım kampanyası düzenleyelim, para toplayıp buna atalım... Yazıktır baksanıza tutturmuş bu kadar para nasıl harcanır die, 2 ayanlık alalım ona 3-5 sebeblensin Sırf şu ne olduğu belli olmayan şahıs yüzünden forumda adam kalmadı, bu nasıl hırstır anlamadım ki... |
|
|
|
eskisehirli
|
Konu: Geri: Sok Sok Sok Üç Ayda Nasil Seviye 3 Olunurki?! - Cucurbita Cuma Tem. 04, 2008 10:49 pm |
|
|
sataşacak yer bulamıyorlar tabi kendi çaplarında saçmalasınlar bakalım |
|
|
|
malsi
|
Konu: Geri: Sok Sok Sok Üç Ayda Nasil Seviye 3 Olunurki?! - Cucurbita Cuma Tem. 04, 2008 10:59 pm |
|
|
- Valandil demiş ki:
- Artık ne diyeceğini şaşırdı...
Arkadaşlar aramızda yardım kampanyası düzenleyelim, para toplayıp buna atalım... Yazıktır baksanıza tutturmuş bu kadar para nasıl harcanır die, 2 ayanlık alalım ona 3-5 sebeblensin Sırf şu ne olduğu belli olmayan şahıs yüzünden forumda adam kalmadı, bu nasıl hırstır anlamadım ki... hakikaten arada kontrol ediyorum da hic kimildama yok en son mesajlari hep ben atiyorum bir de gelibolulu balikcilar bitmis o forum 2 hafta toplaminda 10 mesaj belki eklenmistir o forumda peki bizimkisi yani bunda 10000 mesaj atilmis.. |
|
|
|
muhittinq
|
Konu: Geri: Sok Sok Sok Üç Ayda Nasil Seviye 3 Olunurki?! - Cucurbita Cuma Tem. 04, 2008 11:39 pm |
|
|
Arkadaşalr bugün baktım Trakya Eyalet forumuna hep kendi yandaşları mesaj atıyor.Başka da mesaj atan yok.Birde arasıra aramızdan atan olursa oluyor.Yoksa kilitlendi o forum |
|
|
|
turksehitoglu
|
Konu: Geri: Sok Sok Sok Üç Ayda Nasil Seviye 3 Olunurki?! - Cucurbita Cuma Tem. 04, 2008 11:53 pm |
|
|
o kadarda solonla yakın ilişkiler içinde(hatta kendisi) nasıl bilmiyor jeton sistemini... |
|
|
|
sawron
|
Konu: Geri: Sok Sok Sok Üç Ayda Nasil Seviye 3 Olunurki?! - Cucurbita Cuma Tem. 04, 2008 11:53 pm |
|
|
Sok Sok Sok Üç Ayda Nasil Seviye 3 Olunurki?! - Cucurbita
Zuhahaha başlığa bak. Mit alem adamsın haa!!! Koptum Vallahi |
|
|
|
Mit
|
Konu: Geri: Sok Sok Sok Üç Ayda Nasil Seviye 3 Olunurki?! - Cucurbita C.tesi Tem. 05, 2008 12:50 am |
|
|
Valla benden günah gitti, cucurun yas gününde 5 adet jeton ismarlayacagim. |
|
|
|
Bozkurt019
|
Konu: Geri: Sok Sok Sok Üç Ayda Nasil Seviye 3 Olunurki?! - Cucurbita C.tesi Tem. 05, 2008 1:11 am |
|
|
Parası bolsa 3 günde seviye 3 olunur. Şöyle: 6 rk ile svy 1 15 rk itibar için, 30 rk özellikler için, 17 rk para için = 52 rk svy2 olursun 33 rk itibar, 75 rk özellikler için, 100 rk para için = 208 rk Toplam 266 rk o da 38*20 = 760 ytl elbiseler hariç işte size 10 günde rk olma reçetesi Kişinin sokağa atacak 1000 ytl si varsa ne yapacan |
|
|
|
e.altnr
|
Konu: Geri: Sok Sok Sok Üç Ayda Nasil Seviye 3 Olunurki?! - Cucurbita C.tesi Tem. 05, 2008 2:15 am |
|
|
- Mit demiş ki:
- http://intlforum.renaissancekingdoms.com/viewtopic.php?t=76092
Ya arkadaslar bu kadin nerde yasiyor? Hiç para görmedimi hayatinda.. Töbe töbe, yani jeton kullananlara bile saldiriyor ya. Bunu yapicagina sükretsin. Oyunun bedava oynanmasini saglayanlar var. Bu kisiler para ödeyenlerdir. Gitsin admin arkadaslarina söylesin bu kisi para ödedimi bu seviye'ye kadar ulasabilmesi için..
Bilader Ben cucurun ilk mesajını okudum ve saldırma görmedim. Senin para görüp görmediği ile ne alaka?
Cucur belliki senin ve bi arkadaş daha vardı onun kısa sürede nasıl s3 olduğunuzu merak etmiş kafaya takmış sorgulamış. Jeton kullanılarak olur denmiş bazı başlıklarda, o başlıkları mesajları okurken bende şaşırdım kafadan bi hesap yapınca dedim epey jeton gerekiyor nasıl verilir o kadar para diye.
Belki aynı düşünceler onunda kafasına takıldı böyle başlık açtı öğrenmek için ama yani tebrikler bizim insanımıza kötüyle kötü olur yeri gelir ondan da kötü olur ya, bu forumdada o forumdada nasıl s3 olunacağını jetonla anlatmaktan başka belki hal ve hareketlerine mesajlarına kızdığınız nasıl biri bu diye isyan ettiğiniz kişiden farksız verilmesi gereken cevaplarınızla değilde saçma sapan yorumlarla başlıkları süslüyorsunuz.
Siz bi tarafsınız cucur bi taraf belki ama ortadan bakıldığında nasıl görünüyor biliyormusunuz birbiriyle didişen kedi-bippppppppp vardırya boğuşurlar sadece birbirleriyle o şekilde birbirinizle atışıyor gibisiniz.
"ortadan bakan bi kişinin gözünden görünenleri okudunuz hayırlı günler" |
|
|
|
okaytap
|
Konu: Geri: Sok Sok Sok Üç Ayda Nasil Seviye 3 Olunurki?! - Cucurbita C.tesi Tem. 05, 2008 2:28 am |
|
|
Bağzılarının parası düşünmediğimz kadar çok olabir. bunun değerini sorgulamak buna kafa yormak ve kendimizle kıyaslamak bize düşmez..
cucur128 çok merak ediyorsa adminlere sorsun nasıl olsa salonbita var yandaşı kendisi onun için öğrenebilirbu konuyu.
arkadaşlar sudan sebeplerden polemik yaratarak eski forma oyuncuları çekmeye çalışmakta kendisi ama banlanmamış oyuncu kaldıysa... |
|
|
|
Sahmeran
|
Konu: Geri: Sok Sok Sok Üç Ayda Nasil Seviye 3 Olunurki?! - Cucurbita C.tesi Tem. 05, 2008 7:43 am |
|
|
Eski kullanıcı olmadığımdan dolayı cucurcirtayı pek tanımıyordum. Ama oyuna başladığımdan bu yana ismini pek çok kez duydum. Genellikle negatif olarak ünvanını yaymış. Benim oyuna başladığımdan beri yapmış olduğum anelize göre bu kullanıcı bana pek normal gelmedi. Bu kişi gerçek hayatta çevresine tiksindirmeden başka birşey yayamaz gibime geliyor.
Yinede yanılıyorsam bi kişi beni uyarsın |
|
|
|
infini
|
Konu: Geri: Sok Sok Sok Üç Ayda Nasil Seviye 3 Olunurki?! - Cucurbita C.tesi Tem. 05, 2008 11:16 am |
|
|
evet cucur sorundan başka birşey değildir tek yapabildiği karalamaktır:) |
|
|
|
tiger1617
|
Konu: Geri: Sok Sok Sok Üç Ayda Nasil Seviye 3 Olunurki?! - Cucurbita C.tesi Tem. 05, 2008 11:25 am |
|
|
- sonsuz demiş ki:
- evet cucur sorundan başka birşey değildir tek yapabildiği karalamaktır:)
Çok doğru bir düşüncedir, Cucur sadece sorundan başka birşey değildir. |
|
|
|
trtugrul
|
Konu: Geri: Sok Sok Sok Üç Ayda Nasil Seviye 3 Olunurki?! - Cucurbita C.tesi Tem. 05, 2008 11:55 am |
|
|
bu cucur için seviyemizi düşürmeyelim artık cevap vermeyelim oda yavaş yavaş susmaya başlasın |
|
|
|
infini
|
Konu: Geri: Sok Sok Sok Üç Ayda Nasil Seviye 3 Olunurki?! - Cucurbita C.tesi Tem. 05, 2008 12:12 pm |
|
|
seçimden sonra otomatik susuyor böyle bir özelliği var:) |
|
|
|
tiger1617
|
Konu: Geri: Sok Sok Sok Üç Ayda Nasil Seviye 3 Olunurki?! - Cucurbita C.tesi Tem. 05, 2008 12:15 pm |
|
|
- sonsuz demiş ki:
- seçimden sonra otomatik susuyor böyle bir özelliği var:)
Heralde ayarlamışlar |
|
|
|
Capanoglufetihbey
|
Konu: Geri: Sok Sok Sok Üç Ayda Nasil Seviye 3 Olunurki?! - Cucurbita C.tesi Tem. 05, 2008 1:15 pm |
|
|
- sonsuz demiş ki:
- seçimden sonra otomatik susuyor böyle bir özelliği var:)
Bu otomatik birşey seçimden sonra sustuğu doğrudur |
|
|
|
muhittinq
|
Konu: Geri: Sok Sok Sok Üç Ayda Nasil Seviye 3 Olunurki?! - Cucurbita C.tesi Tem. 05, 2008 1:41 pm |
|
|
- Mit demiş ki:
- Valla benden günah gitti, cucurun yas gününde 5 adet jeton ismarlayacagim.
Mit bana da ısmarlar mısın |
|
|
|
Melike
|
Konu: Geri: Sok Sok Sok Üç Ayda Nasil Seviye 3 Olunurki?! - Cucurbita Ptsi Tem. 07, 2008 8:53 am |
|
|
- Mit demiş ki:
Mit parana yazik! Degecek birine hediye et illa jeton hediye edeceksen. Baksana zavalli dolayli yoldan jeton isteyecek kadar düsmüs. Birak kompleksiyle yasasin, belki bir gün kiskancligindan catlar da kurtuluruz |
|
|
|
Lojistik
|
Konu: Geri: Sok Sok Sok Üç Ayda Nasil Seviye 3 Olunurki?! - Cucurbita Ptsi Tem. 07, 2008 11:28 am |
|
|
- Mit demiş ki:
sence hala onemseyecegimiz birimi ? |
|
|
|
Mit
|
Konu: Geri: Sok Sok Sok Üç Ayda Nasil Seviye 3 Olunurki?! - Cucurbita Ptsi Tem. 07, 2008 11:37 am |
|
|
- e.altnr demiş ki:
- Mit demiş ki:
- http://intlforum.renaissancekingdoms.com/viewtopic.php?t=76092
Ya arkadaslar bu kadin nerde yasiyor? Hiç para görmedimi hayatinda.. Töbe töbe, yani jeton kullananlara bile saldiriyor ya. Bunu yapicagina sükretsin. Oyunun bedava oynanmasini saglayanlar var. Bu kisiler para ödeyenlerdir. Gitsin admin arkadaslarina söylesin bu kisi para ödedimi bu seviye'ye kadar ulasabilmesi için..
Bilader Ben cucurun ilk mesajını okudum ve saldırma görmedim. Senin para görüp görmediği ile ne alaka?
Cucur belliki senin ve bi arkadaş daha vardı onun kısa sürede nasıl s3 olduğunuzu merak etmiş kafaya takmış sorgulamış. Jeton kullanılarak olur denmiş bazı başlıklarda, o başlıkları mesajları okurken bende şaşırdım kafadan bi hesap yapınca dedim epey jeton gerekiyor nasıl verilir o kadar para diye.
Belki aynı düşünceler onunda kafasına takıldı böyle başlık açtı öğrenmek için ama yani tebrikler bizim insanımıza kötüyle kötü olur yeri gelir ondan da kötü olur ya, bu forumdada o forumdada nasıl s3 olunacağını jetonla anlatmaktan başka belki hal ve hareketlerine mesajlarına kızdığınız nasıl biri bu diye isyan ettiğiniz kişiden farksız verilmesi gereken cevaplarınızla değilde saçma sapan yorumlarla başlıkları süslüyorsunuz.
Siz bi tarafsınız cucur bi taraf belki ama ortadan bakıldığında nasıl görünüyor biliyormusunuz birbiriyle didişen kedi-bippppppppp vardırya boğuşurlar sadece birbirleriyle o şekilde birbirinizle atışıyor gibisiniz.
"ortadan bakan bi kişinin gözünden görünenleri okudunuz hayırlı günler" Evet evet hiç kimseyi suçlamiyor cucurbita. Bir sey bilmeden konusmanizi tavsiye etmem. |
|
|
|
|
Sok Sok Sok Üç Ayda Nasil Seviye 3 Olunurki?! - Cucurbita |
|
|